כן קצת
ש שלקע New member 11/8/04 #20 ברור שזה לא יפריע לכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה כבר השתלט עליכן! חייבים לעצור אותה
ברור שזה לא יפריע לכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה כבר השתלט עליכן! חייבים לעצור אותה
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 11/8/04 #22 אף עינטוז לא ישפיע עלי..../images/Emo110.gif אני לא שמה עליה כלום אז היא לא משפיעה עלי..
פ פיה 504 New member 12/8/04 #23 ../images/Emo110.gif אולי זה לא משפיעה אליך אבל לי יש פיוז קצר!!! נמאס!!! העינטוזים רודפים אחרי בלילה!! זה מפחיד...... כבר פיתחתי עינטוזופיה!! אז את רגוע אבל לי כבר נמאס מזה!!! נכון זה לפעמים מצחיק אבל כבר נמאס!!! שתפתח קומנת עינטוזים!!
../images/Emo110.gif אולי זה לא משפיעה אליך אבל לי יש פיוז קצר!!! נמאס!!! העינטוזים רודפים אחרי בלילה!! זה מפחיד...... כבר פיתחתי עינטוזופיה!! אז את רגוע אבל לי כבר נמאס מזה!!! נכון זה לפעמים מצחיק אבל כבר נמאס!!! שתפתח קומנת עינטוזים!!
פ פיה 504 New member 12/8/04 #26 *דופקת את הראש בקיר* *הוא נשבר* *מתחילה לדפוק את הראש במענטזות* *הם שוברות את התחת ועקב זה מפסיקו לענטז* *עורכת מסיבה גדולה לכבוד זה*
*דופקת את הראש בקיר* *הוא נשבר* *מתחילה לדפוק את הראש במענטזות* *הם שוברות את התחת ועקב זה מפסיקו לענטז* *עורכת מסיבה גדולה לכבוד זה*
M moranooosh New member 12/8/04 #29 די!!!!! הענטוזים האלה יצאו לי מכל החורים!!!!!!אולי במקופ פאקינג לענטג כל היום תצאי מפה ותחפשי את החיים שלך? או יותר טוב את השכל שלך? לא משנה רקק לכיייי!!!
די!!!!! הענטוזים האלה יצאו לי מכל החורים!!!!!!אולי במקופ פאקינג לענטג כל היום תצאי מפה ותחפשי את החיים שלך? או יותר טוב את השכל שלך? לא משנה רקק לכיייי!!!
P p r u d e n s New member 12/8/04 #30 לאאאאאאאאאא../images/Emo176.gif היא תפסה גם את רוני בואו נתאבל על רוני, חברה ומנהלת אהובה שנפלה קורבן לענטוזים עוד לפני שהספיקה להצטרף לגנע"מ.
לאאאאאאאאאא../images/Emo176.gif היא תפסה גם את רוני בואו נתאבל על רוני, חברה ומנהלת אהובה שנפלה קורבן לענטוזים עוד לפני שהספיקה להצטרף לגנע"מ.
ש שלקע New member 13/8/04 #33 לאאאא!!! רוני!!!!!!! נו תחסמו אותה בבקשההההההההה היא עלתה לכולם על העצבים!