400 גר' קוקוס

effyba

New member
אפשר לשמור לפסח..וגם מתכון להיום...

מתכון: עוגת שוקולד וקוקוס עם ציפוי עוגה שתמיד מצליחה. רכיבים: 5 ביצים מופרדות כוס וחצי סוכר 3 כפות קקאו לא ממותק(הולנדי למשל) 3 כפות קמח תופח כוסית ברנדי 150 גרם קוקוס אופן הכנה: מערבבים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר, הקקאו, קמח תופח והברנדי. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת. מקציפים את 5 החלבונים עם יתרת הסוכר ומבליעים פנימה את הקוקוס. שופכים על הבלילה הראשונה. אופים בחום 180 מעלות כ-35 דקות. לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר - ממיסים עם 30 גרם חמאה, ו4 כפות שמנת מתוקה.מוסיפים תמצית רום. יוצקים את הקרם על העוגה.מצננים ונהנים! הערות: מקור המתכון: אפרת-פורום הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

effyba

New member
כדורי קוקוס

מתכון: כדורי קוקוס AYUDA רכיבים: 2.5כוסות קוקוס 1 כוס סוכר 1/2 כוס מים וניל 1 ביצה 50 גרם שוקולד מריר 100 גרם קוקוס מבשלים מים עם סוכר עד שהסוכר נמס. מכבים האש. מוסיפים קוקוס, ביצה, וניל ושוקולד. מערבבים היטב. יוצרים כדורים וטובלים בקוקוס. מקור המתכון:ayuda

pirge

New member
עוגיות גומה עם או בלי מלית שוקולד

עוגיות גומה בשוקולדו pirge / מתכונים ו 14:33 | 05/07/05 הבצק כל כך טעים --- שאפשר להכין ממנו עוגיות בלי המלית. עוגיות גומה שוקולד -----בהמלצה חבילה מרגרינה רכה -- כדאי מזולה כוס סוכר (אפשר פחות) שקית תמצית וניל 100 גרם קוקוס 4\1 2 כוסות קמח ר ג י ל (לא צריך אבקת אפיה). לשים לבצק נעים ומשהים חצי שעה במקרר. להכין כדורים ולהניח בתבנית עם ניר אפיה לא משומן. ליצור גומה ע מ ו ק ה בכל כדור תוך עיצוב מחדש של הכדור. לצורה עגולה..... וזה ע"מ שבאפיה העוגיה תשמור על צורת העיגול והגומה ולא תתפשט לצדדים לשמור מרווחים בין עוגיה לעוגיה. אופים רבע שעה עד להזהבה. ציפוי: חבילה שוקולד מריר 100 גרם 2 כפות חמאה =בערך 30 גרם כף מים מהברז להמיס במיקרו. לצקת בעזרת כפית מעט מהשוקולד לתוך הגומה. לשים כל עוגיה במנג'ט (ספלון ניר). לקרר כמה דקות בפריזר. להוציא ולשמור בקופסה סגורה מחוץ למקרר. מקור: עצמי

עוגות קוקוס שאני מכינה

נלקחו מהפורום. לא זכור לי של מי (סליחה..) מי שיודעת אשמח שתכתוב... 1.5 כוס סוכר 1.5 כוס קמח תופח 1 שמנת מתוקה פקק תמצית וניל 3 ביצים לערבב יחד ולאפות.

DUKASIT

New member
אמאוהבת../images/Emo17.gif

אפיתי את העוגה אתמול (עם כל השלושה שלי ישובים על השייש) וזו התרשמותי
טעים וממש קולע למה שדמיינתי לי. קצת מתוק לי מידי והעוגה יוצאת נמוכה. אפיתי בתבנית חד פעמי בגודל בינוני. אני חושבת על השינויים הבאים: להוריד חצי כוס סוכר ולהכפיל כמויות כדי למלא את התבנית וגם אולי לפזר למעלה אבקת סוכר. מה דעתך

סחטיין על המוטיבציה המשפחתית../images/Emo6.gif

באמת לא ציינתי באיזה תבנית כדאי לאפות, למרות שאני בדרך כלל מתאימה תבנית לפי "העין" ,בהתאם לעיסה שיוצאת לי ולתבניות שיש ברשותי ולא עפ"י מה שכתוב. את העוגה הזאת אני אופה בתבנית אנגליש קייק (מאורכת). אצלינו מאוד הולך מתוק בבית ואף פעם לא שמעתי תלונות על כמות הסוכר- אבל בהחלט לגיטימי (ובריא..) להוריד בכמות. מעל העוגה בהחלט ניתן לפזר אבקת סוכר, לשפוך זיגוג כלשהו או להתאים ציפוי. יום נעים

מיושון

New member
שאלה לגבי העוגה לאמאוהבת

האם לא צריך להוסיף שמן או חמאה לעוגה במידה שכן מהי הכמות? באיזה חום ובערך לכמה זמן מעוניינת להכין וממתינה לתשובה תודה וערב טוב

../images/Emo20.gif ערב טוב

רק עכשיו, הבנתי שכתבת לי- לא ראיתי את זה קודם. סליחה. הקוקוס הוא שומני ומן הסתם משמש פה תחליף לשמן/ חמאה/ מרגרינה. לאפות ב-180 מעלות עד שמזהיב מלמעלה וקיסם שהכנסת יוצא יבש.

קוקוס

אפשר להכין פרפה, עוגיות קוקוס קבב בשר בקר קוקוס וקארי מיוחד ואקזוטי בהצלחה www.shimonbar.co.il

למעלה