=)
E et1243 New member 12/10/04 #3 יווווווו אורטל באמא'שך.... אחד החמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה בנאדם יפה... חח הוא דומה לו באמת ואמ... סליחה על ההטרדה אנשים טובים שמתעניינים בשוקולד חח
יווווווו אורטל באמא'שך.... אחד החמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה בנאדם יפה... חח הוא דומה לו באמת ואמ... סליחה על ההטרדה אנשים טובים שמתעניינים בשוקולד חח
O OrTaLoSh1 New member 12/10/04 #4 עטרה... יש לך טעותת זה לא פורום של שוקולדד זה פורום של עשבי מרפא....חחח
E et1243 New member 12/10/04 #5 תיקון טעות חח אופס... סליחה סליחה אנשים טובים שאוהבים צמחים ועשבי מרפא...
O OrTaLoSh1 New member 12/10/04 #6 גם אני אוהבת צמחי מרפא.. אני חושבתת שהנושא הזה מאודד מענייןןן גם אתם חושבים כך1?!?? חהחהחה...ועטר אמרתי לך כבר זה בסדר להיכנס לפורום הזה את לא צריכה להתביישש!!
גם אני אוהבת צמחי מרפא.. אני חושבתת שהנושא הזה מאודד מענייןןן גם אתם חושבים כך1?!?? חהחהחה...ועטר אמרתי לך כבר זה בסדר להיכנס לפורום הזה את לא צריכה להתביישש!!
E et1243 New member 12/10/04 #7 צודקת!!! חח צודקת... אני לא מתביישת בזה יותר! אני קוראת קבועה בפורום הזה!!!!!!!!!!!! ומי שזה לא מוצא חן בעיניו שידבר עם הגב שלנו... הוא ילד נורא חסון! ... יותר ממה שהוא נראה ...
צודקת!!! חח צודקת... אני לא מתביישת בזה יותר! אני קוראת קבועה בפורום הזה!!!!!!!!!!!! ומי שזה לא מוצא חן בעיניו שידבר עם הגב שלנו... הוא ילד נורא חסון! ... יותר ממה שהוא נראה ...