45 הפעם צדקת !!!

111SM

New member
45 הפעם צדקת !!!

אני ומנו באמת הגזמנו במיוחד עם ההודעות האחרונות אנחנו לוקחים פסק זמן עם הירידות אחד על השני ואנחנו עוברים לשחר לרט התימני הכי מושחט בארץ

שחרלרט

New member
אני מכריז בזאת על פתיחת עונת הציד

על"ילד זין" כל האמצעים כשרים (בלי הורים),שאני אגמור איתך אתה תגלח במקומות שלא הכרת

111SM

New member
אל תדאג חביבי בפעם הבאה שאני

הראה אותך במגרש אתה תקבל כזה בלוק פס שרק תמונות תמונות של קלוז אפ יצליחו להחזיר את ה אופנוע הגרוטאה שלך להיות שלם יא חתכת דרעק תכף

שחרלרט

New member
בפעם האחרונה שאיזה CRF חננה ניסה

את זה,הוא עיקם שילדת זנב,אגזוז,כידון רנטל ופלסטיקים.תישאל את אח של הבוס שלך.פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bulb

New member
בקשר לחתימה...

אתה מקבל גם זיתים דפוקים? יש עדיפות לשחורים או ירוקים? באיזה מצב הגרוטאה? האם ראתה מגרש/אומו/פרוקטולוג (חרמנו ,איו לי כח להסביר עכשיו. אתה עוד תדע מה זה)? כמה סוגרת הסקודה ואיזה מדבקות יש לה?

סיני 1

New member
למה הוא לא עושה גוונים בשערות????

הוא בטח גם רוחץ את הגוף עם שמפו, אצל הספר הוא משלם פי 30,ואם הוא מסתפר לבד זה לוקח לו בטח שבוע,הוא דוגמן הבית במכון לייזר(הצילום של לפני),בטח כל השימפנזות בספארי רוצות ממנו ילד,הוא הכי אוהב שמלטפים אותו, אבל מעניין אם הוא עושה גם ררררררררר..... כמו חתולה, והכי מבעס? הוא בטח תמיד שעיר לעזאזל,שהוא נולד? אימו ילדה גוש שיער עגול, ומהגוש התפתח למה שהוא היום. ולסיום? תנו לחיות לחיות, מוות לערבים.................

למעלה