!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

conatus

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום בדיוק נולדתי לפני שלושים וחמש שנים. למי שלא הבין (נאמר בהומור) היום הוא יום הולדתי. איתכם אני כארבע שנים רצופות וזהו פרק זמן לא מבוטל. בואו נמשיך ללכת יחד... אסף

EdisonGirl

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

כמה מרגיע לראות אדם בן 35 שלא מסתכל על החיים בצורה כ"כ קודרת
בהצלחה בהמשך (בכל אשר תרצה להצליח בו)!

ל נ צ ח

New member
מזל-טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

תעשה חיים ידידי תהנה מהם ושתזכה באמצעותם לגלות את האחת האמת באמת האמת על הלמה על מאיין ולאן על מי אתה וכולם באמת. אז כמפוכחים גם אתה תתפכח ותפסיק לזלול מהקש הלעוס של כל מיני מאכיליך האוכלים משבחים ומתלקקים איתו כממעדן טעים שגם אותך מאכילים ואתה אותו (עדיין) אוכל ואוכל ואוכל... ולנו לפחות אתה מראה שממנו אתה גם נהנה כן, שתהנה לך ממנו ידידי, ועד שתתפכח! אז תבין כבר באמת תוכל להנות מהחיים אז כמוני, גם אותך הם כבר לא יותר יאכילו בקש.
שבוע טוב,
ל נ צ ח

lmatan1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gifמזל עקרב קח טיפ לחיים

עקרב בטבע ידוע בכך שהוא לוחמני אולם כאשר הוא מגיע להכרה שאין לו מוצא הוא עוקץ את עמצמו ומתאבד העקרב האנושי מתחלק לשני סוגים עיקריים נחש ותבדוק בעצמך או נשר וגם את זה תבדוק בעצמך. בכל מקרה המקום הרגיש ביותר אצלו זה איברי המין. דרך אגב גם בן עמי המכונה לנצח נולד במזל הזה כל טוב וחיים טובים.

ל נ צ ח

New member
למרות שאיני בונה על זה, יש כאן הרבה

מהאמת בקשר אליי. בעקבות הטיפ שלך lmatan1 מידע נוסף חיפשתי וברשת ממש מיידית זאת מצאתי:
פרופיל מזל מזל עקרב שייך לקבוצת המזלות הקבועים, וליסוד המים. מזל עקרב הוא מזל מופנם, סגור וחשדן, ובצדק: בעיניו, העולם הוא מקום עויין, ויש לנהוג כלפיו בחשדנות ראויה עד שהוא מוכיח את עצמו - ולא להיפך. העולם חושב אחרת? לעקרב לא איכפת: יש לו מספיק אופי כדי לעמוד בנחישות מול רצונות הכלל כשזה לא מתאים לו. ואכן, העקרב אינו מתמסר בקלות: הוא דורש הוכחות בשטח שהוא באמת יכול לסמוך עליך. יקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא יפתח את החלון ויזמין אותך להיכנס. אבל משנכנסת, זכית לחבר אמיתי לכל החיים, ובכל מצב. אז כמו שראינו, העקרב הוא קטן-אמונה: מגיל צעיר החיים לימדו אותו שלא משתלם להיות אופטימי, וכל רגע הם ממשיכים להוכיח את זה מחדש. מה עושים העקרבים בנידון? עורכים בדיקות קבלה קפדניות, לא רק לידידים, אלא גם לבני זוג פוטנציאליים, ובעצם למי לא? חשוב לזכור שהעקרב מאוד נאמן. לכן הוא גם דורש את הנאמנות הזו מהזולת, ולא מוכן להתפשר עליה. אולי משום כך הוא נראה לאחרים מאוד טוטאלי, הולך עד הסוף, ולא עושה חשבון כשמשהו מדליק אותו - אז הוא עלול להיכנס למקום אובססיבי מאוד ובלתי מתפשר, וגם לא קל לו עצמו. בגלל שהעקרב נשלט על ידי כוכב פלוטו, האחראי על הצורך לחוות כל דבר בצורה טוטאלית, נראה לעיתים שהעקרב אוהב לעשות לעצמו חיים קשים, לצאת עם טיפוסים לא קלים ולדרוש מעצמו ומהסביבה לא מעט. העקרב גם יצירתי מאוד, מנסה ללכת עם מה שהוא מרגיש מעל הכל, ולא להתפשר על הרגשות שלו. המחוייבות שלו לעצמו ולדברים שלו מאוד עמוקה, ועלולה להפוך אותו לקיצוני ולקנאי נוראי, לרכושן לא קטן ולמישהו שלא מוכן לוותר על דברים שמעניקים לו משמעות, כוח וכסף. כשהעקרב לא מקבל את מה שהוא רוצה הוא לא מוותר - הוא רק לא יראה לך את זה. אבל אל תטעה - עקרב אמיתי לא שוכח ולא סולח, ויום אחד המעגל הקטן שלו עם העולם ייסגר...

על מה

New member
וגם אני במברכים-

מבינה פתאום באור חדש את השיח על השקט הפנימי ועל ההיפרדות מהחיים. (אתה עוד בהתחלה, לא נעים לי לאכזב אותך) בכל אופן לאור עובדת היות השרשור הקוגם חשבון נפש של ימי הולדת- הוא מקבל פתאום אור חדש הגיוני וגם חשוב בעיני. ועכשיו- מזל טובבבבבבב שתזכה להיפרד עוד הרבה פרדות לאורך זמן. לשמוע עוד הרבה שקט מבפנים ומבחוץ. להיות עוד הרבה 4שנים בפורום הזה ובאחרים. ובכלל. שתזכה לכל הטוב שיש לאיש חושב. מזל טוב

hikok

New member
יומולת שמח אסף יומיום

הלילה באתי ברכות :) לברך אותך כן ירבו התחככויות חתולים ברגלייך כן ירבו המפגשים האלו שעבור הזדמנויות אלו אנחנו כאן מתערבבים באהבה סיגל

conatus

New member
תודה לכל המברכים !

אני מודה לכם בצנעה ובפשטות על כל מילת ברכה ששיגרתם לעברי. אני מאחל לכל אחד ואחת מכם שנה נפלאה, המון בריאות וחיים שקטים בהמשך... אסף

a d i n a

New member
יאוו אסף

התסלח לי ?? המון המון המון מזל טוב , לא ראיתי את ההודעה כי קלטתי וירוס חדש . . . . . [שפעת].. אספוש היקר , המון מזל טוב ליום הולדתך שהיה לפני יומיים . . שתדע אושר ושמחה . שתתמלא בתבונה ,וייאלה שתמצא אהבה . עדי{נה}

EdisonGirl

New member
חיידקים ווירוסים...

את אוהבת את היצורים האלה, אה? כי נראה שהם "מתים" עליך...

conatus

New member
תודה למברכים...

קבלו את אהבתי, את תודתי ואת איחוליי הכנים להמשך חיים מסעיר מכל הבחינות. אספוש (בהשפעת עדינה)

למעלה