4X03 ביקורת

Phoebe again

New member
4X03 ביקורת ../images/Emo58.gif

סוף סוף הצלחתי לראות את הפרק! אני חייבת לציין שהוא לא היה כל כך טוב כמו שחשבתי שהוא יהיה
ז"א מכל הטרילרים קיבלתי רושם שפייג´ עושה הרבה שטויות עם כישוף, ושלא תבינו אותי לא נכון היא באמת יצרה בלאגן אבל הכוונות שלה היו רק לעזור. בכל מקרה היה פרק טוב למרות שקול בהתחלה היה תוקפני מידי אל פייפר (אני אמרתי את זה?
) אבל הוא היה נורא חתיך
בייחוד שהוא חזר אחרי שחיפש את פייפר... בכל מקרה כמה שפייפר כעסה על מותה של פרו היחס שלה אל פייג´ היה לגמרי מגעיל חוץ מבסוף הפרק כמובן Piper:"I am her sister
זה היה מתוק! לסיכום פרק טוב שלא היה מזיק לתבל אותו בקצת הומור...

Woogyman

New member
היה בו המון הומור! ../images/Emo58.gif

זה בדיוק העניין בעונה הרביעית. היא יודעת יופי לשלב את ההומור עם הדרמה והרגש. היה בפרק המון קטעים קורעים. הקטע שקול התיישב בעליית גג ואמר שהוא לא בא לעזור להן לחסל את אחותן, החיוך שהיה מרוח לפייפר על הפרצוף אחרי שהיא פוצצה את השד, הקטע שפייפר פוצצה את הדלת וקול עף, או את המכונית. אלא קטעים שמבחינת העלילה בהם לא מצחיקים, אבל הסדרה עשתה אותם בצורה מצחיקה. כל הקטע עם החזה של פייג´ (אגב בפרומו היה קטע שלה ושל פיבי שכנראה צונזר מהפרק או משהו...), הקטע עם הזה שהטריד אותה בעבודה. כשחושבים על זה, חוץ מהסיום שהייתה בו המון דרמה, רוב הפרק היה בצורה קומית. הפרק עצמו היה מעולה, והסיום משאיר אותך עם חיוך על הפנים. פייפר באמת הייתה מעצבנת - הולי שיחקה את זה מעולה. הפרקים שראיתי מהעונה השלישית בערוץ 3 מראים רק כמה הדמות של פייפר התפתחה והשתנתה לטובה.

Phoebe again

New member
לא אמרתי שלא היה הומור...

אמרתי שלא היה מזיק עוד הומור... אלו קטעים עם הומור אבל לא מספיק הומור לטעמי...

Woogyman

New member
דווקא לדעתי היה המון

אחד המגרעות העיקריות של העונה השלישית היא שהסדרה הפכה לקומדיה. יותר בדיחות וגימיקים מרגש ודרמה. זה דיי הסתדר ברביעית. על טעם וריח אין מה להווכח בכל מקרה. (ואין ספויילר בהודעה אז לא צריך אזהרה).

Phoebe again

New member
אבל בכל זאת...

זה לא ספוילר! גם ב-4X01 וב-4X02 היו הרבה קטעים מצחיקים וגם דרמה ורגש. ולדעתי אלה היו שני פרקים מצויינים! בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה פחות או יותר קורה ב-4X04? כי אני אוכל לצפות בו בקרוב *נועצת עיניים מלאות תקווה במחשב*

למעלה