4x05

stav12

New member
4x05../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה , מתח מההתחלה ! דריק הזה לא נאמס לו , מעניין מה קרה לו ואם הוא יחזור . יותר מידי לוקאס ופייטון לא אוהב את זה. מעניין מה יקרה עם ברוק וניק אחרי שניק יהיה המורה שלה נייתן יצא אחלה במסיבת העיתונאים , לא כמו אבא שלו. רייצל השתנתה בפרק הזה מכלבה לנחמד. פרק מעולה מחכה לפרק הבא.

זה נראה כמו ../images/Emo58.gif405

צ'יזי הורור מובי. לא כל כך אהבתי את הקטע הזה. ופייטון עם הפרצוף הזה שלה...חחח הקטע עם ברוק והמורה החדש היה מצחיק. אהבתי. ניית'ן היה בן זונה בהתחלה אבל הסתדר.. אהבתי שהוא אמר לרייצ'ל שאין לה סיכוי. וזהו בערך

0RainGirl0

New member
405../images/Emo58.gif

טוב לא ראיתי עדיין הכל נשאר לי לראות את החלק האחרון ... אבל בנתיים: הפרק הכי טוב העונה... פשוט פרק מעולה!!! אהבתי את נייט איך הוא אמר בראיון ההוא להיילי כפרעליוווו אהבתי את כל הקטעים עם דרק\עליו פשוט דמות מעולה, מכניסה הרבה לסידרה לדעתי... הקטע הכי טוב [עד איפה שראיתי..] היה הלוק הלך למשטרה וראה שם מישהו שהם תפסו בתור דרק משהו [לאי ודעת ת'שם משפחה] וזה לא היה הוא 2 מסקנות: 1. "דרק" הזה לא דרק! חחחחח 2. יש סיכוי שההוא שהיה בתחנה הוא בעצם אח של פייטון?! המורה החדש הזה שהגיע לברוק חתיךךךך לאללה, נחמד שהוסיפו אותו אבל אני לא אוהבת שעכשיו ברוק עושה כמו רייצ'ל ומתחזה ליותר גדולה;\ אהבתי ממש את הקטע בהתחלה שברוק עלתה על השולחן וצרחה שהיא לא זו שבהירון ;) אממ רייצ' ניהית חמודה לאללה:) וזהו עד איפה שראיתי.. אני מצפה בכיליון עיניים [חחחח] לחלק הבא והאחרון של הפרק בו יראו את מה שהיה בפרומוווו :p

0RainGirl0

New member
אה ועוד משהו../images/Emo58.gif

אהבתי איך שדן אמר לעצמו שמה שכתוב על הקיר הוא מדמיין ואז ווייטי גם ראה! :) אבל לא הבנתי מה כתוב.... מה היה כתוב שם? ולמה היה כתוב שעה?:S

ErezSaV

New member
../images/Emo58.gif

זאת לא שעה.זה פסוק מהתנ"ך. היה רשום genesis 4:10 כלומר ספר בראשית פרק ד' פסוק 10. תסתכלו בספר ותראו מה רשום ....

0RainGirl0

New member
אוקיי הבנתי.. הנה מה שכתוב../images/Emo58.gif

"ויאמר מה עשית קול דמי אחיך צעקים אלי מן-האדמה" :| גאדד איזה הקשר מעולהההה טוב וראיתי את המשך הפרק: כמו שאמרתי קודם, הפרק הכי טוב העונה, אם לא בכל העונות! הייתי כ"כ בלחץץ בכל ה'קטע של "דרק"-דרק האמיתי-פייטון-לוקאס... כ"כ היה מלחיץ:| אבל מה הם סתומים?! למה הם עשו את אח של פייטון שחור? היא לבנה כמו קיר והוא שחור זה לא תואם לפחות שינסו קצת למצוא דימיון בין אחים חחחח וואיי לפי הסוף הרי "דרק" יחזור עוד לסידרההה מעניין מה יהיהה

מן הסתם כי ../images/Emo58.gif405

אבא שלה שחור. אבל תכלס איך יכול להיות שהאבא הביולוגי שלה שחור והיא לבנה כ"כ? כנראה אמא הביולוגית שלו שחורה חח.. ואיזה מפגרים לוקס ופייטון הם חשבו באמת שהדרק המזוייף יש לו אותו שם ושמשפחה כמו של דרק האמיתי?!

זה לא היה ../images/Emo58.gif405

שעה ככה מסמנים פסוקים בתנ"ך 4:10 זה כאילו פרק 4 פסוק 10 נראה לי...

stav12

New member
בשפת הקודש ../images/Emo58.gif

""ויאמר מה עשית קול דמי אחיך צעקים אלי מן האדמה" נחמד ביותר , אית האח שמת קולו זועק , אהבתי .

רבההה

New member
../images/Emo58.gif 405

אוקי.. הרגע סיימתי לראות.. זה היה.. יותר מידי בשבילי חחחח מהשנייה הראשונה שראו את זאתי שהתחפשה לפייטון עם כל המכות וזה נכנסתי להלם.. עד עכשיו אני ככה. ווואו אנלא יודעת מה לכתוב אפילו יש כל כך הרבה. טוב ממ.. רייצ'ל- ממש ממש אהבתי אותה והיא הייתה כמו שצריך הפרק!!! דב-שיהיה.. דן-וויטי- לא יודעת.. מגניב [?] חחחח ודן היה בסדר.. אהבתי איך שהוא דיבר עם היילי ניילי- מדהימים מדהימים מדהימים!! ניית'ן היה מדהים!!! היילי הייתה בפרק הזה ממש יפה.. לא יודעת חחחח.. יפה לה ככה עם השיער וזה. אבל איך שהיא סיפרה לניית'ן.. אני הייתי מגיבה בהתחלה בדיוק כמוהו אם הייתי במקומו. ברוק- אני אוהבת אותה כשהיא שמחה ושהיא לא עצובה בגלל לוקאס!! רק חבל שלא נתנו לה יותר בפרק הזה. המורה החדש חחחח- חתיךךךךךך!! מעניין מה יהיה איתו ועם ברוק.. אני מתה לראות. ועכשיו לדבר החשוב.. פייטון-דרק-לוקאס-דרק בשחור חחחחח זה היה מפחידדד!! זה היה ממש משמ מפחיד! כשהזאתי הייתה בבית חולים זה היה יותר מידי מפחיד אבל בפרק הקודם איכשהו חשבתי שיקרה לה משו כזה. מגניב שדרק נעלם.. יותר מתח :) דרק שחור- יש מצב שפשוט אמא שלו הייתה שחורה ובגלל זה הוא יצא כזה. לוקאס- בפרק הזה הרשתי לעצמי לאהוב אותו כי הוא פשוט היה גיבור!!! גם את פייטון פתאום אהבתי.. או שריחמתי עליה?חחח לא משנה.. לא שנאתי אותה =]] זה היה פרק.. ווואוו הכי הכי הכי הכי טוב שאי פעם היה!!!! מחכה לפרק הבא.. שיהיה עוד שבועיים לפי מה שהבנתי =///

שאלה- ../images/Emo58.gif

לא ראיתי עדיין את הפרק אז אני לא יודעת... היילי סיפרה לניית'ן שהיא בהריון? ואם לא, אז מישהו יודע מתי היא תספר (אם בכלל)

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 405

היה פרק מעולה. העונה משתפרת מפרק לפרק ולא מפסיקה להפתיע. אני דווקא חשבתי שדן ילך בעקבות טעויות העבר ויתמוך בהיילי, במקום הוא הלך להגיד לניית'ן לקחת את המגלה ובעצם לא לשים זין על ההריון. גם חשבתי שניית'ן באמת יעזוב את היילי ושיעשו לנו תסביכים אבל הוא בסוף החליט להישאר איתה. לא יודע... כל המשפחתולוגיה הזאת לא נראית לי, אם אין בעיות עכשיו איתם - יהיו אחר כך. בטח יקרה משהו לתינוק. הסיפור עם פייטון ודרק היה מעולה. רק קצת מוזר שהוא נעלם אחרי נפילה כזאת... וכל כך מהר. לא הבנתי אם באמת היה כתוב על הקיר בראשית ד 10 או שזה רק בדמיון של דן, כי גם וויטי אמר את זה. לא ראו את מאות' בכלל העונה. הסיפור של ברוק והמורה יכול להיות מעולה.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif405

הולי קראפ. אחלה אחלה אחלה פרק. כל עניין ה"דרק" היה ממש ממש מטריד, אני שמחה שהוא חצי נפתר
דוקא חשבתי שהדרק האמיתי יהיה שחור, זה הגיוני. ברוק והמורה החדש- מעניין. אני רוצה כבר לראות איך היא תגיב לזה פרק הבא

הקטע שהוא ../images/Emo58.gif405

זה לא כ"כ הגיוני לי כי.. הוא שחור מדי בשביל שאבא שלו יהיה לבן ופייטון לבנה מדי כדי שאבא שלה יהיה שחור.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אוו... היה טוב! ../images/Emo58.gif

רייצל התגלתה אנושית, היה נדמה שגם דן.... הסתבר שלא. היילי מסכנונה בהתחלה, אבל אז ניית הוכיח את עצמו :] אהבתי את סיפור דרק הזה. בהחלט מוסיף הרבה לסדרה.

למעלה