4x11Family Remains

Curtained Life

New member
4x11Family Remains../images/Emo58.gif

אני כ"כ שמחה שהגיע הפרק החדש. הוא חזק, באמת שהוא חזק, למרות שהוא מרגיש בהתחלה כמו אתנחתא לפרקים חזקים הרבה יותר.. יש בו טוויסט שאהבתי.. וכשחושבים במהלך הפרק איך הוא מתקשר לשאר העלילה של העונה, ה-2 דקות האחרונות מסבירות את זה.. כל הפרק הוא על דין, סאם כמעט לא משתתף, הפרק כאילו מעמיד מראה מול דין, מראה גדולה, והוא פשוט מגלה שלא משנה כמה "נשמות הוא יציל, החור נהיה כ"כ גדול, והוא אף פעם לא יצליח לסגור אותו" דין אכול סרטים, מסכן, הוא פשוט אוכל את עצמו על התקופה בגהנום.. יאללה שיגיע הפרק הבא כבר

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifכמה ציטוטים חמודים מהפרק../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

Dean: Boy, three bedrooms, two baths, and one homicide. This place is going to sell like hotcakes Sam: It's probably a dumbwaiter. All these old houses had them. Dean: Know-it-all. Sam: What? Dean: What? Sam: You said… Dean: What? Sam: Never mind. Mrs. Curry: I already told the local boys, there was blood… everywhere. Dean: And Mr. Gibson, where was he? Mrs. Curry: Everywhere. Dean: What kind of ghost messes with a man's wheels?!? Dean: Dog: it's what's for dinner.​

darklighter

New member
לא היה לי סאונד ב-2 דקות האחרונות../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

+
צפיה ישירה זה קקה
תודה על ההשקעה!!! אז עד ה-2 דקות האחרונות היה פרק בסדר כזה, לא משהו מיוחד, יחסית לא הרבה ציטוטים מצחיקים ולא כזה מפחיד או מתקדם בעלילה...אבל אני שמחה שחזר! אוף אני מתה לדעת כבר מה הם אמרו בסוף!!!

darklighter

New member
אני אחכה בינתיים...תודה!../images/Emo190.gif

אם אני אתחרט אני אגיד לך...

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifטוב, אז בקצרה(אני מקווה)../images/Emo58.gif

אחרי שדין וסאם עזבו את הבית שהיה "רדוף" סאם מבין שמשהו עובר על דין ושואל אותו מה קורה. דין אומר שהוא מבין מה קרה עם אותם אחים, זה מה שקורה אחרי שכל החיים שלהם עינו אותם.אז סאם אומר שהמצב שונה כי דין היה בגהנום, זה דבר אחר לחלוטין. סאם ממשיך ואומר שמה שהוא עשה שם, זה לא כמו אותם אחים, דין לא הפך לטיפוס כזה. ואז דין אומר שסאם צודק, הוא לא כמוהם, הוא הרבה יותר גרוע מהם. דין אומר שהם סה"כ חיות שמגנות על הטרטוריה שלהם, אבל הוא? הוא עשה את מה שעשה בשביל הכיף, נטו. ואז כמובן סאם בשוק, ודין ממשיך ואומר שהוא פשוט אהב לענות את אותם נשמות בגהנום, הוא אמר שאחרי כ"כ הרבה שנים שאליסטר עינה אותו, ההרגשה של לענות בחזרה הייתה מהנה בצורה שלא תאומן. ברגע שהם שמו מולו את אותם נשמות, כאשר הוא התעלל בהם הכאב שהוא הרגיש נעלם. אז דין מסכם ואומר שלא משנה כמה אנשים הוא יציל הוא לא יוכל לשנות את העובדה שמה שהוא עשה זה לא אנושי,והחור הענק שהוא פתח לעולם לא יסגר.

darklighter

New member
תודה בכל מקרה...ודעתי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

שום דבר מהדברים האלה שהוא אמר לא הפתיעו אותי...אהבתי יותר את הוידוי של הפרק הקודם... אני רוצה שדין יפסיק כבר עם הרגשות אשם ויחזור להיות מצחיק כזה...

הפרק במילה אחת ../images/Emo58.gif

א-כ-ז-ב-ה! סתם פרק מעפן! מה זה לא נהנתי..רק התובנות של דין בסוף הפרק היה טוב..הסיפור לא עניין אותי וזה היה פרק מגעיל..בקושי הסתכלתי האמת.. ושמתם לב שכמו בפרק הזה בעצם כל העונה הזאת בעיקר מתעסקת בדין? חוץ מהפרק על מה שקרה עם סאם ורובי בזמן שדין היה בגיהנום.. מחכה לפרק הבא..

action girl

New member
[ספויילר] לדעתי היה פרק טוב

הייתה להם חזרה טובה ואפילו טובה מאוד...לא כל העונה חייבת להתעסק בקשר של שני האחים, הסדרה עצמה היא על צייד של רוחות שדים ודברים על טבעיים..הפרק עצמו היה יפה מאוד יחסית לפרקים הקודמים בעונה הזאת. הבאסה בעונה הזאת שהיא מתעסקת יותר בדין ופחות בסם ובאמת שחסר את הקשר של שני האחים שהוא פחות מורגש לפחות בחלק הראשון של העונה.

A m e l y

New member
../images/Emo58.gif האמת...

דווקא ממש נהנתי מהפרק,ואהבתי את הסיפור כי פעם ראשונה הם נוגעים במשהו שכן קורה במציאות (למרות שלכו תדעו...
) כמו הסיפור ההוא עם החולה נפש שקלע את הבת שלו ואנס אותה... ואפילו היה מפחיד!זה משהו שלא ראיתי מאז עונה 3 פרק 2 (עם הילדים המפחידים),וגם נורא הזכיר לי את העונה הראשונה...אהה the good times . חוץ מזה אהבתי את הקשר בין הזמן של דין בגיהנום והילדים האלה... בקיצור,קאמבק יפה מהפגרה.

becker16

New member
היה פרק מעפן.. ../images/Emo58.gif

קודם כל,אהלן אני חדש פה.. אני פעיל בפורום סמולוויל בעיקר.. אני רואה את התוכנית קבוע מסוף העונה הראשונה. אני בן 19 וזהו נראה לי :] עכשיו לפרק: עושה רושם שאחרי הפתיחה החזקה של העונה,אנחנו נכנסים לתקופה של פרקי פילרים,ולדעתי רק בפרק 16 אולי נחזור לעלילה המרכזית. לא שיש לי משהו נגד פילרים,יש פרקים שמאוד נהנתי מהם,לדוגמה הפרק עם הבאר משאלות,הפרק שדין מת כל יום שלישי,וכד'. אבל אחרי פגרה יחסית ארוכה,הם היו צריכים לחזור עם משהו טוב,ופשוט לא קרה שום-דבר בפרק הזה!! סיפור שבכלל אין לו קשר לעל-טבעי,ילדים פסיכופטים שהתעללו בהם והם תקועים באותו בית הרבה זמן. סאם לדעתי לא עשה כלום בפרק,חוץ מלדבר עם דין.. ודין כרגיל מתעלם מהקטע הרגשי,עסקים כרגיל. סוף הפרק הרגיש ממש כמו סוף פרק 10.. שהוא שוב בוכה על עצמו,והפעם בתוספת מפתיעה: הוא אשכרה נהנה מלענות נשמות בגיהנום. לא ברור לי מה התכלית של המידע הזה,אנחנו אמורים עכשיו לשנוא את דין? לי אישית זה לא שינה כלום.. בקיצור,אכזבה גדולה אחרי כל הפגרה,מקווה שהפילרים הקרובים יהיו הרבה יותר טובים. אני רואה את התכנית במקביל לסמולוויל,וכמעט תמיד סמולוויל מאכזבים ועל טבעי עושים את העבודה. השבוע היה ההיפך. שבוע טוב לכולם

darklighter

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

האמת אתה צודק... ממה שראיתי נראה אבל שהפילרים הבאים יהיו יותר טובים... והאמת בכל עונה עד עכשיו היו הרבה פרקי פילרים חוץ מבעונה 3 שקיצצו אותה בגלל שביתת התסריטאים אז דברים התקדמו מהר יותר... השיחה הזו לא גרמה לי לשנוא את דין, הרי הנשמות בגיהנום זה של אנשים חוטאים ושדים הגיעו לשם מסיבה כלשהי... ואחרי כל העינויים שהוא סבל וכל הסבל גם לפני שהוא הגיע לשם... זה מובן שהוא "יהנה" להוציא את זה על אחרים... אני רק מקווה שהוא יצא מהגילט טריפ הזה ויחזור להיות כיפי ומצחיק כמו בעונה הקודמת... וכן השבוע סמולוויל היה יותר טוב, שזה באמת נדיר
רק אני מקווה שלאנה לא תחזור לעוד פרק...

Charmed Or

New member
מיסטרי ספוט לא היה פילר.../images/Emo112.gif

הוא היה מקדם עלילה דיי חשוב (לדעתי) בעונה 3

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

אחד הפרקים השווים
אני חושבת שכבר אמרתי פה, אבל בכל מקרה- בעונה 3 כמעט ולא היו פילרים בגלל שביתת התסריטאים, וגם אלה שהיו "פילרים" בסוף שלהם הייתה התקדמות, כך שהעלילה העונתית התקדמה בקצב טוב. אני אוהבת את כל העונות אבל 3 היא הפייבוריטית שלי.

קרניjack

New member
../images/Emo45.gif לגבי הקטעים של דין

אובר דרמה אמריקאית שבא לי להקיא ממנה

Charmed Or

New member
דעותיי חלוקות,../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אוקיי, מצד אחד. אה, מה? איפה קסטיאל? איפה המלאכים? איפה לילית'? אבל מצד שני, אני לא ציפיתי למשהו מדהים, אז גם לא התאכזבתי. הפרק היה בנוי כמותחן אימה מעולה, והסיפור של הילדים מאחורי זה היה מעניין. דין וסאם בריאקציה טובה יותר הפרק הזה. נורא דין וסאם (דין מתחמק, סאם רוצה לעשות צ'יק-פליק מומנטס :p). בעיקרון, זה באמת לא הפרק הכי טוב בעונה, או בכלל. אבל הוא לא גרוע גם. הוא היה פרק-עונה-ראשונה כזה. וכמו שאמילי אמרה - the good old times. זה היה נחמד למדי. והמונולוג של דין בסוף היה באמת מיותר. הם היו צריכים לחכות עם זה כמה פרקים. קצת לבנות מתח בנושא הזה. אני מאוד מקווה שלא יהיה לו מונולוג בסוף כל פרק, כי זה נורא OOC. זה התפקיד של סאם לרחם על עצמו :p

למעלה