45 חיסורים עד כה

45 חיסורים עד כה ../images/Emo4.gif

איך אני? אוף, אסיפת הורים מפגרת! אורלי שוורץ הכלבה!!! "התשובות שלך מאוד שטחיות!!! מה קרה??? אני חוששת שההעדרויות פגעו ביכולות שלך"

תירוצים:

אני יושבת בקצה הכיתה, אז המורה לא שומעת כשאני אומרת לה שאני נמצאת...וזה לפעמים נכון. אני כל הזמן "לא מרגישה טוב" לא התעוררתי לשעת אפס היה שבוע גדנ"ע ולא הלכתי, ו"לא ידעתי" שהיו לימודים... ואמממ זהו. לא אכפת לי אם מאמינים לי או לא.

Ez sLeeP

New member
רשום לכם חיסורים בתעודה?

קטעים! לנו זה הולך אינדיבידואלית לכל מקצוע. יש לנו 15 אחוז היעדרות שהם אינם מוצדקים (אך אפשריים ללא עונש) ומי שעובר אותם במקצוע כלשהוא (הכל סובייקטיבית לכמות השיעורים של אותו מקצוע) - מקבל 38 בתעודה.

cory183

New member
אותו דבר אצלנו..

רק שאצלנו זה 10%!!! ויותר מזה העדרות מוצדקת זאת רק מחלה של 3 ימים ומעלה עם אישור רופא! יעני אין לא להרגיש טוב יום אחד.. זה לא מוצדק.. בגלל זה מי שבאמת לא מרגיש טוב רק יום אחד נשאר כבר עוד יומיים בבית כדי שזה יהיה מוצדק.. כן..כל הכבוד ערוני ה'...

Superchen

New member
אצלנו..

נדמה לי ש8%... ואין דבר כזה מוצדק ולא מוצדק. הכל לא מוצדק. לא מחלה של יום, לא מחלה של שבוע, לא כלום. חוץ מזימונים של הצבא, הכל נחשב לחיסור.

כתוב בכל מקצוע, אבל ביחד זה 45 :\

45 בינתיים...ואצלנו זה לפי שיטת המנות המטומטמת

../images/Emo98.gifלנו יש .......

מורה בן 63.......והוא קצת סנילי ....אם אני מחסירה פה יום שם יום הוא לא שם לב..... ואנחנו גם עשרה ילדים במגמה והוא מכיר אותנו טוב אז הוא לא עושה לנו שום דבר אבל לשאר הילדים במגמות האחרות הוא מוציא מכתבים מדבר עם ההורים..

בעעעע... גם לי יש...

חיסורי.. לא כ"כ הרבה.. וגם לא בגלל שהחלטתי להישאר בבית.. בעעע... אם אני הולכת לרדיו.. אני פשוט נשארת שם.. ולא אכפת לי משום שיעור... אז כמעט כל ההברזות שלי הם בגלל שהלכתי לרדיו.. =(

Stillwater

New member
לי יש...

21 חיסורים ו2 מהם מוצדקים (אני יודעת שיש עוד, כאלה שנסעתי לאוניברסיטה ושחכתי לעדכן, אני יכולה לערער אבל למי יש כוח). חחחח...אני לא ממש יודעת איך השיטה שלנו עובדת וכמה זה מוריד בציון, אבל אני יודעת שאם מגיעים למס' שיעורים ותיגבורים זה נותן בונוס בציון המגן...

Stillwater

New member
אהההההה לא, לא רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

יש לי 17 חיסורים! כן רק 17 חיסורים ומתוכם 2 מוצדקים! פשוט הם כתבו לי מגמה שאני כבר מכיתה י' לא לומדת בה, אני סתם רשומה שם. אז זה מפחית ל17!

למעלה