400 קראט BANGER queens club:

DJ$upreme

New member
בוודאי... אפשר אפילו לשלם פחות

להגריל דיסקים לקבל שתיה בחינם ואם אתה בחורה אפילו להכנס חינם. הייתם מאמינים?

חייב לציין

שגם בתחילת הקיץ הליין של האזימוט נפתח באותה התלהבות ונפל בשקט ואילו הליין צעירים של הג´י ממשיך עד עכשיו בחופשים וכאלה מקווה שלא יקרה גם אותו דבר. חוץ מזה בימי חמשי יש גם ( חוץ מהקוויניס והג´י ) בייס - 18+ עם די.גי ספייק אזימוט - 20+ עם דורי טריסטר אז יש מספיק היפהופ בימי חמישי.

TeeAnTee

New member
אני לא מסכים

הליין של אזימוט בחופש הגדול היה אחד הליינים הכי מצליחים והכי כפיים שהיו, כל מסיבה יש אטרקציה חדש, כל מסיבה דיג´י שונה אורח והופעה מלאנ של מישהו ... הבעיה הייתה שהמסיבות התקיימו פעמיים בשבוע שזה 80 שח לשתי מסיבות לא כל כך חכם בהתחשב שהמסיבות מיועדות לנוער. והליין לא "נפל בשקט" הוא המשיך עד השבוע האחרון של הקיץ, עד מתי שסאב אמר שהליין יתקיים, וכמעט כל מסיבה היה מפוצץ.

Da Judge

New member
../images/Emo45.gif

אני אישית, פספסתי בול 2 מסיבות מהליין הזה, וגם אחת מאלה הייתה ביום שני (לפני שיום שני ירד). הליין הזה בהחלט זכור לי לטובה, מבחינת הופעות, מוזיקה, ואטרקציות שונות (כמו לראות את קובי מכניס 4-5 כנפי עוף לפה בבת אחת...:).

DJ JuVi

New member
חחח..לג´י קם מתחרה שאולי אפילו ראוי

אז סופרים קם להגנה???

DJ JuVi

New member
עכשיו השאלה היא מה הסיכוי.........

....שזה יחזור על עצמו... או בשורה אחת: מה הסיכוי שזה יחזור על עצמו??? סוף סוף מועדון נורמלי ומאורגן שכולם באים (תקלטו מי היה בעמדת הדי ג´יי ומי עלה למיקרופון פתוח....) וזה לא על רגל אחת. (הערת ביניים - אני לא הולך להשוות בין זה לבין הג´י...זה משהו אחר). אבללל - מה הסיכוי שבשבוע הבא יהיה ככה? כלומר שהרבה יעלו למיקרופון פתוח ושיהיה כזה טוב וכווולם יהיו שם? ובעוד שבועיים? זאת הייתה מסיבת פתיחה. מעניין כמה זמן הם ישמרו על הלהבה הזאת בוערת כמו אתמול.

מטרו

New member
יש תמונות...

יש תמונות של המסיבה המטורפת באתר www.layla.co.il אמממ....התמונות לא משו רציני הייתם צריכים להיות שם כדי להרגיש את הוויב המטורף שהיה

The EmineM ShoW

New member
קישור ישיר לגלריה:

ד"א... מי זאת עם סאב תמונה הראשונה? ומי זאת הקטינה עם סאב והצל? הנה הגלריה:

hip hops girl

New member
../images/Emo101.gifלמכירים-

זה רביד אלפסי במקרה...

למעלה