.................................

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אוו.... איזה חמוד!!! אני כל כך רוצה חתול!!!
אבל אימא לא אוהבת חיות בבית...

Franz Ferdinand

New member
כן!!! יששש!!! סופסוף חתול משלי!!!!!

חתול קטן וחמוד לחבק ולמחוץ כשקר בלילות! ישששש!!!!!

Dark Muse

New member
אין שם כלום אני ביקשתי שההנהלה

תמחוק אותה... אם את רוצה דברי איתי באיסיקיו

Rusty Cage

New member
וואי!!!!!!!איזה שמיין!

בא לי לנשוך אותו! הוא דומה לבל החתול המסטול שלי
בל הכוסיייייייייייית
שמייייייייייייינננננננננהההההההההההה אוקיי זהו נרגעתי.

normajane

New member
סתם

הפו פייטרז, אני חושבת שהזכירו אותם בפורום כמה פעמים.... מישהו יכול להמליץ לי על אלבום מסוים? ונכון שהם טובים?

eternal itch

New member
האלבום הטוב ביותר של הפו פייטרס

הוא ללא ספק The Colour and the Shape, שמכיל בתוכו את השירים המצויינים Monkey Wrench, My Hero, Everlong וכמו כן גירסה לשיר Walking After You (ששונה מהגירסה המוכרת שבה השתמשו לפסקול של ה-X Files וקצת פחות טובה לדעתי). לגבי שירים פחות מוכרים ניתן לציין לחיוב את Hey Johnny Park עם ריף פתיחת גיטרות מהטובות שניתקלתי בהן, וכן חיבה מיוחדת שלי לשיר My Poor Brain (סתם כי פעם כתבתי שיר על המורה שלי להיסטוריה על פי הלחן שלו...
). וסתם, אם כבר הועלה הנושא, אז דייב גרוהל הוא פשוט בנאדם מוכשר בטירוף!

ramoni

New member
יש לי בחילה מחתולים

למרות שבפעם האחרונה שבדקתי, אני לא אלרגי. ותאמת בכל פעם שעובר לידי חתול, לא משנה מה הצבע שלו, אני יורק שלושה פעמים.

normajane

New member
חתולים הם יצורים בוגדניים ואנוכיים

אבל מאוד נעים ללטף אותם.

Franz Ferdinand

New member
גרררררר.......... מיאו!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

חתולים הם היצורים הכי מדהימים עלי אדמות!!! הם פשוט כל כך חמודים! הטבע שלהם ממש מעניין... והעובדה שאנשים חושבים שהם בוגדניים ואנוכיים נובעת מכך שהם פשוט עצמאיים ולא נתונים לטיפולם המסור של בעליהם (בניגוד לכלבים...) הם לא נקשרים יותר מדי לבני אדם ובצדק! בני אדם הם הזן הבוגדני והאנוכי!!! הם מתעללים בבעלי חיים שאולי הם לא מספיק "חמודים"... הם שופטים אותם לפי המראה החיצוני! אם החתול קצת פצוע, או יש לו איזה גידול מגעיל יוצא מהראש, או פנים מעוותות, או שהוא מוטציה גנטית לא מובנת או כל שוני אחר, זה לא אומר שצריך להתייחס אליהם שונה מכל הכלבים (או לצורך העניין, גם החתולים)* היפים והמטופחים עם הפרווה הנקיה והחלקה... זה פשוט לא הוגן!
ואחרי כל זה אנשים עוד תוהים למה חתולים אדישים כלפי בני אדם או לפעמים אפילו מתאכזרים אליהם. לדעתי חתולים הרבה יותר חכמים מכלבים שלא איכפת להם מה הבעלים שלהם עושים להם כל עוד הם מקבלים מזון נורמלי כל יום... אם חתול סובל בבית של מישהו, והאדם הזה מתעלל בו, או מכריח אותו לעשות דברים שהחתול לא רוצה לעשות, הו יעזוב את הבעלים שלו מייד, ייברח למקום מרוחק כי למעשה עדיף לחתול לגור ברחוב, לאכול מהזבל וליהיות חופשי מאשר לגור בבית נקי ומפואר עם אוכל טעים בשפע וליהיות כלוא ונתון לחסדיו של בעליו... סליחה על ההרצאה, פשוט מעצבנים אותי אנשים שמתייחסים לחתולים כמו לחפץ...

TeamMidgets

New member
דוגס רולז!

אז מה אם הוא יהיה מוכן להרוג את כל המשפחה בשביל חצי פסטרמה

normajane

New member
אוף

אני לא מבינה איך משתמעת מהדברים שלי התייחסות לחתולים כאל חפץ. אין מה להשוות בכלל בין חתול וכלב (מי חכם יותר, בלה בלה), כי הם שני יצורים ש ו נ י ם. בכלל, טיפשי לשוות לבע"ח תכונות של בנ"א, כי בע"ח פועלים רק לפי אינסטינקטים. מכל חיה אפשר ללמוד משהו. ואם בכל זאת יש צורך בתשובה: חתולים עצמאיים? כן, נכון. תן להם פעם אחת אוכל והם לא יעזבו אותך. כשימצאו מישהו אחר, יעזבו. הם מתנהגים אליך כאילו הם עצמאיים ולא זקוקים לך, למרות שהם כל כך תלויים בטיפולך. אפשר ללמוד מהם לא לסמוך על אחרים. אומרים על כלבים שהם טיפשים, כי הם סומכים על כל אחד, אבל אפשר ללמוד מהם כל כך הרבה: הם נותנים אהבה ללא מיצרים אם רק תאהב אותם. הם יודעים טוב מאוד מי מטפל בהם, ובחסדי מי הם תלויים. חתולים מתכחשים לזה. וכאילו שברחוב הם לא תלויים באדם. טוב, מהסיבות שהזכרתי למעלה, כל הדיון הזה טיפשי. אני עדין אוהבת חתולים, כמו את כל בעלי החיים, רק שדעתי היא שגידול כלבים מעניק הרבה יותר סיפוק. וחס וחלילה לא מתייחסת אליהם כאל חפץ!

למעלה