4X09

gilmorefreak

New member
4X09../images/Emo58.gif

נו זה הפגישה הראשונה של לורליי וג'ייסון..(הוא ממש מוזר..) ואממ המשחק פוטבול של ייל נגד הרווארד..
עם דן הכלב..
פרק משעשע..עם סוף מפתיע
(
פריס והפרופסור
ידעתי שיש להם רומן מתישהו..לא ידעתי שאמממ..עכשיו..ככה משום מקום
) אמילי פסיכית..והיא ממשיכה לעצבן אותי..כל הקטע עם זאת שריצ'ארד פוגש פעם בשנה..איך היא הפכה את זה לאשמת לורליי
לורליי צודקת..מה אמילי הייתה מעדיפה פשוט לא לדעת
וגם מי ישמע..מה זה בכלל..ארוחה פעם בשנה..זה לא שהם נפגשים כבר שנים על בסיס קבוע כמה פעמים ויוצאים לארוחות ערב ובלה בלה שהיא יכולה לחשוד שהוא בוגד בה או משהו...
, חוצמזה שהאישה הזאת איך שלא קוראים לה צריכה לדעת יותר טוב מזה..אם היא לא מספרת לבעלה והוא לא מספר לאישתו היא לא יכולה לדבר עם לורליי על המלון כי באותה מידה לורליי הייתה יכולה ללכת לשאול את אמילי איך היא יודעת על המלון..
לא משנה..אמילי..בעעעע.. ריצ'ארד ממש משתנה עם כל עניין הייל הזה..אנחנו מגלים דברים שבאמת הייתי מעדיפה לא לדעת
(חודש ערום
) פחחחחחח..איזה פדיחות הייתה הפגישה בין naked guy לאממ משפחת גילמור..גם רק לורליי זה ממש פדיחות.לא צעד נבון מצידה של רורי..
הפגישה..זה היה מצחיק, עצוב ומוזר.. ג'ייסון מוזר
וכל כך מעורר רחמים עם ההתחננויות שהיא תצא איתו..
וכאילו פגישה ראשונה בחדר הסגור הזה..
באמת חשבת שזה מה שיעשה עליה רושם
פחחחחח..החדר היה ממש מוזר ומביך..כאילו לורליי צודקת כל הרעיון של לצאת זה כל הרעש והאנשים וזה..חוץ מזה המוזיקה יכולה למלא את רגעי השקט המביכים ובלה בלה כאלה.. טוב אח"כ עם האני לא רעב אני לא רעבה זה היה ממש מצחיק..מלורליי ציפיתי ליותר כנות מזה..במיוחד בנוגע לאוכל..
בכל מקרה איך הוא כל הזמן ניסה להרשים..הוא מעצבן אותי
זהו היה נחמד...אבל למה
למה היא מחבבת אותו
אהההההההההההה...לוק למה הוא לא הקשיב ללורליי בנוגע לפרוגי(
)
טוב שהילד הזה הלך...פחחחחחחח..הרג אותי עם המפית וקירק...
פרק משעשע..עם סוף מפתיע- ממש לא אופייני לגילמור..אבל בכיף

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif

טוב נו מה את מצפה מג'ייסון?! הוא איש עסקים כזה, אדיש.. הם נראים זוג כל כך לא מתאים הוא ממש לא הסוג שלה, והדרכים שלו להרשים את לורליי ממש מפגרות! ולא רק בפרק הזה גם בשאר הפרקים (ראית אותם?) והיא עדיין אוהבת אותו, איך?! אני בחיים לא הייתי יוצאת עם מישהו כמוהו.

gilmorefreak

New member
לא עוד לא ראיתי../images/Emo58.gif

אבל קראתי עליהם.. אין זה כזה טיפשי.כל המערכת יחסים שלהם מבוססת על השנאה של לורליי לאמילי..זאת מעין נקמה..וג'ייסון יודע את זה ומנצל את זה..
אמממממ..מה לא אכפת לא שהיא יצאה איתו לפגישה ראשונה אחרי שהוא התחנן אליה אנים רק בגלל שהיא רבה עם אמילי
זה כל כך טיפשי..
מה אכפת בסוף הם גם ככה נפרדים

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif

כל כך נכון!!! לורליי רק רוצה לעצבן את אמא שלה, זה בכלל לא נראה שהם מאוהבים זה סתם מעצבן שהם ביחד! אבל מזל שלורליי זורקת אותו בסוף, ואז היא יכולה להיות עם לוק :) והג'ייסן המעצבן הזה עוד חוזר חזרה מתחנן היא תחזור אליו והוא אמר לה שבעייניו הם סתם לקחו פסק זמן, הוא כל כך פתטי...

../images/Emo58.gif4

והרגלי השינה של ג'ייסון. מה זה צריך להיות? סופר מפחיד. למרות שחדר האורחים מושקע... זה לא אומר שצריך לזרוק את לורליי מהחדר.

morini77

New member
חצוף הג'ייסון הזה!

חוצפן הוא אשכרה אומר ללור: מצטער אבל אחרי שאני דופק אותך את מוכנה לעבור לחדר אחר כדי שאני אוכל לישון בשקט? טוטאלי נותן לה הרגשה של איזה גיישה חצוף ביותר!

morini77

New member
הלו?? ../images/Emo58.gif

הבנאדם העביר אותה לחדר אורחים, ולא משנה כמה חדר אורחים מושקע זה היה, ואכן הוא היה מושקע, זה היה מוזר ביותר. במוח של איזה תסריטאי עלה הרעיון הזה?

gilmorefreak

New member
לא ראיתי את כל העונה..

עדיין..אז אין לי מושג על איזה קטע את מדברת..
בגלל זה שאלתי..
ואממ עדיין אין לי מושג אני אחכה ואראה כבר..

morini77

New member
חחח קטעים...

חשבתי שראית ולא הבנת... ואז חשבתי שאני מפגרת... מה שלא רחוק מהמציאות... טוב, די לדבר שטויות! ביי ביי

gilmorefreak

New member
OMG../images/Emo58.gif

עכשיו ראיתי
מקווה שזה עוד יקפיץ את ההודעה.. ג'ייסון הזה פשוט מניאק
חתיכת סטיות יש לבנאדם..היא ישנה בחדר אורחים
בעעעעעעעעעעעעעע.. יואו הוא פשוט דפוק לחלוטין
ועם קריסטל הזאת שהוא יצא לדייט...
הוא יכול ללכת לבד
הוא יכול להודיע לה שהוא הולך עם סתם דייט..אבל אין הוא כל כך עשה את זה בשביל לנסות לשכנע אותה לספר לריצ'ארד.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...שמישהו ירה בו
הוא ממש ממש ממש עיצבן אותי..אני לא מאמינה שלורליי נשארה לישון אצלו..אני כל כך מאוכזבת ממנה..זה כזה זול להשאר אצלו בחדר אורחים בגלל מסך פלזמה וחדר ממש שווה..זה הכל חומרני..זה הכל..בעעעעעעעעעעעעעע אני ממש ממש מאוכזבת.. וד"א המרציפן..
גם אני שונאת מרציפן
מישל הרג אותי..עם דייבי..(it= him
) פריז..בלעכס..בן 60!!! והכלב של ג'ייסון..טוב זה פשוט חולני...חחחחחח..איך לורליי שאלה אם הוא נושם...
בעעעעעעעעעעעעעע..אני שונאת את ג'ייסון

morini77

New member
סופסוף מישהו שותף לשנאתי! ../images/Emo58.gif

אני גם שונאת את ג'ייסון, ולא בגלל שהוא חוסם ללוק את הדרך רק בגלל שיש לו חרא של יחס! וגם, מזה התרגיל הזה שהוא עשה ללוק בפרק האחרון בעונה הרביעית? כאילו, בנאדם, לורליי הניפה אותך מהחיים שלה, אז פנה מקום לאחרים! Go Luke!!

למעלה