:)

MartChmelos

New member
:)

בנות אני רוצה להמליץ על 2 סרטים ממש שווים! למי שראתה, פתאום שלושים, זה סרט מאוד יפה!! נורא שווה לראות!! וגם לםני מלא זמן ראיתי בטלוויזיה סרט - כמו מייק, סרט נורא יפה, על ילד יתום, שפוגש מאמן של קבוצת כדורסל מפורסמת, והוא הוך למשחק וזוכה לשחק עם שחקן אחד. והוא גם מקבל משהו מאוד מיוחד.. ובסוף קורה לו משהו נהדר, ולחבר שלו גם. סרט שווה. למי שרוצה לרואת באנגלית - Like Mike וראיתי בצד בפרסומות שיש סרט חדשה.. משהו עם שכנה.. נראה חמוד.. עכשיו מה הפואנטה פה? להמליץ על סרטים שווים שראיתו בחופשש! מישהי ראתה גארפילד? אני רוצהה..

KitiKiti

New member
ואני רוצה להמליץ על סרט נוער מהמם ש

כל אחת תאהב-ילדות רעות!!! הסרט הכי טוב שראיתי אי פעם1 לפני איזה שהועיים ראיתי אותו בקולנוע ואתמול גם הורדתי אותו בקאזה ואני אוכל לראות אתו עוד 100 פעם כי הוא כזה מוצלח!!!

ט2לולה

New member
../images/Emo41.gif

ילדות רעות איזה סרט מושלם!! הוא ממש יפה ממולץ בחום. החופש הזה ראיתי גם שרק 2, חמוד...
ביום האהבה ראיתי עם חברות (
חחח) יום בניו יורק של מרי קייט ואשלי אולסן- סרט יפה!!! רציתי לראות הארי פוטר 3 אבל זה נראה לי דפוק.......

KitiKiti

New member
כן גם שרק2 יפה יש לי אותו במחשב...

ואתמול הורדתי מקאזהה את שישי הפוך,50 דייטים ראשונים,גארפילד,מפלצות בע"ם,ובמבי... בעצם מפלצות בע"ם זה לא מאתמול,כי כבר ראיתי אותו-ביום רטאשון...איזה יפהההה.

KitiKiti

New member
כמו שמורים כל דבר...רושמים בחיפוש

תשם של הסרט וזהו...(לרוב באנגלית)

גמני הורדתי מלא...אפילו שאסור לדבר

בתפוז על הורדות
סורי...אני חייבת לפלוט- פליטה ראשונה- הורדתי את הארי פוטר 3- מהמם
אפילו שכולם אומרים שלא...
פתאום 30- ממש חמוד
פחות אהבתי...ילדות רעות- סרט ממש יפה ומומלץ
שרק 2-ראיתי פעמיים בקולנוע ופעם במחשב...ואז מחקתי... ואת הסרט יום בניו יורק- סרט מדהים
אני ממש נהינתי
הסרט ממש שווה צפיה
וגם ראיתי אותו בקולנוע
והוא ממש יפה ושווה את זה
דה. ודרך אגב, למטה יש קישור לכתבה, אני לא יודעת אם שמעתם או לא, אבל- זה נורא נכון
זה מפחיד...והם בני 5 רק...

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif הסרט הארי פוטר באמת דפוק!!!

ואני לא אומרת את זה כי אני שונאת הארי פוטר להפך אני חולה על הספרים אבל הסרט מעוות הכול!!!! המלצה שלי על תלכי לפני שאת קוראת את הספר כי זה מעוות הכול!!! שווה לראות רק בשביל האפקטים....

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif נצל"ש ותיכנסו זה חשוב!!!

טוב אז יש לי שאלה וכדי שיהיה יפה אז היא מוצגת בדרך מיוחד בתמונה ואת כול התשובות לרשר לפה או עליי ובלי כוונה לפגוע כי זה לא פורום עינטוזים!!!! זה פורום בנות!!!

KitiKiti

New member
כן קצת...אבל זה לא ממש מפריע לי...

לדעתי אתן מגזימות..

למעלה