!!!!!!!!!!

hanoi1

New member
!!!!!!!!!!

ביביו hanoi1 ו 01:44 | 04/07/04 בתור איש מרכז ,תומך בנסיגה חד צדית, נגד תהליך השלום ,ובאופן כללי סוציאליסט. אני רוצה לשבח את שר האוצר המבריק והאמיץ ביבי נתניהו. ותשאלו למה בתור סוציאליסט אני משבח את ביבי? והתשובה היא כזו: אני גר בניו יורק, אני בריא ,ועובד בתור איש מכירות ומרויח במוצע בשלוש וחצי שנים שאני פה$2700 אחרי מיסים , לא רע .לא גמרתי תיכון היו לי בעבר בעיות סמים קשים ,היתי בכלא , ובלגנים, החלטתי לכחת את עצמי בידים ובלי עזרה של המשפחה הזבל שלי יצאתי מזה לבד. אז אני מעריך מאוד כסף ועובד קשה בשבילו. למה בארץ היתי מרויח חצי??? כי כל שרי האוצר הפחדנים פחדו מהסתדרות, הערבים ,והחרדים . למה רבע מהמשכורת שלי צריכה היתה ללכת על ילדים ערבים, ילדים חרדים, שהורים העצלנים ,זבלים ,משריצים בשרשרת, לא רוצים לעבוד . למה אני הייתי צריך לממן אותם?? בשביל שאחרי זה הילדים יהיו מחבלים, או שיזרקו עלי דברים אם אני עובר ברחוב המגעיל שלהם ?ולא יתרמו כלום לחברה. זה לא ענים ,זה עניים מרצון. כל הכבוד לביבי שנכנס בהם מי שמשריצה ,עשר ילדים והבעל העצלן שלה לא רוצה לעבוד, שתהפוך לזונה, או שתימכור אותם בwww . נכים ,חולים ,מפגרים ,נרקומנים ,חולים כרונים, וכו ,לעזור להם בלי חשבון, שתי הקבוצות האלה שיחנקו . דבר שני ההסתדרות שזה מאפיה לכל דבר. עם הרבה עובדים בשכר מינימום- מיסכנים וכמה אלפי מיליונרים . גועל נפש מאפיה. הופ הלכה עוד רבע משכורת. כל הכבוד לביבי רק שימשיך ככה. סוף סוף שר אוצר אמיץ ולא פופוליסט שמושך זמן. אם הוא יגמור את התכנית, והמצב היטחוני יהיה סביר ,אני מעריך שיהיו %% צמיחה מאוד מאוד גבוהים. וכל הכבוד למאיר שיטרית גם שר מצוין שוה כל שקל.

למעלה