429

sapir aloud555

New member
429 ../images/Emo58.gif

|מרמור| יאי, קישי משתמש בסאקורה להיות שוב זאת שנתמכת באחרים, ובוכה, איפה כל הקרב עם סאסורי הלך? צ'יו? "Watch my back?" הקטע בקרב עם סאסקה? I wonder. הפרקים האלו ממש מוציאים כל דמות בצורה מזויעה. וטסונאדה? לול עליה. קישי באמת שונא דמויות נשיות, אבל נו. המנגה שלו. |סמרמור| מעניין מי נשאר חי מהפיצוץ הזה. והקטע עם המגילה בעמוד לפני אחרון, נראה שלנארוטו יש ביגוד חדש. רק נקווה שהוא יחזור כבר, כי הפרקים האלו ממש חופרים. (ודי כבר, אני מחכה חודשים לישיבת קאגה הזאת, איפה גאארה? ודאמיט, איפה קאבוטו-מארו, כמה חורי עלילה יש כבר במנגה הזאת?) |חופרת ועדיין ממשיכה לקרוא את המנגה במרמור|

¥otamsh

New member
;;

מעניין באמת מי חי... מה זה?! ;; אני מקווה שהם הולכים לפוצץ לו את הצורה אח"כ.

sutul

New member
מממ.. גארה

זהה גיוני שאחרי שהחזירו אותו לחיים הוא עדיין הקאזה קאגה? לקחו ממנו את שוקאקו.. כמה כבר יכולת יש לגארה ללא שוקאקו? הוא בטח מעולם לא למד טאיג'וטסו ולא גאנג'וטסו ו70-80 אחוז מהנינג'וטסו שלו היה שייך בכלל לשוקאקו

sutul

New member
השתילו בהם את

רוח הביז'ו כשהם היו תינוקות.. איזה כוח היה להם אז שהם היו חזקים כל כך??

sapir aloud555

New member
דווקא לא

בפרק 281 רואים שהוא עדיין יכול להשתמש בחול. רוב הטכניקות שלו לא היו של השוקאקו, קאנקורו בעצמו אמר בקרב של גאארה עם לי (או סאסקה, לא זוכרת ממש) שההגנה שלו זה משהו רצוני ולא רפלקס של השוקאקו, אאל"ט. שוקאקו הביא לו כמות עצומה של צ'אקרה, זה בעיקר. אז הדבר היחיד שמחליש אותו, שיש טכניקות שהוא לא יוכל להשתמש בהן בגלל חוסר צ'אקרה או משהו כזה. חוץ מזה, אני אסמוך על טנזו / יאמאטו שאמר לנארוטו שג'ינג'וריקיים חזקים הרבה יותר בלי להשתמש בכוח הביג'ו שלהם איפשהו בפרק 299. http://www.onemanga.com/Naruto/299/11/ יהיה די טיפשי להעיף את גאארה מלהיות קאגה בכל אופן - אני לא רואה את זה קורה. אבל עם הפרקים שקישימוטו מספק לאחרונה, אי אפשר לדעת. XD

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo58.gifאיך אף אחד לא שם לב לשני דברים חשובים

1.גלינו סוף סוף בוודאות שפיין הוא נגאטו ולפי ההסבר שיש עוד גוף של פיין שמסתתר ושולט על 6 הפיינים האחרים, כנראה שנגאטו הוא זה שמסתתר. 2. שיזונה העוזרת של טוסנאדה מתה ואף אחד לא אמר מילה.

sutul

New member
../images/Emo58.gifממ.. לא יודע

זה בפרקים האחרונים כבר היה יחסית ברור מה שמוזר זה שבסוף הפרק כאשר הבובה הבלונדינית הזאת (הבחור עם ה7 פירסים באוזן) של פיין זימנה את שאר הבובות ליער לא היה שם את פיין האמיתי האומנם שיזונה היא דמות מישנית מוזר שהיא מתה כל כך בקלות בלי קרב בכלל היא אמורה להיות לפחות SEMI חזקה בכל זאת היא התלמידה והעוזרת האישית של של טסונדה פייי אבל איזה מכתש יצרו באמצע הכפר

ANGELUSPIKE

New member
הקטע המפגר ביותר היה

שרק עכשיו גילו שהצפרדע נהרג, אם השם של הצפרדע שנהרג נעלם ברגע שהוא מת, אז למה רק עכשיו הם גילו את זה, זה פשוט מטומטם.

sutul

New member
../images/Emo58.gifחח

כניראה איזה ראשן נרדם בשימרה חחח למרות ששבוע שעבר התגלגלתי מצחוק מהפרצוף שציירו לנארוט אחרי שהמסדר צפרדעון אמר לו שזה כמו להסתכל ימינה ושמאלה בו זמנית עדיין מעכזב אותי שכל הזמן הזה נארוטו מסתמך על 2 טכניקות בלבד מה יש לו בארסנל?!.. קאגה בונשין או היותר רציני זה הטאז'ו קאגה בונשין וראסנגן => אודמה ראסנגן => פוטון שוריקן ראסנגן שעכשיו בכלל אסור לו להשתמש בזה אין לו מושג מה לעשות עם אלמנט הרוח מלבד לבצע FRS או לצפות להב קונאי באלמנט רוח אבל גם זה הוא עשה רק בפילרים מה יעשו?! אז עכשיו יתנו לו כוח פיזי מעט יותר מוגבר.. איזה יופיי ..
. אפילו לא טרחו שהוא ילמד את הדרך למהירות כמו שאבא שלו ידע ("הברק הצהוב") לעומתו סאסקה הוא אליל נינג'ה עם מגוון רחב יותר של טכניקות ואלמנטים

למעלה