44K Revisited

dlx1100F

New member
44K Revisited

החלטתי לאחרונה לנסות לבדוק מהי הכמות הנכונה של 44K שיש לשים באופנוע. על הפחית של ה-44K לא כתוב לאיזה כמות בנזין היא מתאימה, רק לשפוך את כל הפחית למיכל מלא לאחר תדלוק. הדעה הרווחת (שאני הכרתי) היתה שלאופנוע יש לשים חצי פחית. בשלב ראשון, ראיתי שעל הפחית יש מספר 1-800 בארץ, של היבואן ("פטרוטק"). אז התקשרתי. היו מאד נחמדים ואדיבים, אבל העובדים איתם דיברתי לא ידעו לענות לי. בסופו של דבר הועברתי למי שנושא בתואר "מנכ"ל פטרוטק". הוא אמר לי שהפחית מיועדת למיכל דלק של 90 ליטר, ולכן, למיכל של 20 ליטר יש לשים רבע פחית. עוד הוא הוסיף שבכל מקרה, עדיף לשים ארבע פעמים (כלומר על 4 מיכלי דלק) 1/4 פחית מאשר פעמיים 1/2 פחית. זה לא לגמרי הניח את דעתי, הן משום שזה שונה מהדעה רווחת שהכרתי, והן משום שאין הרבה מכוניות עם מיכל דלק בנפח 90 ליטר. ברב (אם לא בכל)המכוניות הקומפקטיות, המשפחתיות וה"מנהלים" נפח המיכל הוא בין 40 ל-60 ליטר. אז ניסיתי לפנות לחברת BG (היצרן). הסתבר אין להם דוא"ל לפניות כאלה, רק כתובת אמיתית ופקס, אבל הפקס גם לא עבד (כל הזמן תפוס). אז שלחתי מכתב אמיתי. כמו פעם. על נייר, במעטפה, עם בול. וקיבלתי היום תשובה בדוא"ל, מ... חברת "פטרוטק" בארץ, כאשר על החתום המנכ"ל. ובדוא"ל היה כתוב שפחית 44K מיועדת למיכל דלק בנפח 45-90 ליטר (בנזין או דיזל), ושלמיכל בנפח 20 ליטר יש להשתמש ב-100 מ"ל (שהם כ-1/3 פחית. פחית מכילה 325 מ"ל). זהו. אז עכשיו תדעו לעשות לכם את החישוב.

natla

New member
../images/Emo45.gif שיחקת אותה.

והקפצה למען שכולם ייראו ויידעו להבאה.

Sheshet

New member
../images/Emo45.gif אבל אולי כדאי שתסביר

למען ילדי הפורום, מהו בול ומהי מעטפה אמיתית...

למעלה