steelwater
New member
406 - My cake
אוקי, אני מצטערת שאני פותחת אשכול חדש אבל אני ממש רוצה לכתוב על הפרק הזה וא היה לי שרשור טוב לשרשר את זה עליו. זה גם הולך להיות די ארוך. אז ככה, כתבתם פה על הפרק הזה לא מזמן וגרמתם לי לרצון אדיר להוריד אותה ומהר ולא לחכות עד שאני אגיע אליו, כי אני רק בעונה הראשונה. אז הורדתי אותו וסוף סוף ראיתי היום אחרי שחיכיתי לזה הרבה זמן. וואו. פשוט וואו. איזה פרק מדהים. אחד הפרקים הכי טובים שראיתי. ישר אחרי שראיתי אותו ראיתי אותו שוב. העניין הוא, שאני חולה על המערכת יחסים של פרי ו-JD. זה הדבר הכי מעניין בסדרה הזאת לדעתי. אבל לא רק, זו סדרה מדהימה ויש במה המון דברים מעניינים מעבר לזה. והפרק הזה היה כל-כך מעולה מהבחינה של המערכת יחסים שלהם! אבא של JD מת ואחד הדברים שאתה חושב עליהם זה איך פרי יתנהג אליו. אז ככה. זה היה יפה מצידו שהוא עשה את העבודה של JD. הוא עשה את זה גם כדי להקל על JD אבל גם כדי שהוא לא יצטרך להתמודד איתו. כל פעם שפרי היה מגעיל אליו אז כעסתי בהתחלה אבל הבנתי שהוא פשוט לא ממש יכול אחרת. הוא דפוק ויש לו הרבה בעיות ובעיקר הוא פוחד מלהתקרב לאנשים. אז גם לאנשים שמאד איכפת לו מהם והוא מאד אוהב, כמו JD, הוא יתנהג ככה. ראו את זה גם שאחרי שהוא מחא כפיים בציניות וטד שאל למה הם מוחאים כפיים אז הוא אמר "He's dad died, dammit". אוקי, הקטע שהוא מדבר עם אליוט ואומר לה "Maybe I'll sleep with him" היה כל-כך עצום!!!
אני נשפכתי מצחוק וכל-כך התאמצתי לא לצחוא עד שהקטע יגמר כדי לא להפסיד שום דבר ממה שהם אומרים. חחחחחחחחחחח
אם אתם זוכרים את התאוריית פרי ו-JD שלי אז אתם מבינים למה אני חושבת שזה היה כל-כך עצום.
וגם הקטע עםן החיבוק היה עצום!!! "Ok do you want to do it standin or sitting?" חחחחחחחח! עצום.
ואז ש-JD דחף אותו. איזה גדול הוא! סוף סוף הוא עמד על שלו ולא נתן לו להשפיל אותו לאדמה(באנגלית זה נשמע יותר טוב). ואז פרי נתן לו בוקס וזה היה גדול. וה-Wash me חחח
פרי היה כל-כך מדהים. הוא פשוט ניסה לעשות כמה שיותר כדי לעזור ל-JD ולנסות להיות כמה שפחות אידיוט ולהכאיב לו בזמן קשה כזה. ואז הוא פשוט הודה שהוא ככה בגלל שהוא נרקיסיסטית נכה רגשית . אבל הוא עדיין מוכן לעשות הכל בשבילו אז הוא מפציר באח של JD, שגם הוא אומר שהוא כזה, ששניהם יעשו מאמץ ואולי ביחד הם יוכלו לתפקד כאדם בוגר ולעזור ל-JD. ובסוף, כשהם יושבים על הספה ופרי ו-JD מסתכלים אחד על השני ופרי אומר את אחד המשפטים הכי טובים בסדרה: "Newbie. I'm proud of you" הלב שלי נמס... מהרגע הזה פשוט התחלתי לבכות... וביחוד ששמתנגן השיר הזה ויש Close up לפנים של JD והמילים הן: "I'd rather cry right now" אגב, נאי מנחה שפבכיתי בעוד חלקים מהפרק הזה. ועכשיו מעבר למערכת יחסים שלהם:
כל הסיפור עם האמבטיה היה קורע.
כשדן אמר שהוא קפטן זקן בועות סבון חחח.
כשפרי הטביע את דן כדי שיפסיק לעשות שטויות זה היה גדול!
שלדן לא היה תחושה ברגליים בגלל שהוא שכב באמבטיה כל-כך הרבה זמן חחח.
ש-JD הפך את השירותים למקרר ושם שם בירות חחח.
הסיפור של השרת וקלסו היה ממש מצחיק.
הסיפור של טרק והסוכרת היה ממש טוב.
הדוקטור שתמיד אומר לו להוריד מכנסיים חחח.
ערכת הסוכרת של טרק. זה היה פשוט גדול חחח! טוב, יש עוד המון אבל מספיק להודעה הזאת זה היה פרק ממש ממש טוב! אחד הכי טובים בסדרה. אם קראתם הכל אתם מעולים ואני אוהבת אתכם! תודה. אהייתי ממש צריכה לכתוב את מה שחבתי על הפרק יום טוב יעל
אוקי, אני מצטערת שאני פותחת אשכול חדש אבל אני ממש רוצה לכתוב על הפרק הזה וא היה לי שרשור טוב לשרשר את זה עליו. זה גם הולך להיות די ארוך. אז ככה, כתבתם פה על הפרק הזה לא מזמן וגרמתם לי לרצון אדיר להוריד אותה ומהר ולא לחכות עד שאני אגיע אליו, כי אני רק בעונה הראשונה. אז הורדתי אותו וסוף סוף ראיתי היום אחרי שחיכיתי לזה הרבה זמן. וואו. פשוט וואו. איזה פרק מדהים. אחד הפרקים הכי טובים שראיתי. ישר אחרי שראיתי אותו ראיתי אותו שוב. העניין הוא, שאני חולה על המערכת יחסים של פרי ו-JD. זה הדבר הכי מעניין בסדרה הזאת לדעתי. אבל לא רק, זו סדרה מדהימה ויש במה המון דברים מעניינים מעבר לזה. והפרק הזה היה כל-כך מעולה מהבחינה של המערכת יחסים שלהם! אבא של JD מת ואחד הדברים שאתה חושב עליהם זה איך פרי יתנהג אליו. אז ככה. זה היה יפה מצידו שהוא עשה את העבודה של JD. הוא עשה את זה גם כדי להקל על JD אבל גם כדי שהוא לא יצטרך להתמודד איתו. כל פעם שפרי היה מגעיל אליו אז כעסתי בהתחלה אבל הבנתי שהוא פשוט לא ממש יכול אחרת. הוא דפוק ויש לו הרבה בעיות ובעיקר הוא פוחד מלהתקרב לאנשים. אז גם לאנשים שמאד איכפת לו מהם והוא מאד אוהב, כמו JD, הוא יתנהג ככה. ראו את זה גם שאחרי שהוא מחא כפיים בציניות וטד שאל למה הם מוחאים כפיים אז הוא אמר "He's dad died, dammit". אוקי, הקטע שהוא מדבר עם אליוט ואומר לה "Maybe I'll sleep with him" היה כל-כך עצום!!!