431!

לוסטיטה

New member
431!

גם אני נסעתי הבוקר מכביש 431. נצלתי את הרכב שיש ברשותי לשבוע. אחלה כביש, קצת צר אבל חפיף. יצאתי בשבע וחמישה והגעתי בעשר דקות מהכניסה לכביש לכביש אחד. לצערי בכביש אחד חיכה לי פקק כאורך הגלות, כרגיל, עד בן גוריון, מבן גוריון עד שפירים, מגנות עד לה גרדיה. נו מה לעשות, עד שתהיה עבודה במודיעין:)

יונית ש

New member
איפה הכביש מתחבר לכביש אחד?

האם כדי לנסוע ללוד או רחובות שוה לנסוע דרכו?

משה9

New member
מה, הפקק מתחיל לפני בן גוריון?

לא עדיף, אם כך, לפנות ימינה במחלף לוד ולנסוע לת"א דרך כביש יהוד (שמאלה בטייסים)? נשמע זוועה.

cr

New member
שם פקוק מכל עובדי תעש.. ממן.. יהור

ובנוסף מלא רמזורים...

משה9

New member
השאלה היא אם הפקק זז או עומד

אם הוא עומד, שווה לעקוף ולעמוד ברמזורים. אם הוא זז, זה לא נורא. אפשרויות נוספות לנסיעה לת"א : כביש 6 עד קסם ומשם לגלילות (מתאים לצפון ת"א), כביש 444/6 עד נחשונים, ומשם עד פ"ת, לחתוך עד מחלף בר אילן דרך גת רימון וגני תקווה. ואפשרות יותר טובה : לנסוע עד נתב"ג ברכב ושם לתפוס את הרכבת!

לוסטיטה

New member
האפשרות הכי טובה

לקוות לישועת הרכבת ב-מודיעין ולהגיע לתל אביב ב25 דקות (לפי דעתי זה יהיה 25 דקות, אולי אפילו פחות). אבל כן בטח, אמרו 2007 וזה נראה לי ממש רחוק.

לוסטיטה

New member
לאחרונה כן

אם לא יוצאים ממש מוקדם אלא בסביבות שבע בבוקר אז נתקעים בפקק שמתחיל עוד לפני בן גוריון - סיוט!

barfilya

New member
ישנה דרך נוספת

ישנה עוד דרך להגיע לת"א במהירות. אני רואה שאף אחד לא העלה את האפשרות אז כנראה שלא מכירים את הדרך הזו. אולי עדיף כך שגם אף אחד לא יידע והכביש יישאר יחסית פנוי בשבילי. אם תלחצו עלי אולי אספר לכם.

ע זי

New member
אז לא לספר ../images/Emo123.gif

אם אני "סובל"... שיסבלו כולם

barfilya

New member
טוב אני אספר

למרות שבטח אנשים יגידו שזה לא "שוס" כזה גדול. עד מחלף גנות אי מה לעשות חייבים לנסוע עד לשם. במחלף גנות עולים על כביש 4 לכיוון פ"ת. יורדים במחלף מסובים ואז שמאלה דרך שכונת התקווה, פונים ימינה במשה דיין ואז שמאלה ברח' ההגנה, ימינה ברח' יגאל אלון, שמאלה בלא-גארדיה ואז מגיעים לאיילון. לדעתי צוואר הבקבוק הרציני ביותר הוא ממחלף גנות עד לא-גארדיה ואת החלק הזה ניתן לחסוך בדרך הזו. אמנם יש לא מעט רמזורים אבל עדיין אם אני יוצא בשעה 07:00 ממודיעין אני נמצא כבר על איילון במחלף לא-גארדיה אחרי 45 דקות. אני מאמין שאם הייתי ממשיך על כביש מס' 1 דרך איילון זה היה לוקח שעה עד שעה ורבע. ותקנו אותי אם אני טועה.

tiger mom

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל זה לוקח 45 דקות גם דרך גנות לקיבוץ גלויות. למעשה, בשעה 7 לוקח לי 45-50 דקות לנסוע עד למתחם הבורסה ברמת גן. דרך גנות-קיבוץ גלויות

barfilya

New member
השאלה מאיפה את מתחילה למדוד?

אני מתחיל למדוד את הזמן מרגע היציאה מהבית ולא מרגע העליה לכביש 443. אני יוצא ל 443 דרך היציאה המערבית ולפני שכביש 431 נפתח רק להגיע ל 443 לקח לי כעשר דקות מרגע היציאה מהבית ועד שעליתי ל 443. בכל מקרה גם אם התכוונת מרגע היציאה מהבית, אני תמיד מעדיף להרגיש שאני נוסע מאשר לעמוד ולהזדחל בפקק.

tiger mom

New member
מרגע שאני נכנסת לאוטו

עד שאני מכבה אותו. מקייזר עד הבורסה. בד"כ גם אני מעדיפה לנסוע מאשר לענוד גם אם זה אותו הזמן. בבוקר אני פשוט נוסעת על אוטומט (ובד"כ גם הרבה לפני 7 בבוקר ככה שאין לי בעיית תנועה)

לוסטיטה

New member
באמת? מוזר

כשנסעתי אתמול כמעט ולא היו מכוניות על 431... כלומר שכביש 443 לא היה אמור כל כך להתפנות.

למעלה