4...3....2...

4...3....2...

1 , ע"מ 1 בהרכב חלקי נתנו אתמול הופעה נחמדה ביותר בלוגו - קיבוץ תל יצחק הופיעו נובלס ומאיר z , הם שרו את שיר השאנטי ועוד אחד שלא הכרתי (אני זוכר שהפיזמון שלו הולך "איזה קטע אני יורה מילים כמו ברטה..) רצוי לציין שהבינו טוב את מה שהם אומרים , והיה מאוד חביב נחמד שאפשר לשמוע הופעות של היפהופ גם מחוץ למקומות של ה"סצנה". לעומתם שלוש לראש הופיעו לפני איזה חודש במוסד ולא הבינו מילה ממה שהם אמרו. בקשר למקום עצמו פעם ראשונה שלי שמה , מאילוצים (סגרו את המוסד בגלל המלחמה) מקום נחמד ביותר אולם היפ הופ חביבי , שגם באולם הראשי מנגנים היפ הופ מידי פעם , הרבה כוסיות אלכוהול חופשי - בהחלט לא פעם אחרונה שלי שמה.

potash

New member
נראה לי שהיה לינק לשיר עם הפזמון

שאמרת עם מסיקה ושי

da^Lord

New member
הה.. לא.. זה רק פזמון שיש לנו

שאנחנו מרשים לעצמנו להכניס לפריסטיילים.
זה היה עם 1 בהרכב מצומצם, רק נובלס ומאיר. כבוד, לא ציפיתי לראות תגובה לזה בפורום, כי החבר'ה ששם למיטב ידיעתי הם לא החבר'ה שכותבים בפורום. הבנתי שיש שם רחבת היפ-הופ.. ככה שיש מה לחפש שם.

the xecutioner

New member
להתקלאברררר ../images/Emo13.gif

אם אתה באזור, קפוץ כבר תגיד שלום :) ומקום גרוע הלוגו...

Grand Master G

New member
זה לא מקום גרוע...

בתור מי שטחן את המקום לפני שנה וחצי בערך, יש שם פוטנציאל למועדון סבבה, כשהמקום לא מפוצץ בערסים זה יכול להיות סבבה, (ע"ע מסיבת תצוגת אופנה לפני חודשיים בערך...) ברחבה הקטנה יש תמיד היפ הופ מיינסטרים טוב, עם הברקות מידי פעם של הרזידנט שאני לא זוכר את שמו.

אני קלבר!?

מה פיתאוםםםםם אממ אין לך 18 אז אני מאמין שבימי שישי לא היית שמה אז יכול להיות שנפלת על מסיבה חלשה או שאני נפלתי על מסיבה טובה.. קיצר דווקא רצינו לקפוץ אבל הבאנו שכולם במסיבה של ליאת אז וויתרנו על הרעיון

the xecutioner

New member
כן סתם מסיבה באמצע שבוע

ובלי קשר למסיבה עצמה, עזוב את זה שסתם מלא שם בערסים ופרחות, מקום לא משו

למעלה