400 MP3

• פותח הנושא ozre
  • פורסם בתאריך

ozre

New member
400 MP3

היי, רציתי לקבל מידע וחוות דעת אישית של בעלי האופנוע. 1 האם נכנס בקבוצת רישוי של עד 33 כ"ס (קבוצה L2 ) 2 האם יתאים לנסיעות של פעם - פעמיים בשבוע חדרה- ת"א 3 איך ההרגשה הכללית איתו תודה מראש

nex69

New member
פסססט בוא רגע הצידה...לפני שהורגים אותך כאן

העלבת אותם שכתבת "אופנוע"! יש מקומות בעולם שמקבלים עונשים כבדים על פאשלה כזו למשל, על טעות כזו ברוסיה, שולחים לעבודת פרך בגולאג ולאכול קרטושקה כל החיים! שאלה? למה 400? גם 250 יספיק לנסיעה בין חדרה לת"א ואפילו יותר מפעמיים בשבוע ה400 די קרוב לקצה של ה33 כ"ס ואולי חורג במקצת (הפוקו קרוב ל50 כ"ס) אבל כל דבר אפשר להגביל ל33 כ"ס מבחינת נסיעה לדעתי. הקטנוע הזה זו המצאת המאה! בעל נוכחות על הכביש, נוח מאוד לרכיבה ואפילו ארוכה, די יציב. קרה לי שבלמתי חרום על כביש רטוב, הגלגל האחורי קצת זיגזג בזמן שהקדמיים לא ידעו על דבר או חצי דבר ממה שקורה. מרחק בלימה קצר יותר שזה גם מצוין במקרי חירום (לצערנו ה'חירום' קורה הרבה בארץ) לא צריך להוריד רגלית בזמן חניה שיש לזה יתרון בחניה צפופה, או בירידה מהירה מהקטנוע חסרונות אין הרבה למעט המחיר והתחזוקה (צמיגים ברקסים)

iec

New member
חסרונות אין הרבה???

זה שהוא איטלקי זה מספיק חסרון...וכל אלה שיקומו עכשיו יכולים להתווכח עד הירח....

ז ר ח

New member
הידעת?

הונדה דילן שהגיע צבוע בבורדו משנה צבעו לוורוד.(הצבע דוהה.) הידעת? לא יובא סילוורווינג 600 בצבע בורדו, בשל חשש היבואן, כולם נצבעו פה בארץ. גילוי נאות, כותב ההודעה הינו בעלים מאושר של שלוש עונדות רוצחות(!!!) אבל שונא הכללות שזמנן עבר. (הכללה שזמנה לא עבר היא שנשים לא יודעות לנהוג...)

Shredingerscat

New member
צודק

אתה יודע איזה בעסה זה להתקע בחמסין ב13:24 בצהריים באמע כביש החוף כי דהה לך הצבע של הדילן?? אחרי כמה שעות בשמש אתה מבין למה לא כדאי לקנות יפני בחיים.

ז ר ח

New member
נכון

פשוט לא רציתי לתת דוגמאות על ימהה כדי שלא תתן בפעם המאה את דוגמת הכלי שלך בפעם המאה....

../images/Emo35.gif בוא אני אעשה לך שרות מועיל

3 שנים חונה לי דילן בורדו מול דלת המשרד, ואכן ראיתי סימן קל לדהייה בחלק של לוח השעונים. לגבי הסילבר 600 אתה עושה לעצמך עוול כי יעלה לך הרבה כסף לעו"ד לחזור ממה שכתבת. כי לאחר ברור קצרצר, לא היה ולא נשמע לא במוסך ולא במכירות הונדה. אבל אני אשמח אם תגבה את מה שכתבת באיזו הוכחה, אני אהיה הראשון להצדיע. לגבי ההככלות אני מסכים איתך, כי אין ספק שהחרא היוצא משערי איטליה שופר משמעותית מבחינת איכות ואמינות

babakama

New member
פעם פעמיים בשבוע זה בסדר

שאר הימים במוסך. בהתחלה באחריות, אחר כך אללה ירחמוהו.

iec

New member
הידעת ../images/Emo26.gif

שברשותי היה סילבר 600 בורדו מדהים במשך 3 שנים שלא דהה אפילו אחוז אחד מהצבע שלו? אז מאיפה הבאת את הידיעה שהונדה לא יבאה כזה??? לא יודע לגבי דילן-אבל בסילבר לא היה ולא נברא...קטנוע מושלם שלא נכנס למוסך לשום תיקון בכל 70K ק"מ שהיה אצלי..וגם היום הוא אצל חבר עם קרוב ל-90K ק"מ ועדיין לא ראה מוסך..פשוט מניע ונוסע....ובטח שלא דוהה ודבר כזה אני מבטיח לך שלצערי לא תראה בשום איטלקי...גם לא בחלומות...

לא מדוייק - הווספה אמינה מעבר לכל דמיון

ישנן ווספות שמגלגלות 300 אלף ק"מ ללא שום תקלה ! מכיר גם 2 אופנועי הונדה שהלך להם מנוע בפחות מ 3 אלף ק"מ . בפורומים שונים בחול יש המתלוננים על הונדה סילברוינג לא פחות מאשר על כלים מטאיוואן . אין ספק שמעגלי האיכות של היפנים ראויים לשבח אולם אף חברה אינה חפה מתקלות , לדעתי צריך גם להיות קשוב לכלי שעליו רוכבים ולא להביאו למצבי קיצון, וכמובן לטפל בזמן ולא להתפשר על איכות החלפים, השמנים והצמיגים.

iec

New member
ווספה אינה כלי רכב כך שהיא אינה קשורה לדיון..

כלי רכב שבנוי בצורה כל כך אבסורדית וכ"כ מסוכנת אינו ראוי לעלות על כביש ציבורי... מנוע מותקן בצד ימין ובצד שמאל גלגל רזרבי ששוקל עשירית...בלמים שאלוהים ישמור...תיבת הילוכים שערורייתית... בקיצור חרא של כלי.... לדעתי יותר מידיי אגדות נרקמו סביב ווספה...כבלים היו נקרעים כל שני וחמישי ובזמנו היית רואה רוכבי וספה הולכים איתה לצידם מאשר מתחתם..... גם לאבי היה וגם לקרוב משפחה יש אחת שנת 96 והיא מלאה בעיות.....זה כבר לא זה... 300K ק"מ שמעתי על הרבה CBR-ים בחו"ל שעשו... אתה חי בסרט....

ז ר ח

New member
איך שעוברים לספורטיבי נהיות בעיות בהבנה?

הסילוור שלך לא דהה כי צבעו אותו אח"כ. לי יש גם סילוור בורדו מדהים שלא ראה מוסך. אבל כששטחו בפני את הטענה הנ"ל (גם אני נדהמתי) אך בדקתי זאת וראיתי כי יש משהו בדבר. מעניין מה יש לאפרסק לומר בעיניין.

iec

New member
צבעו אותו? מי צבע אותו...באו גמדים בלילה?../images/Emo6.gif

אני לא יודע על מה אתה מדבר...האופנוע שלי לא נצבע עד היום מכיוון שהוא נמכר לחבר שלי ואני רואה אוןתו על בסיס יומי....אז מאיפה אתה מעלה את הסברות המוזרות שלך.... נראה לי שמי שחולם על ספורטיבי סובל מבעיות הבנה וביטוי...

Spondylus

New member
בלה בלה בלה...

בשעה הקרובה אני יכול להביא לך 3 נהגות (לא רוכבות) שיפתחו לך את התעעת בנהיגה ספורטיבית, על כל רכב שתרצה, כולל, רכבי שטח. הסיבה לנשים שלא יודעות לנהוג, לדעתי, היא התייחסות החברה החשוכה אליהן החל מלפני אלפי שנה, כנראה בגלל גברים בעלי זין קטן כמוך. ואני לא אשה. יום טוב.

iyehuda

New member
אתה מבין איזה טרולים באים מפורום קטנועים

עוד לחשוב שבגלל זרח (וקצת בגלל פו הדב ) חסמו אותי הנורמלים שם הם : השדון , ובועז בר אנשים מאד רציניים וכלל לא שחצנים אגב לדעתי השדון הוא גם לא נורמלי כי הוא פשוט גאון ,ואני מאד רציני .

למעלה