??? לא ראיתי היום את הפרק תוכלו לכתוב לי בקצרה מה היה היום בפרק??? מה היה עם שרלוט?טס וניק?סטיבי....
I inberber New member 3/1/05 #1 ??? לא ראיתי היום את הפרק תוכלו לכתוב לי בקצרה מה היה היום בפרק??? מה היה עם שרלוט?טס וניק?סטיבי....
ח חלון לעולם New member 4/1/05 #2 נצל"ששששש אולי במקרה יש כאן מישהי שבמקרה ממש במקרה יש לה את השירים מהסדרה?
A adinabl New member 4/1/05 #4 גם אני מ חפשת אני כל הזמן מנסה להוריד את השירים של הסידרה מקאזה אבל ני מוצאת רק את השיר פתיחה! יש לך עוד שירים של הזמרת?
גם אני מ חפשת אני כל הזמן מנסה להוריד את השירים של הסידרה מקאזה אבל ני מוצאת רק את השיר פתיחה! יש לך עוד שירים של הזמרת?
ח חלון לעולם New member 4/1/05 #5 ../images/Emo66.gif יש לי כמה יש לך אולי את HOPELESS CASE או את DID I TELL YOU?
N Nira22 New member 4/1/05 #6 חיובי לשניהם את Hopeless Case מצאתי באיכות בינונית (גם אחרי חיפושים נוספים)
ח חלון לעולם New member 4/1/05 #7 ../images/Emo12.gif עלקקקקקקקק?!?! איזה כיף זה עדיף מכלום יש מצב לאייסי?
N Nira22 New member 4/1/05 #8 בכיף לאייסי, מייל/מסנג'ר מה שבא לך.... אבל לא אוכל לשלוח לך בזמן הקרוב (בשעות הקרובות) כי אני לא "מדברת" מהמחשב שלי... איי סי:291185818 מייל/מסנג'ר: [email protected]
בכיף לאייסי, מייל/מסנג'ר מה שבא לך.... אבל לא אוכל לשלוח לך בזמן הקרוב (בשעות הקרובות) כי אני לא "מדברת" מהמחשב שלי... איי סי:291185818 מייל/מסנג'ר: [email protected]
ח חלון לעולם New member 4/1/05 #9 ../images/Emo45.gif אוקיי, סבבה! הוספתי אותך.. גם אני לא אהיה בזמן הקרוב (אני הולכת לפר"ח שלי) אז נהיה בקשר... תודה
../images/Emo45.gif אוקיי, סבבה! הוספתי אותך.. גם אני לא אהיה בזמן הקרוב (אני הולכת לפר"ח שלי) אז נהיה בקשר... תודה