45 שואל מהולנד...

כRובי

New member
45 שואל מהולנד...

איזה צמיג עדיף ? M1, דיאבלו, D208 או דרגון אבו ? כולם עם דירוג מהירות ZR ו...קבלו את זה : הוא רוכש צמיג ברוחב 170 (ג'אנט ברוחב 5.5) בקיצור - מה מומלץ?

Little Max

New member
בשביל מה לו?

Little Max, בשאלת קיטבג
ועניינית (בערך), אם כבר לקנות משהו שהוא לא צריך, שיקנה את כל הסוגים

Dr XR

New member
אף אחד מהם.

כל הארבעה נחשבים כצמיגים ספורטיביים בעלי אורך חיים גבוה. אם כבר דיאבלו, אז דיאבלו קורסה. אם כבר D208, אז RR. אם כבר מצלר, אז לא M1, אלא RENNSPORT. אם כבר פירלי, אז סופר קורסה. אבל אם בכל זאת הוא מתעקש על אחד מהארבעה, שילך על הדרגון אבו. יש לי איתו הרבה ניסיון והוא בכלל לא רע. ובכל מקרה שלא יגע בM1 (פישמן, תסביר לו...).

כRובי

New member
פישמן דווקא הדגים לי אתמול

איך לקדמי יש יופי של אחיזה, גם על אספלט, גם ברכיבה ע-ל צמיגי מכוניות ישנים וגם ברכיבה על עפר...

45degrees

New member
כמובן שכן ולא!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

מה לגבי - הרוחב כתלות בפרופיל?

45degrees

New member
לא כרגע.

אבל אל תנצל את הנדיבות שלי יותר מדי.... יש ליל ירח מלא בקרוב!

enigo

New member
בנושא הזה - שאלת EBAY

לאחרונה בשני מקרים נפרדים, היו לי תקלות EBAY. בראשונה, תוך כדי דיון אי-מיילים עם מוכר לגבי צורת המשלוח ויעדו הוא פתאום נעלם - הפסיק לענות למיילים לחלוטין. בשני הבחור לא ענה אפילו למייל הראשון "שלום, כמה אני אמור לשלם לך תמורת החלק ומשלוח לישראל בלה בלה בלה...". מה עושים במקרה כזה? למי פונים? עם מי מדברים? בשני המקרים עבר הרבה יותר משבוע מאז העסקה.

Planet X

New member
זה קורה

אפשר להתלונן לEBAY עצמו על המוכר והנה הדרך: כנס בעמוד הבית לHELP בחלון בצד שמאל CONACT US יפתחו לך 3 חלונות עם שאלות מובנות כדי שתבחר אחת שמתאימה לך ותתקדם הלאה,ולבסוף יפתח לך חלון של לשלוח EMAIL ותקבל תגובה עד 48 שעות. לפני שאתה מתלונן לא תזיק סבלנות ותהיה פחות מנומס ותשלח לו איזה 4-5 אימיילים למקרה שהוא לא קבל את הראשון. בהצלחה

ride red

New member
תמיד

אבל תמיד כאשר אתה מתכתב עם המוכר תעשה את זה דרך המערכת (של EBAY) ולא מהמייל שלך וגם תשלח העתק לעצמך, ככה יש תיעוד במערכת על ההתכתבות והמוכר לא יוכל להתנער ע"י תירוצים שלא קיבל ממך מסרים.

enigo

New member
נרשם.

תגיד, אתה לא מגיע לאזור ת"א (ביום)/ירושלים (בערב) מתישהו? אם צריך אני אחתן עוד מישהו מהפורום...

ride red

New member
למה מה?

מה איבדתי שם או שם. ממחר אני באזור לונדון ל-10 ימים, הלך על עוד מירוץ שאני אפסיד אתה יודע היכן אני, זה בדרך לאשקלון.

למעלה