4X04 ביקורת

Phoebe again

New member
4X04 ביקורת ../images/Emo58.gif

איזה פרק! הפרק הכי טוב שראיתי עד עכשיו מהעונה הרביעית!
כשקול אימן את פיבי הוא היה כזה חתיך!
ובלי חולצה...
למרות שהוא ממש הגזים עם כל הקטע של האימונים...
רוז משחקת מעולה! היא ממש נכנסה לדמות של פיבי! לעומתה המשחק של אליסה לא היה כל כך מרשים
אהבתי את הקטע שקול התחיל עם פייג´ זה היה ממש גאוני!
אני לא אוהבת את פייפר בתור האחות הגדולה למרות שזה די מתאים לי עם כל ההיסטריה שלה...

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי גם המשחק של רוז מגאווין לא היה משהו.
בהתחלה פיבי כעוסה מדי, אח"כ היא יוצאת לדייט ולא מתרכזת בבחור, הדבר היחיד הבאמת טוב שהיא עשתה היה כשהיא הרביצה לקול....
באמת קטע ענק! ופייפר נשארת האחות האחראית, אבל היא נהיית הרבה פחות לחוצה, וחוזרת לעצמה. כבר מפרק שמונה פייפר מתייסחת לפייג´ כמו אל פיבי (בערך, בכל זאת פיבי והיא יותר קרובות).

Phoebe again

New member
4X05 ../images/Emo58.gif

פרק מוצלח ביותר! העונה הרביעית רק משתפרת מפרק לפרק ואני ממשיכה למכר ילדים למכושפות...
פייג´ מתחבבת עלי יותר מפרק לפרק ופייפר לא משנה את יחסה אליה...
ליאו ופייג´ יכולים להיות ממש חמודים ביחד...
פיבי מתוקה כתמיד ולא הרוסה
קול היה חסר
(לא לעלילה אלא לי) משהו מוזר: בהאתר של ה-WB של מכושפות הפרק a Knight to remember לא מופיע...

Hogo Oneil

New member
יש לי שאלה על מה מסופר ה4X06?

אני מוריד אותו והוא נישמע פרק טוב? על מה הוא?

slide2129

New member
תשובה בקשר לפרק 4x06../images/Emo58.gif

לדעתי לא כל כך אהבתי את הפרק. הוא היה נחמד ולא יותר. מה שכן המשחק של פייג´ כרעה ממש ממש מוצלח. בקיצור הייתי נותן לו 7 מתוך 10. הפרק קשור לגלגול הקודם של פייג´, משהו כמו זה של פיבי בעונה השנייה.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif למה? פרק חמוד! ../images/Emo9.gif

משום מה אחד הפרקים האוהבים עליי.... כל הקטע של פייג´ מנפצת צלחת על האביר...
ופייג´ וליאו באמת חמודים יחד....
אוף, אני צריכה להפסיק עם זה. חוץ מזה, מ4X08 פייפר מקבלת את פייג´ (היא ופיבי עדיין יותר קרובות, אבל פייג´ היא כבר אחות לכל דבר). ופיבי אגאיין - וקול בסדר בפרקים האלה, חכי לפרקי סוף העונה, את לא תצליחי לסבול אותו.

Phoebe again

New member
אני אסבול אותו תמיד... ../images/Emo99.gif

בכל מקרה אני רוצה כבר את 4X06!

Piper

New member
אל תגידי כזה דבר!

הכי מתאימים אלו פייפר וליאו!! ולא אף-אחד אחר (חוץ ממני וליאו)...

Hogo Oneil

New member
איזה פרק יש עכשיו ואווווו 3X20

עם הקמעות!! פייפר עם הכוח החדש שלה אוווו פוצצה את הארון על פרו! וריינור ה**** הזה! הלוואי שימות! קול הרג את המכשפה!
הוא הפף רעעע לא!!!!!!!!!!!! פיבי עצובה!
אני לא מאמין
ריינור רע
ספוילר
עם פיבי היתה יודעת שבעתיד הם יתחתנו אז היא היתה הופכת אותו לטוב!

Ophel McNeil

New member
ליאו, בצורה מפחידה, מתאים לכולם.

ליאו ופייג´ פשוט מתוקים ביחד...
("אני לא עושה את זה לבד!"). וגם ליאו ופיבי..... את יודעת שהיא גם נדלקה עליו בהתחלה (אם כי אני בספק אם יש בן בסדרה שהיא לא נדלקה עליו), ובמלא קטעים הם פשוט נראים כמו זוג - כשהוא בישר לה שפייפר מתה, כשהם מתחבקים... הם פשוט מאמי ביחד! חוץ מזה שאליסה מילאנו (פיבי) ובראין קראוז (ליאו) יצאו יחד. ליאו ופייפר כבר ידוע למה הם מתאימים (
לא פייר!). וליאו וקול.... טוב, כולם יודעים מה אני חושבת על ליאו וקול.
וואו, אני צריכה טיפול פיכולוגי דחוף!

Hogo Oneil

New member
4X04 משהו ממש מוזר! ../images/Emo58.gif

הרגל של פיבי כאבה! התחלה רגל ימין! ובסוף הרגל שלה שוב כאבה רגל שמאל! תסכלו זאת פשלה ענקית!!

Cole cohen

New member
לא זאת לא פשלה ../images/Emo58.gif............

זה שני קרבות שונים והרגל נרפאה מאז.... לכן... (סם, אני משתדל להגמל)... זאת לא פשלה בכלל!... ... ... ... ... ... (סם, אני לא מצליח זה משתלט עלי ... )...

למעלה