45, סוגייה בשבילך...

הרושמת

New member
45, סוגייה בשבילך...

אחרי נסיון כושל להסברים, זה היה על בירה אז לא כל כך הצליח לו... מה ההבדל בין מזלג רגיל למזלג הפוך?? (יכול להיות שנדבקתי מטריניטי???
) תודה
 

45degrees

New member
הרגיל הוא הפוך מההפוך.

זה ברור יותר עכשיו? במזלג הפוך החלק הקבוע הוא החלק העליון של המזלג, שמקובע אל המשולשים. החלק הנע יחד עם הגלגל הוא החלק התחתון. החלק הנע - נע בתוך החלק הקבוע. במזלג רגיל - עדיין החלק הנע הוא החלק התחתון (DA?!), אבל החלקהנע נע מסביב לחלק הקבוע.
 

הרושמת

New member
את זה אני כבר יודעת, אבל..

מה ההבדל ביניהם כשמדובר בבלימה. למה פתאום החליטו לעשות מזלגות הפוכים. האם אחד סופג את הבלימה יותר טוב מהשני?
 

45degrees

New member
למיטב ידיעתי אין הבדל בבלימה

אלא בספיגה של מהמורות. ההפוך הוא יותר קשיח ומאפשר השגת יותר קשיחות על אותו משקל. הרגיל - מגלה יותר רגישות לבאמפים ומהמורות קטנים. באופן כללי - כמעט ואין הבדל בתפקוד, והמזלגות המודרניים מתפקדים כמעט אותו דבר ברגיל והפוך. כלומר - רובנו לא נרגיש בהבדל או חסרון/יתרון של אחד ביחס לשני. לעומת זאת - באופנועים מעט מיושנים, יהיה הבדל מהותי בהתנהגות בין מזלג "מקרוני" למזלג מודרני, גם אם שניהם רגילים או אם שניהם הפוכים. לסופרמוטו אני חושב שעדיף הפוך - ולו לשם השגת מעט יותר קשיחות מבנית.
 

*Trinity*

New member
בגלל שהחלק העבה של הבולם

נמצא באזור המועד יותר לעיוותים??
 

enigo

New member
מתפלאת עליך...

ההבדל הבסיסי בין מזלג הפוך לרגיל, שהוא גם מקור היתרון העיקרי, הוא בזה שהצינור העבה יותר נמצא למעלה. צינור עבה יותר = קשיח יותר, זה ידוע, עכשיו כאשר מופעל כח נתון על הגלגל (למשל בבלימה) המומנט שמופעל על נקודת החיבור למשולשים הוא אדיר, ולכן נשאף לשים שם צינור עבה ועמיד ככל האפשר (איך שזה נשמע... לשים צינור עבה ועמיד במשולש... טוב שלא אמרתי ארוך!), כזה שיעמוד בכוחות הפיתול בצורה הטובה ביותר. זה יתרון מובנה, שאי אפשר לקחת מהמזלג ההפוך. לגבי הרגישות לבמפים קטנים וכו', לדעתי זה כבר תלות של המבנה הפנימי המדוייק, וניתן לשינוי ופיתוח עם השנים. אני לא ממש זוכר בעיה כלשהיא עם יכולת הספיגה של המזלג ההפוך ב-TT שלי... נדמה לי שיש איזה עניין גם לגבי משקל. מזלג הפוך בקוטר נתון כבד יותר ממזלג רגיל באותו קוטר, אבל בזה אני לא בטוח.
 

Le Duke

New member
בטח ראש מטונף. ככה זה כשמשחקים

כל היום בארגז החול. לכי תדעי אילו קוליפורמים האכלת את עוף החול המצויר.
 

45degrees

New member
עדיין

אין הבדל משמעותי כיום בין המזלגות הרגילים להפוכים באותו הקוטר. בפרוש יש הבדלי ספיגה, לכן המון רוכבים מובילים סטייל אברטס וכאלה מעדיפים מזלגות רגילים לעיתים, באופנועים שגרסאותיהם לציבור מצוידות במזלג הפוך. משקל - כל מזלג הוא דפוק בהיבט זה - כמעט כל מתלה אלטרנטיבי שוקל בערך חצי. אני חושב שבאופנועי שטח לא הבלימה היא הסוגיה להעדיף מזלג הפוך (בניגוד ל RC211 לדוגמא) אלא דווקא העמידות לעיוותים בנחיתה מקפיצות, סלעים וכד'. צריך להודות בזב שברוב אופנועי השטח הבלימה היא לא ממש גורם כוח/מומנט קיצוני. עובדה שהמון כלי שטח פתאום צריכים FORK BRACE ברגע שעוברים להיות סופרמוטו - המזלג שקודם היה בסדר פתאום לא מספיק לכלום.
 

enigo

New member
נתתי את הבלימה כמשל

מניח שיש איזה הבדל בסיסי במבנה הפנימי של המזלגות, אבל לא יודע אם זה הבדל מולד, או משהו שניתן לשינוי (כמו שיש מזלגות רגילים קרטרידג' ורגילים). לגבי המזלגות באותו קוטר - הנדסת מכונות בסיסית - מזלג הפוך ומזלג רגיל באותו קוטר - ההפוך מציב את המוט הקשיח יותר במקום שבו הוא נושא יותר עומס, ולכן יהיה קשיח יותר. האם ניתן לחוש בהבדל? לא יודע. האם ההבדל לא מתמוסס בגלל גורמים שונים (אטמים, בושינגים, האין אפשרות לשים גשר וכו') גם לא יודע. וכן, בלימה היא אף פעם לא ISSUE באופנועי שטח, לפחות לא העוצמה נטו, בגלל זה XR (למשל, למשל. ארצה דן!) מסתדרים עם כזה דיסק קטן מלפנים.
 

*Trinity*

New member
איך תדבקי ממני??

אפילו לא התנשקנו!
יש לי משהו כחול לבן, שקוף מבחוץ ומוכסף מבפנים, בשבילך! ותגידי לילד בבקשה, שאני רוצה לעשות איתו עסקים.
 

הרושמת

New member
baci?????

bacia me amore.... נשמה, למה לא באת אתמול?? חוצמזה חשבתי שהשגת משולש...
 

*Trinity*

New member
משהו קצת פחות בריא...

קיבלתי משולש חדש, אבל נדלקתי על הרעיון!
 

הרושמת

New member
פחות בריא מבאצ'י?? אין כזה דבר

או שמה את מתכוונת שעם המשולש החדש שלך את ואני מחתימות כרטיס בשפיצרינג, (כן סוף סוף עשיתי חודשי), ואז הולכות לבקר את מקס???
 
למעלה