4000$

giulietta

New member
4000$

זה המחיר של התרופה הנסיונית (50 cc ) שאמי החלה לקבל אתמול. זהו גם הצ´אנס האחרון. היום "הקש בדלת". תרמתם כבר? ג´ול

מאחלת לאימך בריאות ....

ואריכות ימים שתהיה חזקה ואני מאמינה שאנשים פותחים את ליבם וכיסם ותורמים

אנחנו תורמים קבוע... ../images/Emo140.gif

הוראת קבע כל חודש... תורמים קבוע לבית חולים.... מי אמר שאין אזרחים שלא איכפת להם ?

אחרי נסיון מר עם המחלה,,,

ובלי קשר לכך,, תורמת באופן קבוע,,, מאחלת לה,, שתמצא את התרופה,, אשר תסב לה,, נחת,, וללא כאב,,,!

חתולון*

New member
ג´ולייטה

מאחל בריאות לאימך אצלנו הילדים לא מגיעים להתרים אבל, יש לאשתי הוראת קבע, כבר כמה שנים על סכום לא מבוטל וכשמגיעים הילדים, לפעמים, לא תמיד, גם להם תורמים כדי שירגישו טוב ערב טוב לכולם/ן חתולון

ג´ולייטה...המון בריאות לאמך

שולחת לך חיזוקים מכל הלב מכירה את זאת המחלה ויודעת בדיוק מה עובר עליה ועל המשפחה זוהי מחלה מאוד קשה וכולנו צריכים להירתם לעזרה זה מגיע כמעט לכל משפחה

רפואה שלמה לאימך...

אנחנו ישראלים ויהודים... אנחנו עם רחמן.... אני רוצה להאמין שכל אחד שידו משגת תורם....

ר ו ח

New member
מחזיקה אצבעות ....

מקווה שתחלים במהרה! ולך ג´ול שולחת אני

רפואה שלמה ../images/Emo39.gif

מאחל רפואה שלמה לאימך . באופן אישי אתרום ואגייס את המפעל לתרומה גדולה יותר . יהונתן 38 .

טליה34

New member
ג´ול

המון איחולי החלמה ותקווה להצלחת הטיפול. ל"הקש בדלת" אני תורמת בלב שלם. להבדיל ממתחזים רבים ואחרים אשר פוקדים אותנו בלי סוף.

giulietta

New member
אמן ואמן../images/Emo20.gif

תודה לכולכם. (ו...
לא באמת התכוונתי להציץ לכם בארנקים..."איש כאשר ידבנו ליבו"...אני חושבת שזה רק היה טיזר לכתוב על משהו שנורא נורא קשה לי לדבר עליו... אני לא חושבת שאני תופסת בכלל את המשמעות של כל זה...עדיין)... ושוב, תודה. גם על המסרים. זה בהחלט מחזק. לילה טוב ג´ול

../images/Emo24.gifמי יתן ...

והתרופה הנסיונית תעשה בה פלאים... מי יתן והיא תזכה לבריאות ואריכות ימים.

רק בריאות מכירה את זה מקרוב ג´ול

מאחלת לך בריאות מהירה..ושתהיי חזקה בשבילה.. הלוואי והייתה גם תרופה לאמא שלי..

giulietta

New member
דרדי...

20% הצלחה. זה לא ממש סיכוי, הא?... אבל מנסים... תודה ומאחלת בריאות גם לאמך. ג´ול

למעלה