45שנות נשואין היום....

45שנות נשואין היום....

איך הייתם חוגגים? אני לא חגגתי , ובקושי זכרתי, בעלי לא זוכר בכלל, והילדים אף אחד לא אמר מילה. האם הייתים מצפים? מתאכזבים?

מזל טוב !!! שתמשיכו להיות מאושרים

ביחד... אני במקומך הייתי מציעה לבן זוגך ללכת למסעדה טובה בשעות הערב רק שניכם ביחד ...ו\או לארגן סופשבוע רומנטי...וקונה משהו קטן וצנוע לכבוד היום הזה...(כרטיס ברכה מיוחד). ולגבי הילדים..הייתי מזכירה להם בצורה עדינה של דרך אגב...אבל לא מפתחת ציפיות... זו דעתי... ד.

תודה לך על הברכות..

גם אני לא מפתחת ציפיות, רק שמה הכרית בתוך ציפית, ח. ח.

נץ666

New member
הוריי זכרו היטב את חתונת הכסף

וטרחו היטב שלא נשכח את זה חגגנו להם בביתם היה נחמד

ORA52

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב

קודם כל מזל טוב אני ובעלי נשואים 33 שנים , הוא לפחות זוכר את יום הנישואים, אבל לא עושה מזה ענין. לכן אני זו שדואגת ל"ריגושים" למשל ביום הנשואין ה25 תכננתי ואירגנתי טיול לארה"ב (ע"פ שבתחילה הוא עשה פרצופים ואמר בשביל מה,ואח"כ הוא לא הפסיק לדבר על הטיול) מה שאני רוצה לומר זה שלפעמים היוזמה צריכה לבוא גם מהאשה במיוחד אם לבעל זה לא חשוב.

דפנהאי

New member
מזל טוב. הורי חגגו השבוע 50 שנות

נישואין. ולך - הרבה שמחה ועוד 45 שנים כאלה

mich78

New member
../images/Emo49.gif

אימי מצפה שנזכור ארועים אין לי זכרון טוב כ"כ לארועים ותאריכים, ואם אני לא רושמת או מתוזכרת זה ממש פורח לי מהזכרון
האם התאכזבת מזה שלא חגגתם
האם התאכזבת מכך שלא התקשרו ולא זכרו את הארוע
האם היית רוצה לחגוג
ואם כן, איך היית חוגגת
שתזכו לעוד המון שנים מאושרות יחד

למיקה78

הנמכתי ציפיות, זו האמת, ליום הולת לרוב זוכרים, זה בשבועות ואני מזמינה את כולם לארוחה. וכן הייתי רוצה לחגוג, אבל לבעלי זה לא חשוב, הוא אומר שעצם זה שאנחנו עדיין יחד ובריאים זאת חגיגה. הייתי רוצה ללכת לתיאטרון ולארוחה, אבל עוד יהיו הזדמנויות, אני לא חיי את חיי בחבל ולמה, אלה ממשיכה הלאה, ותמיד מוצאת סיבה למסיבה בלי קשר לאירוע זה או אחר. תודה לך על ההתענינות וההשתתפות. אני אדם שמח לרוב ורואה את חצי הכוס המלאה.

אשדודיה

New member
אמא שלי זוכרת כל התאריכים ומזכירה:)

היא דואגת ליידע את הילדים, לקנות עוגה ולחגוג ביחד. אני אזכור ימי הולדת אבל לא זוכר בכלל את יום הנשואים של ההורים שלי, אבל שוב יש מי שמזכיר:) הרבה מזל טוב שיהיה לכם עם הרבה אושר, כבוד,הערכה חיבה ונחת. לחיים:)

נופר30

New member
האמת אני לא חושבת שהם זוכרים כי

לא נהוג כל כך אצלכם לחגוג ( ואם הייתי יודעת לא הייתי מציעה לו לבוא לקניות )אין לך מה להיעלב את יודעת שכולם מעריכים ואוהבים ולגלות לך בסוד שגם את היום נישואים שלנו הוא שכח לא רק את שלכם אוהבים אנחנו

לנןפר 30

חמודה, קודם כל באמת שלא נעלבתי, ואגלה לך סוד שגם אני נזכרתי רק בערב ולכן חזרתי מוקדם וחשבתי אולי נלך יחד לאן שהוא, אבל הו אף פעם לא זוכר. ותודה שאת אומרת שכולם אוהבים ,על אף שאני יודעת ובטוחה בזאת, גם אני אוהבת אותכם.

49צהוב

New member
הורי חגגו 60 שנות נישואין

כשאבי כבר היה על ערש דווי חודש קודם, קנה מתנה ונתן לנו לשמור עליה בביתינו כשהגיע התאריך ישבנו ליד מיטתו והרמנו כוסית לחיים כמה שבועות לאחר מכן נפטר.... אבל חוץ מזה אימי נוהגת להזכיר כל תאריך חשוב- וכבר חודש מראש מזכירה לנו שחלילה לא נשכח, וכך גם אני נוהגת

למעלה