>>>

Thf master

New member
>>>

טוב חברי'ה-באמת שאני לא מבין את פשר מחיקת ההודעה של המנהל שלכם,אבל זה פורום שלו-הוא יעשה מה שעולה על רוחו. אותי-בסך-הכל עיצבנה התופעה הזאת שאנשים(לא חשוב באיזה גיליים הם)-פורצים לילדים חסרי ידע וניסיון במחשבים והחלטתי רק לעשות מיני מאבק בזה-ואפילו הגעתי לכמה תוצאות נחמדות ביותר(כמו שמי שהספיק לראות בשירשור הקודם..).-אבל אני לא אלחם במי שלא רוצה עזרה.עזרה מציעים ברצון וברוח טובה-ולא ככה.

yoooni

New member
אני בסה"כ רוצה למנוע שיחות על

הפריצות האלה. הפורום השתגע לגמרי, וכל הודעה שמדברת על הפריצות - מציתה פה לגולשים את המוח, והם ישר מפתחים תאוריות קונספירצייה נגדם.

Thf master

New member
>>>

אבל למה למנוע את הסיוע-כשאתה מקבל אחד? תראה-אני למדתי מספר שנים טובות מחשבים באוניברסיטה-ואני לא למדתי לשווא-אם אני לא יכול לעזור בכזה דבר פעוט ועקרוני מבחינתי. יש כלל בחיים-אם אתה עומד לפול מצוק(חס וחלילה) ובא בן-אדם ומושיט לך יד-אתה לא מעיף לו את היד-כי אז..אתה תיפול מהצוק

גיגי123

New member
יוני צודקקקקק ../images/Emo98.gif

מה לא בסדר במה שהוא עושה?!?!?!?!?!??!?!?!

GILADOS

New member
כנס אני מאד מעריך את העזרה שלך, ואת זה שאתה גילית 2 מהפורצים שלנו, המשך כך, ותודה לך ../images/Emo13.gif

GILADOS

New member
הוא לא גילה שמות עדיין הוא רק יודע את המיקום שלהם

yoooni

New member
אני מאד מעריך אותך על לימודיך

האקדמיים - אבל בין לימודים אקדמיים לפעילות באינטרנט אין קשר. ואמנם על הנייר נראה כאילו אני מתמודד פה - אני ועצמי - עם הבלאגן. אבל יש אנשים מעלי - ובקרוב נראה כאן סוף.

Thf master

New member
>>>

ראה נא- אני בתור ילד-יודע מה זה להיות חסר אונים,ואם יש פה ילדים שמבחינתם(ראית את התגובות הבהולות שלהם אני מעריך..)-זה "סוף העולם"-אז לי זה לא יושב טוב על המצפון שיש לי את המשאבים הטכניים והשכליים-ואני לא עושה כלום בנידון. אבל כמו שאמרתי-אני לא יכפה עזרה

yoooni

New member
>>>

אתה טוען שיש לך איך לעזור? אז במקום לקשקש כל כפייה, אה, ודה, אם אתה כל כך מבין, פשוט תגרום לפריצות וקללות שרצות כאן להיפסק. כי בינתיים הכל "פקה פקה" ולא - אני לא מזלזל, אני פשוט לא אוהב שמגיעים אנשים עושים רושם של "עושים משהו" כשבפועל - הכל דיבורים - והמצב נשאר אותו דבר.

GILADOS

New member
אבל הוא כבר מצא 2 מהפורצים זה כבר משהו, צריך לחכות בסבלנות

Thf master

New member
אז מה שאתה אומר בעצם-

זה שאתה לא יכול להסתדר לבדך. אז למה אתה מעלה כל מיני דחיות בטענות סרק? שנית-אתה צריך להבין-יש לי פרטים על שניים מהפורצים(וכנו שאנרתי אני מאמין שיש עוד),ואני צריך לבדוק מה אני עושה איתם. ועוד דבר-אם היה לך הבנה נקודית בעניין-היית מבין-שזה לא קסמים כל העסק! מה אתה חושב-שבכדי להגיע אל שני הפורצים הללו-עשיתי "הוקוס פוקוס"-ובום-הגעתי אליהם? לא נכון הדבר בכלל! זה דורש הרבה מאוד ריכוז והרבה מאוד השקעה של מחשבה(וטיפת מזל שהפורצים הזעטוטים "ידעו" להשאיר עקבות)-כדי להגיע אליהם.זה לא תוך שתי דקות. שלישית-הכל נעשה ברוח טובה

GILADOS

New member
ל-Thf master אתה יכול לעזור לי? עכשיו אני מדבר על פריצה אחרת ישנה. זה בכלל לא קשור למה שקורה עכשיו. האם אתה יכול לברר בשבילי על פריצה שקרתה לי פעם? פעם מישהו פרץ לי לכינוי ושלח בשמי מסרים אישיים למישהו ואני לא יודע מי עשה את זה. מצד אחד, אני מניח שאם זה נעשה במסרים אישיים אין ביכולתך לגלות מי זה. אבל מצד שני, אין לי מושג על השיטה שבה אתה מגלה את הפורצים, אז אני אשמח לדעת אם יש לך אפשרות לגלות מי עשה לי את זה. אם אתה זקוק ליותר פרטים, אני אתן לך.

למעלה