42
מ מאגנה עז וסלוטייפ New member 14/5/06 #2 עוד אחד שרוצה להשוויץ בציון הפסיכומטרי שלו? או שזו מנת המשכל שלך?
מ מאגנה עז וסלוטייפ New member 14/5/06 #5 אוליי זו ספירה לאחור.. עוד 42 שניות מישהו ישאיר פה הודעה ממש מטופשת. ... .. . נבואה שמגשימה את עצמה.
G Grany Weatherwax New member 15/5/06 #7 לא, לא שמעתי אבל שמעתי על איזה ספר שקוראים לו בשורות משהו...
M Maladict New member 16/5/06 #13 הו אלת הפורום הכל יכולה והכל יודעת הכי ברוני בעזרת ברק בראש ורגל של שולחן באצבע הקטנה ברגל!!!!
G Grany Weatherwax New member 16/5/06 #17 אתה יודע... צר לי לפוצץ לך את הבועה, אבל לרגל של שולחן אין באמת אצבעות.
T trillian New member 17/5/06 #18 קטני אמונה מסוגך גם לא האמינו בעבר שלתיבה יכולות להיות רגליים. וכולנו יודעים איפה הם היום.
T trillian New member 18/5/06 #21 או אולי אף גרוע יותר באחד מהאיברים האחרים החבויים שם. או היקומים האחרים, לך תדע.
ו ויימס New member 16/5/06 #12 כן, אנחנו יודעים... כפי שאנחנו יודעים שיש כזה ספר... בשורות משהו... יצא לא מזמן. לא, סתם. היי, את חדשה!
כן, אנחנו יודעים... כפי שאנחנו יודעים שיש כזה ספר... בשורות משהו... יצא לא מזמן. לא, סתם. היי, את חדשה!
S Scarlet Witch13 New member 16/5/06 #15 חחח אני לא חדשה. אני פשוט מגיחה לעיתים רחוקות מאוד כשאני מוצאת משהו מחוכם מאוד לומר. כפי שניתן לראות, אני לא טובה בזה.
חחח אני לא חדשה. אני פשוט מגיחה לעיתים רחוקות מאוד כשאני מוצאת משהו מחוכם מאוד לומר. כפי שניתן לראות, אני לא טובה בזה.
F ford 42 New member 20/5/06 #23 וזה הכי מחוכם שהצלחת לחשוב עליו? זה מדכא יותר ממרווין ביום גשום!!!!! (חמישה סימני קריאה, סימן למוח מעוות)
וזה הכי מחוכם שהצלחת לחשוב עליו? זה מדכא יותר ממרווין ביום גשום!!!!! (חמישה סימני קריאה, סימן למוח מעוות)