4x05

הגרו

New member
אממ למישו יש תרגום?../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif

לא מובנה
אני עוד במתח עם הקעקוע -,- זה היה מפחיד. וגם הקיר הערצה של דרק עם המיליון תמונות שלה. ומה הקטע של זאת שהתחפשה לפייטון? X___X

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

הקטע הוא שהיא זונה. דרק שילם לה תמורת סקס והוא חיפש אותה לפייטון.

יווו סוף סוף זה סיים!

פרק ממש ממש ממש יפה! (למרות שאני לא אוהבת את קטעי לוקאס פייטון...) היילי נייתן היו מדהימים
אהבתי את ברוק.. חוץ מזה שהיא שיקרה.. אבל ניראה שהולך להיות מעניין.. כל הקטעים עם דרק היו ממש ממש מפחידים! והוא שחקן כל כך טובכ!! אלוהים בהתחלה הוא שיחק את החמוד הזה ועכשיו את הפסיכופט.. הוא ממש טוב! אח של פייטון נראה חמוד.. איך יכול להיות שהוא שחור?

הגרו

New member
פאק../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif

ס'פרק מפחיד נותרתי עם טראומה קשהההההה -,- כל המכות בין דרק האמיתי ולוקאס ל"דרק" אמא'לה ואז בסוף כזה פייטון כזה "אני גרה פה! הוא פה..." ~מצביעה על הדשא~ ו'ני כזה חושבת 'או שלא...' אע ומעניין אותי מה יהיה עם ברוק והמורה O_O [אה ובלי קשר - אוריאן יא כוסית לא ידעתי שאת כותבת פה
]

Hey Kid

New member
../images/Emo58.gif

היי, תשלחי לי את הפרק של 5!! אני גם רוצה לדעת על המורה המניאק הזה :O תכלס, אני כוסית, ולמה שאני לא אכתוב פה ?
חחחחחח סתם

איזה פרק! ../images/Emo58.gif

אמא! הקטעים עם "דרק"-לוקאס-פייטון-ודרק (האמיתי) היו ממש מרתקים ומפחידים! ...כבר אני אוהבת את הדרק הזה! (האמיתי) ברוק..מתחילה להידמות לרייצ'ל...אוף...אהבתי אותה קודם... ניית'ן והיילי! התינוק-עוד הוכחה שהם מתאימים זה לזה! (לא יודעת איך.. P: ) ניית'ן היה ממש מרגש והראה מלא אהבה להיילי במסיבת עיתונאים.... בדיוק מה שהיילי הייתה צריכה...תמיכה... אבל בקשר לתינוק, לא נראה לי שהיא תלד אותו...נראה לי שיקרא לו משהו...כי אם יהיה להם תינוק זה הורס די הרבה הזדמנויות שהיו לניית'ן ולהיילי...(קולג' וכו')

Hey Kid

New member
--->

עושים עכשיו הפסקה של שבועיים בארה"ב אז פרק 406 ישודר רק בעוד שבועיים ובטח גם הטריילר שלו...

stav12

New member
../images/Emo58.gifטריילר פרק 406

http://www.youtube.com/watch?v=bkRDX4efIvI תהנו !

רבההה

New member
../images/Emo58.gif 405

אני דווקא חושבת שמתאים לברוק להיות יותר ככה מאשר רגשנית וכאלה.. אני לפחות מעדיפה אותה ככה ;]

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif 405

ראיתי ביום שישי אבל יוצא לי להגיב רק עכשיו.. דבר ראשון - "דרק" אימאללללהה איזה מפחיד הוא היה..! איזה אובססי! אהבתי את הסצנה שלוקאס ודרק מעיפים את "דרק" דרך החלון ואחר-כך הוא נעלם.. מוזר איך הוא שרד נפילה כזאת.. איזה מסכנה ההיא איך הוא פוצץ לה את הפנים
אמ... ברוק..
התגעגעתי לברוק הזאת אני מעדיפה אותו על פני ברוק הרגשנית.. איך צחקתי שהיא עלתה על השולחן ואמרה שהיא לא בהריון.. היילי ונייתן היו חמודים, טוב שהכל הסתדר בינהם וניית'ן סוף סוף הסתדר.. היה מצחיק שהוא אמר לרייצ'ל "שום סיכוי" טוב לדעת שהוא לא היה עושה איתה כלום =] מחכה לפרק הבא =]

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif וואי סופסוף ראיתי!

כמה בעיות עשה לי הפרק הזה..עד שהוא ירד והכל.. קיצר פרק חבל"ז! היה ממש קריפי..ודרק האמיתי שחור
וואי אני כל כך מחכה לפרק הבא לראות מה קורה עם ברוק והמורה

Bleed for Me

New member
אהה כן../images/Emo58.gif

המסיבת עיתונאים הייתה מדהימה! נייתן יצא גבר!!!! ממש התלהבתי ממה שהוא אמר! זה היה כל כך מרגש!!!

למעלה