406
.

Phoebe again

New member
406 ../images/Emo58.gif. ../images/Emo29.gif

שמתי לב לעובדה, שפסט פייג´ מאוד חזקה... ויש לי כמה תהיות בנושא... א.בכל גלגול, המכשפה לא אמורה להתפתח ולהתחזק? אם כן, אז איך זה שלפסט פייג´ יש כוחות יותר חזקים מלפייג´ שלנו? ב. מהם בדיוק הכוחות של פסט פייג´? יש להם שם מוגדר? הרני מצרפת תמונה של פסט פייג´, משתמשת באחד מכוחותייה השולתים.

Adrienne

New member
אממ../images/Emo58.gif406

זה ידוע שברגע שמכשפה נהפכת לרשעית היא נהיית יותר "חזקה" מבחינת הכוחות החיצוניים כי כוחות של רוע יותר אפקטיביים וחזקים(חלקם) מכוחות טובים. חוץ מזה מכשפה יכולה להתפתח בכוח הפנימי, אם הן היו יושבות ומשחקות מי אומרת לחשים יותר טוב פייג´ שלנו הייתה מנצחת ומשאירה לה אבק...

Phoebe again

New member
*מנצלת את השרשור שפתחה*

מצאתי את התמונה הזאת, שהיא תמונה מאוד יפה, ובאיכות טובה, של כל הצוות... היא אומנם מהעונה הרביעית, אבל לא ספויילרית (לדעתי היא אפילו לא חלק מהפרק, אם אני לא טועה
), אז לין, מה את אומרת על התמונה הזאת? את חושבת שאולי היא תתאים יותר לדף הקהילה?

Phoebe again

New member
או זאת?

שהיא רק של הבנות, אבל בהחלט שולתת. אגב, לפתוח את התמונות בגדול, מועיל.

As I Am

New member
אכן, תמונות יפות.. ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

רק חבל שלעמוד הקהילה הן לא יתאימו
מה גם, שמה שיש כרגע בעמוד הקהילה היא תמונה שנראית לי מתאימה בהחלט... היא ברורה גם כמכווצת, והמידה הרגילה שלה גם לא גדולה מידי. התמונות שהבאת יראו שם נורא, וממש לא ברורות..
אבל הן יתאימו לגלרייה. ^_^

Phoebe again

New member
חבל ../images/Emo10.gif

יש לי עוד אם את רוצה, לגלרייה
... ובאותו עניין (או שלא), למה את לא מפרסמת שום דבר מהדברים שלי (ששלחתי לך) במאמרים?

As I Am

New member
גרר... >_< ../images/Emo103.gif

בדיוק העלתי לדף הקהילה "חדש בפורום" אחר.. אבל האדמין לא אוהב אותו, אז עד שתפוז יעזרו לי אני תקועה. בכל אופן, מה שאמור להיות כתוב שם זה משהו די דומה למה שכתוב שם עכשיו, רק יותר מעודכן ומפורט. אם היית מסתכלת, היית יודעת...

Woogyman

New member
בקשט ל406.. ../images/Emo58.gif

הכוחות של פייג´ נקראים "קריאה ליסודות". זה לא כוח אחד, אלא כינוי לכל הכוחות שיש לה. היסודות הם מים, אדמה, אש ואוויר (רוח) ומכשפה שמקבלת כוחות שקשורים לכולם, אפשר לומר שהכוח שלה קשור בקריאה ליסודות, וכך מכונים מכלול הכוחות של פאסט פייג´. בכל אופן, היא כנראה נולדה עם אחד הכוחות וקיבלה את השאר מהאלדרז (בהנחה שהיא הייתה מכשפה טובה בחלק מהחיים שלה) או גנבה אותם משדים / מכשפים / מכשפות אחרות אחרי שהיא הפכה לרעה (מה שיותר סביר, כי הכוחות שלה נראים בסגנון של שדים).

Ophel McNeil

New member
היא לא הייתה. ../images/Emo58.gif../images/Emo117.gif

מכשפה טובה, הכוונה. נאמר במפורש שהיא הייתה מכשפה יחסית חדשה, שלמדה את הקסם במהירות. כך שזה לא שהיה לה זמן לקבל כוחות מהאלדרז... אולי היא גנבה אותם, או משהו.

menashnesh

New member
../images/Emo58.gifאוקיי../images/Emo58.gif

א.אמרו בעבר שכאשר אדם בגלגול הקודם שלו עושה דברים רעים ומשתמש בכוחותיו לרשע אז הוא נוסג אחורה ומתחיל מהתחלה בתקווה שישתפר וילמד להיות טוב. (כמו שקרה לפיבי בעונה השנייה) ב. הכוחות של פסט פייג´ היו שליטה על כוחות הטבע ( אש, אוויר , אדמה ומים)
מכושפות rulez

למעלה