48>>19?

dare devil ית

New member
48>>19?

48 year old Frank Sinatra took the virginity of 19 year old Mia Farrow prior to their marriage .
סתם טוויט שצץ לי בפיד

מה שגורם לי חשוב, כמה זה יותר מידי? מתי זה ניצול ומתי לא.
בעצם מי מנצל פה?

seymore butts

New member
איזו כוסית היא הייתה בצעירותה

יש ניצול בכל קשר זוגי. אז במקרה שהבאת כאן סינטרה מצא פרגית צעירה וטובת מראה ואילו מיה פארו התחתנה עם כוכב על מצליח ומיליונר שיכול להיות אבא שלה. מי כאן באמת ניצל את מי ?

ניצול מתקיים כאשר יש מנצל ומנוצל

וזה ממש לא קשור לגיל (חוקי כמובן) או לפערי גילאיים מוחלטים.
&nbsp
מי אנחנו שנשפוט?

dare devil ית

New member
וגיל לא חוקי?

כמובן שזה א חוקי - אבל בואי נשאל שאלה מוסירית

נניך שבת 15 שוכבת עם בן 16, זה בסדר? ועם בן 30?

In Limbo

New member
הנה בדיוק למה

היית נותנת לילד בן 4 לשחק ביחד עם ילד בן 12 באותו המשחק, כאילו הם בעלי ידע / רגשות / התפתחות שכלית זהה? כנראה שלא.
מאותה סיבה נער ונערה בני 15 ו-16 'יכולים' להיות ביחד, לעומת גבר בן 30 ונערה בת 16.
בני ה-15 וה-16 נמצאים במקומות דומים בחיים שלהם (תיכון, לחץ חברתי, מראה חיצוני וכו'), לעומת גבר (או אישה, אגב) בני 30 (אחרי צבא כנראה, עובדים או לומדים או גם וגם, גרים לבד {בתקווה, עבורם}) וכו'.
&nbsp
אלו שני מקומות מאוד שונים בחיים, למרות שילדים בני 15-16 נוטים לחשוב שהם כבר בוגרים ומבינים את החיים, סביר להניח שאלא אם עברו חיים מאוד מאוד מסויימים (איזו טראומה, סגנון חיים מסויים וכו'), הם לא מספיק בוגרים מבחינה אינטל' רגשית או שכלית לאדם בן 30. למרות מה שהם חושבים...
&nbsp
ואת, כשאת מנהלת שיחה עם גבר בן 60, השיחה זורמת וקולחת? כשאת מנהלת שיחה עם ילדה בת 6? וכשאת משוחחת עם גבר / אישה בני גילך פחות או יותר?
&nbsp

תחשבי על יצורים כמו Hastelloy שמחפשים ילדות כאלה

ותביני בדיוק למה זה לא תקין!
&nbsp
תעזבי מי הילדה בת 15 שרוצה גבר בוגר (זה יש הרבה, לא ממקומות נכונים).
תחשבי על מה מחפש הגבר בן 30 שרוצה ילדה בת 15..

Hastelloy

New member
לרוע המזל אני לא יכול לומר את האמת עלייך פה

זה יותר מידי מגעיל בשביל לא למחוק את זה כניראה
אז אומר את האמת על מה שאת מדברת עליו, גבר שהולך להזדיין עם בת 15 לא שונה מגבר שהולך להזדיין עם בת 20, הוא ככל הניראה מחפש רק זיון אבל לא תמיד זה רק זיון ולפעמים יש גם רגשות רומנטיים בנוסף לזה.
אם היית יכולה לחשוב היית מבינה שאין פה על מה לחשוב ושאין הבדל אמיתי בין לשכב עם בת 15 לבין לשכב עם בת 18.

בחוק הישראלי מתייחסים גם לפער הגילים:

http://he.wikipedia.org/wiki/בעילת_קטינה
&nbsp
בעילת קטינה בין גיל 14 לגיל 16 אסורה אף היא, על פי סעיף 346 לחוק העונשין, אך כאן יש משמעות להסכמת הקטינה. אם זו הסכימה להיבעל, הרי שזו בעילה אסורה בהסכמה, שעונשה מאסר חמש שנים. מבחינה משפטית טכנית, זו העבירה היחידה המכונה "בעילת קטינה". על פי סעיף 353 לחוק העונשין, תהא זו הגנה טובה מפני אישום בעבירה זו אם הקטינה הסכימה להיבעל, אם הפרש השנים בינה ובין הבועל הוא פחות משלוש שנים, ואם הדבר נעשה במסגרת יחסי רעות וללא ניצול מרות.
קטינה שגילה למעלה מ-16 ופחות מ-18, כשירה, על פי החוק, לקיים יחסי מין בהסכמה, פרט אם אלו נעשים תוך ניצול יחסי תלות, מרות, חינוך או השגחה, או הבטחת שווא לנישואים.
&nbsp
נכון, החוק חייב לשים גבול שלא תמיד נמצא שם באמת-
כי בעצם תמיד נוכל להתווכח שהבדל גילאים של 3.5 שנים שווה ערך ל-3..
אבל בסופו של דבר, יש הבדל גדול בין יחסים אינטימיים בין בחורה בת 15 וגבר בן 16 ובין גבר בן 30.

dare devil ית

New member
ונניח שהבחורה בת ה 15 היא זאת שיוזמת

ומחפשת מישהו רק לסקס, מי עדיף לה? למה שגבר בן 30 לא יהיה הבחרה היותר טובה?

תראי, תמיד יהיו יוצאי דופן

בנות 15 בוגרות לגילן (שגם על זה אפשר להתווכח) ובני 30 שיהיו מקסימים, מכבדים וקשובים.
אבל אם נעשה הכללות, וחייבים לעשות אותן אם רוצים לפתח דיון, אז בחורה בת 15 רק התחילה להבין מי היא ומה היא. רק מתחילה להבין את הגוף שלה ואיך המיניות שלה משתלבת בכל זה. בחור בן 30 נמצא כבר במקום שונה לחלוטין מבחינת ניסיון החיים שלו וגם בלי כוונות רעות יכול להיות שם ניצול ריגשי ומיני.
&nbsp
אני חשבתי שאני מאוד בוגרת כשהייתי בת 18 והיום אני יודעת עד כמה הייתי ילדה.
יש חוקים, כמו זה למשל, שמגן עלינו גם כשאנחנו חושבים שאנחנו חכמים גדולים..

Hastelloy

New member
ילדים לומדים על עצמם ועל המיניות שלהם הרבה לפני גיל 15

הרבה מאוננים/מאוננות עוד לפני גיל 10 ומבינים טוב איך המיניות שלהם עובדת. בני ובנות 15 ממוצעים לא באמת לומדים שום דבר על המיניות שלהם כי הם הבינו כל מה שיש לדעת.

למעלה