gilmorefreak
New member
4X09../images/Emo58.gif
נו זה הפגישה הראשונה של לורליי וג'ייסון..(הוא ממש מוזר..) ואממ המשחק פוטבול של ייל נגד הרווארד..
עם דן הכלב..
פרק משעשע..עם סוף מפתיע
(
פריס והפרופסור
ידעתי שיש להם רומן מתישהו..לא ידעתי שאמממ..עכשיו..ככה משום מקום
) אמילי פסיכית..והיא ממשיכה לעצבן אותי..כל הקטע עם זאת שריצ'ארד פוגש פעם בשנה..איך היא הפכה את זה לאשמת לורליי
לורליי צודקת..מה אמילי הייתה מעדיפה פשוט לא לדעת
וגם מי ישמע..מה זה בכלל..ארוחה פעם בשנה..זה לא שהם נפגשים כבר שנים על בסיס קבוע כמה פעמים ויוצאים לארוחות ערב ובלה בלה שהיא יכולה לחשוד שהוא בוגד בה או משהו...
, חוצמזה שהאישה הזאת איך שלא קוראים לה צריכה לדעת יותר טוב מזה..אם היא לא מספרת לבעלה והוא לא מספר לאישתו היא לא יכולה לדבר עם לורליי על המלון כי באותה מידה לורליי הייתה יכולה ללכת לשאול את אמילי איך היא יודעת על המלון..
לא משנה..אמילי..בעעעע.. ריצ'ארד ממש משתנה עם כל עניין הייל הזה..אנחנו מגלים דברים שבאמת הייתי מעדיפה לא לדעת
(חודש ערום
) פחחחחחח..איזה פדיחות הייתה הפגישה בין naked guy לאממ משפחת גילמור..גם רק לורליי זה ממש פדיחות.לא צעד נבון מצידה של רורי..
הפגישה..זה היה מצחיק, עצוב ומוזר.. ג'ייסון מוזר
וכל כך מעורר רחמים עם ההתחננויות שהיא תצא איתו..
וכאילו פגישה ראשונה בחדר הסגור הזה..
באמת חשבת שזה מה שיעשה עליה רושם
פחחחחח..החדר היה ממש מוזר ומביך..כאילו לורליי צודקת כל הרעיון של לצאת זה כל הרעש והאנשים וזה..חוץ מזה המוזיקה יכולה למלא את רגעי השקט המביכים ובלה בלה כאלה.. טוב אח"כ עם האני לא רעב אני לא רעבה זה היה ממש מצחיק..מלורליי ציפיתי ליותר כנות מזה..במיוחד בנוגע לאוכל..
בכל מקרה איך הוא כל הזמן ניסה להרשים..הוא מעצבן אותי
זהו היה נחמד...אבל למה
למה היא מחבבת אותו
אהההההההההההה...לוק למה הוא לא הקשיב ללורליי בנוגע לפרוגי(
)
טוב שהילד הזה הלך...פחחחחחחח..הרג אותי עם המפית וקירק...
פרק משעשע..עם סוף מפתיע- ממש לא אופייני לגילמור..אבל בכיף
נו זה הפגישה הראשונה של לורליי וג'ייסון..(הוא ממש מוזר..) ואממ המשחק פוטבול של ייל נגד הרווארד..