45 - התנצלות פומבית!

enigo

New member
45 - התנצלות פומבית!

צדקת! אופנוע שטח/דו"ש יכול להגיע ל-200! ראיתי אתמול "מהיר ועצבני" ורואים שם, כתום ע"ג שחור, איך מכונית שרק סצינה קודם סגרה 140 מייל לשעה בקלות, לא מצליחה לסגור על KLR650.
אחחח... המציאות ההוליבודית, בה כל כלי רכב שקול לכל כלי רכב אחר בזמן מרדף. ואיזה מזל שאני לא משלם מנוי פר סרט
וואחד לא-חור בהשכלה סגרתי אתמול.

Le Duke

New member
אם כך אז אתה חייב לראות את הסרט

Torque (יעני "מומנט"): אופנוע KTM מולבש במחלצות של אפריליה קופץ על רכבת נוסעת ,דוהר במעבר בתוך הקרונות ודורס חיילים (החיילים זה בארץ ,טעיתי) ,קופץ מהמעבר בין הקרונות ישר לגג כמו אפי והטריאל ,נוחת חזרה לשטח וממשיך בנסיעה על אדני המסילה. ממש כמו במציאות. סצינה לפני הרכבת ,אופנועי כביש (שוב ,שטח בלבוש כביש לפי המתלים) דוהרים בשטח כמו כלום. כשאחת הרוכבות נופלת (מה ציפיתם מנקבה?) היא חיש קל אוחזת בדוד שניתק מהאופנוע (צונן למגע ומבריק כמו תחת של תימניה) וחובטת ברוכב אחר. כמובן שיש גם סצינה עם אופנוע הטורבינה שרודף אחרי קאסטום עם מערכת ניטרו ועוד מעשים שבשיגרה. מומלץ למחוצ'קנים בני 16 (ע"ע חבורת הדי.טי.) וחולים אחרי ניתוח הסרת אונה.

הרושמת

New member
ומה עם קרב החתולות??

כשאר הבנות עושות ווילי סטופי ושאר פירואטים ותנועות בלט, תוך כדי קרב עצבני על האופנועים???

enigo

New member
השיא היה בספיד 2 לדעתי

כשבסצינת הפתיחה הגיבור, חמוש ב-996 (או 916, כבר לא זוכר) רודף נואשות אחרי משאית גרומן (זו המרובעת, של החלבנים) בכביש מפותל ולא מצליח לסגור עליה... ד"א, באותה סצינה בסרט ששל אתמול באיזה שהוא שלב דודג' צארג'ר שלמה קופצת על הבחור עם האופנוע ונכנסת בו מהצד. התוצאה? הוא סוטה מעדנות לשולים ועף לאיזה תהום, הכל עדיין על הגלגלים. אני אומר לכם, דופקים תאופנוענים בארץ מכל הכיוונים! לא רק המחירים של החדשים והחלקים, גם הפיזיקה נגדנו פה!

45degrees

New member
לא, היה שיא בסרט אחר - משהו עם

2 חבר'ה שבורחים מבית סוהר עם 996 ועולים על איזה הר. הבחור עם ה 996 לא מצליח לברוח מדודג' דארט עם 4 אנשים בפנים
מזכיר לי שפעם קראתי שאיזה אחד חצה את הגרנד קניון בהליכה על חבל. אחד אחר קיבל מציצה מזקנה בת 90. ולשניהם עוברת אותה מחשבה בראש: "רק לא להסתכל למטה! רק לא להסתכל למטה!
"

למעלה