40+++ עם הרבה ניסיון

penny58

New member
40+++ עם הרבה ניסיון

האם זה נכון שהניסיון בארצנו בא הרבה הרבה אחרי הגיל ??? אם למישהו יש דרך להבליט את הניסיון בראיונית עבודה ובקורות החיים ומצד שני להסתיר את הגיל ?? בבקשה..... אני בשוק הזה כבר 5 חודשים.... ניסיון ניהולי, אקדמאי,ביצועי......וכד' HELP!!!!!

melodynoa

New member
לגיל יש יתרונות משלו...

תכל'ס אי אפשר לשקר בקשר לגיל, אלא רק להחצין את הנסיון. זו אומנות בפני עצמה. תחשוב על יתרונות הגיל והנסיון, זה דבר שלדעתי יבוא לידי ביטוי בעיקר בצורת הדיבור, הבטחון, ההבנה בתחומך... וכן, תמיד עוזר להראות טוב. רזה עד חטוב, מגולח, מסופר, ולשדר קלילות וגמישות של נעורים... אבא שלי לעומת זאת, מסמנכ"ל הפך ל"פקידה" בשכר מינימום בגיל 50. המפעל שבו הוא עבד (של אבא של אמא שלי) פשט רגל. נראה לי שהיום הוא מרוויח בסביבות 4,500 ברוטו אחרי שעות נוספות, והוא עוד עובד אצל "חבר" שלו, בשיווק ומכירות (התחום הקודם, שאותו הוא גם למד).

av_i_va

New member
הדרך הטובה ביותר

זה להפוך את הנסיון ליתרון היחסי שלך. אדם חכם אמר לי לפני כמה שנים: במקום לחפש עבודה, צורי לעצמך את התפקיד המתאים לכישורים שלך. זו המלצתי גם לך. אינני יודעת מה תחום ההתמחות שלך אולם אני בטוחה שיש אנשים שזקוקים לידע/נסיון המצטבר שלך. לכן, היתי ממליצה לנסות לבדוק בכוון של יעוץ. אולי לעסקים קטנים/בינוניים? המון הצלחה....

למעלה