400 קראט BANGER queens club:

Killa TzzzT

New member
400 קראט BANGER queens club:

אוקיי אז קודם כל אתמול הייתה המסיבה הראשונה של הליין הזה, ואני ממש נהנתי שם היה רחבה גדולה של היפ הופ, עמי דאג שהאנשים לא יפסיקו לזוז תיקלוט ממש טוב שלו! הייתה עוד רחבה שעדיין לא ניפתחה שלא ברור לי עדיין מה הולך להיות שם. ויש עוד קומה למעלה מפוארת עם סופות ופופים וכריות מין אווירת שאנטי כזאת, שיש שם שולחן סנוקר ומלא נרגילות. בכל מקרה בערך ב- 3 וחצי סאב עלה על הבמה אירגן אופן מייק שעלו שם: סאבלימינל והצל שהביאו מלא קטעים חדשים, אילן באבילן, מסיקה, בייבי ג´י מכלא 6, סטרייק מהארכיון, ג´ורג´ מהבת ימים, ויכול להיות שעלו עוד אני כבר לא זוכר... בכל מקרה הייתה אחלה אווירה ונהנתי מאוד.

dego

New member
פשוט ענק !!!!!!!!!!!!!!!

היה שם ממש כיף ובאמת שהייתה אחלה של מסיבה המקום היה יפה בצורה יוצאת דופן ממסיבות הראפ שאני אישית ביקרתי בהם עד להיום חוץ מזה היו שם אחלה אנשים (בלי ערסים) המון מוזיקה טובה כוסיות בלי סוף ואישית אני חוזר לשם שבוע הבא בטוח בטוח ברוך.

Killa TzzzT

New member
ושבוע הבא הולך להיות משהו מיוחד

שלא שווה להפסיד... אז יום חמישי הבא 19.12.2002 בקווינס קלאב 400 קראט: סאבלימינל וצוות אייס מציגים: מסיבת ההשקה לדיסק המצוין של שי- chapters בתיכנון: main room: DJ AMI- residet והופעה חיה של שי 360 עם אורחים ששווה לראות (ביניהם סאבלימינל והצל, סניקארז שבא ישר מניו יורק ורוי (רויאל) שבא מלונדון! ועוד הרבה אורחים) כמובן למעלה עוד רחבה: chillout zone: נרגילות, צ´אי סנוקר ופינוקים נוספים. פתיחת שערים-23:00 כניסה מגיל 17 עם הצגת תעודות זהות רחוב קיבוץ גלויות 24 ת"א כניסה עולה 60 ש"ח אבל יש הרשמה מוקדמת שבה אתם מקבלים הנחה של 10 שקלים (כניסה לרשומים 50 שקלים לאלו שלא הבינו...) וגם מבטיחים לעצמכם את הכניסה. להרשמה ופרטים נוספים אפשר לפנות עלי במסרים אישיים בתפוז או באייסיקיו מספר 133444920

TeeAnTee

New member
הייתה מסיבה ממש מצויינת!

מקום מעולה, תקלוט (עמי) כמו תמיד מצויין,היה פשוט מפוצץ. רק שהיו הרבה אנשים לא מוכרים וזה הוריד טיפה מהאוירה. פעם הבאה תבואו.

סוף הדרך של מסיבה

אין מה להגיד חוץ מוואאוווו איזה אחלה של מקום ראפ נרגילות סאבלימינל שתוי זורק שטויות על המיקרופון כוסיות מה צריך יותר אני נהינתי ואחזור לשם גם שבוע הבא

obd4life

New member
../images/Emo45.gifבאמת סאב שיחק אותה

אני אישית אהבתי את הטקילה,חוץ מהבארמנית הזונה שגנבה כל הזמן טיפים על בולשיט(קראו לי קמצן אבל היא סתם גנבה עוד כסף...) אני אהבתי כי עמי היה פצצה והפריסטייל שכולם דפקו שם היה מצחיק! חוץ מזה-מה צריך יותר בחיים מבנות,מוזיקה,אלכוהול,נרגילות וסנוקר?????? don´t hate tha playa, hate his mama!

DJ ori

New member
היה פצצה!!!!

איזה מסיבה איזה מקום איזה אווירה אין מילים פשוט הכל ישב במקום המקום פשוט מצויין האזור שאנטי מטורף תיקלוט מצויין לאורך כל הערב קהל מגוון מאוד אני מצאתי את המקום הקבוע החדש!!

DJ ori

New member
היה פצצה!!!!

איזה מסיבה איזה מקום איזה אווירה אין מילים פשוט הכל ישב במקום המקום פשוט מצויין האזור שאנטי מטורף תיקלוט מצויין לאורך כל הערב קהל מגוון מאוד אני מצאתי את המקום הקבוע החדש!!

da^Lord

New member
אני רק רוצה למסור החלמה מהירה לשי

אני כל כך אוהב את הבן-אדם וכואב לי כשזה קורה. אחי - תרגיש טוב.

גרוועע

New member
איזו מסיבה איזו אווירה

הייתה כזו מסיבה טובה אחת היותר טובות שהייתי בהן בזמן האחרון. קודם כל הגענו וכבר קיבלנו את האווירה והוויבים הטובים,אחר כך היה כזה תיקלוט מטורף של עמי כמה רקדתי. היה שם גם את החדר צ´ילאווט הזה שישבנו בו קצת לנוח, היינו חייבים לנוח רגע מרוב שרקדנו. ואז בא אופן מייק מטורף של סאב אילן בבילון בייבי ג´י ועוד...אני כבר לא זוכר. לסיכום זה אחלה מקום והוא מומלץ הבנתי ששבוע הבא יהיה יותר טוב אז בואו בהמוניכם כל הכבוד...

מטרו

New member
אתם לא מבינים מה הלך שם!

איזה יופי של מקום!!! איזה יופי של סאונד!!! פשוט פצצות...... אחלה של אחלה של מסיבה תקלוט ענקי של עמי פשוט מטורף קומה ראשונה. מוזיקה רידקודים במה חמודה לאופן מייק היה סיישן מטורף של כל ה"גדולים" קובי בייבי אבי מסיקה אילן ג´ורג´ ואפילו יואב! היה שם את האמא של הוויב! פשוט נהנתי אין מילים חשבתי יהיה שם חדר שנטי, טעיתי זה קומת שנטי עצבנית נרגילות חינם, ספות טירוף פשוט! בקיצור מומלץ בחום. אני יודע שאני הולך להיות שם יותר רזידנט מעמי.... :)

Strike-A

New member
ללא ספק מסיבה מדהימה...

מה שאני הכי נהנתי ממנו זה האוירה, האוירה, ושוב פעם, האוירה... המון אנשים חמודים שכאלה, סוף סוף בנות, אנשים בלי פוזה שרקדו וצהלו כאילו אין מחר ושיתפו פעולה עם הדי ג´יי בצורה יוצאת מן הכלל. עמי כמובן פירק לאנשים את הרגליים והרקיד אותנו עד אור הבוקר. סאב היה שתוי ועשה שטויות באופן מייק (טוב, זה לא חדש). ללא ספק המסיבה הכי טובה שהייתי בה מאז מסיבת הקיץ של עסק שחור. וכמו שחברי שירן אמר בכמה הודעות למעלה, שבוע הבא יש מסיבת השקה לאלבום של שי, הופעות של שי, רוי שחוזר אלינו מחו"ל, סינקרס שגם כן חוזר מחו"ל, סאב והצל, הארכיון ועוד.

DJ JuVi

New member
עכשיו השאלה היא מה הסיכוי.........

....שזה יחזור על עצמו... או בשורה אחת: מה הסיכוי שזה יחזור על עצמו??? סוף סוף מועדון נורמלי ומאורגן שכולם באים (תקלטו מי היה בעמדת הדי ג´יי ומי עלה למיקרופון פתוח....) וזה לא על רגל אחת. (הערת ביניים - אני לא הולך להשוות בין זה לבין הג´י...זה משהו אחר). אבללל - מה הסיכוי שבשבוע הבא יהיה ככה? כלומר שהרבה יעלו למיקרופון פתוח ושיהיה כזה טוב וכווולם יהיו שם? ובעוד שבועיים? זאת הייתה מסיבת פתיחה. מעניין כמה זמן הם ישמרו על הלהבה הזאת בוערת כמו אתמול.

Killa TzzzT

New member
אז זהו שכל מסיבה מתכננים דברים יותר

גדולים מהמסיבה שהייתה.. לדוגמא שבוע הבא כפי שכתבתי שי יופיע עם אורחים מיוחדים... (סניקאז, רוי) וכבר מתחילים לתכנן את שבוע הבא... קיצר מקום ברמה. וניראה לי שהליין הזה ישרוד הרבה זמן ובאיכות טובה.

חוץ מזה לא חיבים ללכת כול שבוע

לאותו מקום . יש גם בימי חמישי את הג´י שעכשיו אני מניח גם יתן דברים מיוחדים כדי למשוך עליו יותר אנשים .

למעלה