????

מ א ג ר ט

New member
אההההה...

עכשיו חשבתי לתת תיקונים נוסך החידה של הפינקס בפירמידות במחשבה שניה, חבל על הזמן של כולנו. פשוט לא הבנתי כל כך...... אבל בהצלחה לך בסיפור שלך...

אני לא אתחיל לפרט לך

את ההרצאה המשעממת בטירוף שהמורה שלנו לספרות עשתה לנו על מה זה סיפור קצר ומה לא. 10,611 מילים יכול להחשב סיפור קצר. אני לא אתחיל לתת לך את רשימת המאפיינים לסיפור קצר, אבל תזהרי בדברייך פעם הבאה... חחח... על מה הסיפור?

sapirit14

New member
תודה

התשובות אמורות להגיע חודש אחרי הבחינה... משהו כמו אמצע ינואר. אבל יש גם ריאיון אישי וסדנה של שלושה ימים שם.

sapirit14

New member
לא זה ולא זה...

אבל קניתי את ואן הלסינג, אני חסידה של דרקולה וקוראת מונסטרוס רג'ימנט. באפי ראיתי כשהייתי קטנה, כשהיו לנו יותר מאשר שני ערוצים, בערך בגיל 8-9. אבל זאת סדרה מטומטמת. אני רוצה לראות פרק או שניים של "הממלכה"... ראיתי פרסומת לזה וזה נראה כל כך מפחיד.

אני בעיקרון לא אוהב סרטי/תוכניות

אימה, אבל באפי זה גם מצחיק ושנון ויפה בכלל. למה מטומטם???

sapirit14

New member
זה אולי מצחיק לפעמים...

זה אולי יפה לפעמים... שנון לא הייתי אומרת על זה... אבל בסה"כ הפואנטה של הסדרה לא ממש... טובה.

sapirit14

New member
ממש לא...

אתה נהנה מהספרים של סטיבן קינג אולי? לספרים שלו יש פואנטה. אני חושבת שסתם סרטי אימה בלי טעם כמו צעקה או מת לצעוק וכדומה פשוט מוציאים שם רע לז'אנר.

מ א ג ר ט

New member
צודקת

ראיתי הצעקה 2 בשיעור חופשי בביתספר והתאפקתי שלא לצחוק. יש לציין שראיתי את מת לצעוק לפני כן (וזה לןא היה מצחיק בכלל.... לצערי) גם כן בבצפר. השאלה למה את קוראת סרט אימה. כלומר יש סרטים מאוד מאוד מפחידים (אותי לפחות) אבל יש לזה שם אחר.... שאני אזכר אני אגיד. סרטים כמו 'ממנטו', 'הנשכחים' וכד'. יש לזה שם, נכון? הקיצר שזה מפחיד אבל זה לא סרט אימה...

sapirit14

New member
כן בעצם יש שני סוגים...

סרטי אימה נורמלית ואימה פסיכולוגית, ואת האחרון אני ממש לא אוהבת..... לא ישנתי יומיים אחרי הצלצול (שאגב הסרט השני יוצא עוד כמה זמן) וסרטים כמו "היד שמנענעת את העריסה" עושים לי צמרמורת.

אני בקיצור לא אוהב אימה

אני מפחד מהרבה יותר מדי דברים וכיוון שאני די רוצה לישון בלילה אני משתדל לא לראות אימה. "ממנטו" זה לא מתח? (לא ראיתי אבל שמעתי)

ויימס

New member
אני תמיד רוצה לראות סרטי אימה

ואחר כך מתחרטת על זה, בייחוד בחמש בלילה כשאני הולכת להסעה שלי ומדמיינת גופות מרקיבות מרחפות בין העצים (מילא גופות מרקיבות, אבל קייטי הולמס..? מצמרר...) ממנטו זה באמת לא מתח...? ראיתי אותו, זה נחמד.

לפי מה ששמעתי

"ממנטו" זה סרט על אדם שכתוצאה מאיזושהי פגיעה נהיה לו איבוד זיכרון כל כמה דקות והוא צריך לכסות את עצמו בקעקעועים ופתקים שיזכירו לו דברים כמו מי האדם שיושב מולו. והוא מנסה לברר מי רצח את אישתו. תריצי חיפוש ובטוח תמצאי משהו

sapirit14

New member
ממנטו זה סרט דפוק למדי...

זה על אחד שסובל מאיבוד זיכרון לטווח קצר ומישהו רצח את אישתו ומשהו כזה... סרט טיפשי בכל מקרה. אתה רוצה לומר לי ברצינות שמפלצות צווחניות וחמודות כמו הגרמלינס לא גורמות לך לרצות אחת בתור חיית מחמד?! חבל שאין פה סמיילי של תרנגולת. (ספיר במצב רוח מרושע... לא להתייחס).

למעלה