..

kerenal1

New member
..

היי אני קוראת פה כבר ממש הרבה זמן אבל אף פעם לא כתבתי... אני חייבת להגיד שרוב הדברים שנכתבו בפורום הזה ממש נגעו בי... ובלי שתדעו עברתי איתכם (ועם אלאניס כמובן) די הרבה דברים... ידיד מהשיכבה שלי נפטר היום בתאונת דרכים ואני לא הכי יודעת איך לעכל את זה... ואין לי ממש מושג למה אני כותבת את זה פה מכל המקומות ולמה אני מספרת את זה לאנשים שאני לא מכירה בגרוש אבל משום מה זה עוזר לי.. אל תנסו להבין מצטערת שהרסתי את המצב רוח פה.. אתם לא באמת חייבים להתייחס פשוט הייתי צריכה לכתוב את זה סליחה מראש קרן

Rוית

New member
../images/Emo24.gif אין לך על מה להתנצל!!

שמעתי על התאונת דרכים בחדשות, אין ספק שזה קשה מאוד... משתתפת בצערך וכמובן בצער המשפחה, את מוזמנת לפרוק מה שעל ליבך תמיד, אני מכירה את האנשים פה טוב מאוד, אין אחד שיבוא אליך בטענות!!!
חזק, ותהיי חזקה....
(נמאס לי להשתמש בנר הזה ולא בשביל לתאר נרות על עוגת יום הולדת או דבר בסיגנון הזה... פשוט נמאס.)

Mr Morissette

New member
באמת משתתף בצערך

אין לך על מה להתנצל, מוות פתאומי של ידיד זה דבר נורא קשה ותאמיני לי אין פה אף אחד שישפוט אותך-להפך. כל מה שנשאר לי להגיד לך זה שתהיי חזקה ושאני משתתף בצערך.

../images/Emo24.gif

אין לי מה להגיד לך... למזלי עוד לא התמודדי עם זה. רק תתעודדי כמה שאפשר. הרבה
ים ו
ות!

אין לי מה להגיד חוץ מ.....

משתתף בצערך.....אני מתגעגע לידידה הכי טובה שלי רק כשהיא ישנה אז אני חושב לעצמי מה יקרה אם היא תישן ולא תקום לעולם
חס וחלילה. אוהבים המון ולא באים בטענות להיפך

kerenal1

New member
תודה!

הוא לא היה הידיד הכי טוב שלי או משהו כזה אבל זה עדיין מכאיב בכל מקרה תודה רבה על התמיכה! אהה ו... אנחנו חייבים להפסיק להרוג את עצמנו

AlanisJunkie

New member
משתתף בצערך....../images/Emo24.gif

נושא תאונות הדרכים זה משהו שקשה להילחם בו. בלתי אפשרי... תהיי חזקה.

gggrrr

New member
משתתף בצער המשפחה ובצערך

חבר מהשכבה שלי נהרג בתאונה שנה שעברה וזה דבר נורא וככל ששמים לב שהזמן עבר וכולם גדלים ומתקדמים והוא לא נמצא זה ממשיך להיות כואב.
היי חזקה וצריך לשמור על עצמיינו יום טוב לכל חבריי הפורום ובכלל

למעלה