4:25 בלילה/בוקר (?)

4:25 בלילה/בוקר (?)

לא נרדמת. הקומקום רותח, אולי איזה קפה טוב? תוהה שמא השינה של שבת הרגה לי את השינה של חול, או הבשורה (המשמחת מאד!) ששותפתי עומדת להתחתן לא נותנת מנוח? הערב היא חזרה לדירה שלנו עם הבחור איתו היא יוצאת בשבועות האחרונים. טבעת היהלום (המהממת!) אמרה הכל! חיבקתי אותה בשמחה והרעפתי עליה את כל הברכות והאושר. אני יודעת כמה היא חיכתה לרגע הזה, ואני גם יודעת כמה היא רוצה את אותו גבר! ומהרגע שנכנסתי למיטה - אין מנוח. בסה"כ חצי שנה אנחנו גרות יחד. חברות טובות ושותפות. בהתחלה היה קשה לנו להסתגל להתנהלות ולאופי אחת של השניה, ולאזור המרוחק, ול - 4 הקומות (ללא מעלית) שעלינו כל יום שוב ושוב... ועכשיו, כשכבר יש לנו בית אמיתי ונעים, כזה שמתאהבים בו ברגע הראשון, ועד שלמדנו להסתדר ולהנות בשותפות שלנו, ועד שמצאתי פינה אהובה להניח בה את הראש... שוב הכל מתהפך. לפחות יש לי 2 חברות שרוצות להיות שותפות שלי (זה אמור להחמיא, לא? בטח בגלל העוגות שאני מכינה
), אבל אף אחת מהם לא מוכנה לגור בדירה הנוכחית מסיבות של מיקום. מה שאומר... שוב לחפש דירה אנושית, שוב לפרק, לארוז ולהעביר, שוב להתמקם, שוב להתרגל... אני לא יודעת מה הולך להיות ואין לי שמץ של רצון להתחיל את הכל מהתחלה. אפילו הקפה לא-משהו. וכל השאר? כל השאר יסתדר. חייב להיות בסדר.

אז יעלה...

בעקבות החברה בבקשה. ואז לא תצטרכי לארוז ולהיטלטל מישהו אחר כבר יהיה אחראי על זה. בהצלחה.

א. בשמחות אצך כולכם/ן

ב. כי אחרי 5 שנים שגרתי עם ההורים - הספיק לי בשביל כל החיים. אני אשה עצמאית מאד וזקוקה לפרטיות. שני ההורים שלי עובדים בבית, מה שלא מתיר בלטה אחת שארצה לעמוד עליה יותר מדקה.

בובזמן

New member
בוקר טוב,עדיין דוסית?!

קשה זה ממש להתחיל מחדש,שכנעי את החברות,להתרגל לדירה זה לא בא בקלות,אני מקווה שתמצאי משהי שתצלחי להתרגל אליה בקלות,זה גם לא פשוט,בהצלחה,יש עניין שיתהפך הכל לטובה..:-D

איזה כייף !! ואיזה מבאס !!

תוצאי מזה תמקסימום כיף ! ואל תסחפי לרחמים עצמיים.... (זה די קל לעשות את זה..למרות שאת לא משדרת סגנון כזה.. הו נוז...)

הו, לא!

אין הכוונה לשקוע ברחמים עצמיים! חס וכרפס! סתם לילה מבאס. בקושי ישנתי 3 שעות וכבר יצאתי לעמל יומי העמוס. זה יעבור! בטוח!

kiss 18

New member
מותק...

דבר ראשון- מזל"ט לשותפה שלך...
אל תישכחי שמשנה מקום משנה מזל, אולי זה לטובתך..בעצם הכל לטובה!! ואלי יש מצב, שמהארוס שלה יבוא לך הישועה??!!! תיסתכלי גם על חצי הכוס המלאה... שוב לחפש דירה אנושית, בזה את צודקת..אין דירות נורמאליות בירושלים..אבל תיראי שתימצאי!! או שתצליחי לשכנע את החברות שלך, כדי לגור בדירה הנוכחית שיש לך, או שהן סגורות על זה?? תבטיחי להם עוגות טובות ופינוקים בשישבת חחחח..תשכנעי אותן בזה אני סומכת עליך...
אגב, איך היה באילת?? הקפה לא משהו? תמיד את יכולה לקפוץ לבית קפה, או אלי... (אפילו עוגה אני אגיש לך...) אני בטוחה שהכל יסתדר, ותיראי אח"כ שהכל היה לטובתך, והשד לא כזה נורא... בהתחלה לא רואים את זה, אבל תיראי שיהיה טוב...

כמה העולם קטן...

מתברר שהארוס שלה הוצע לי לפני שנה ואני הורדתי אותו מסיבות מסוימות. במקביל נודע לי שהוא נפגש עם חברה אחרת שהוא הוריד אותה מסיבות שאני לא יודעת מה הן. ובסוף השותפה שלי מתחתנת איתו! קטעים! בכל אופן, לגבי אילת, הנה משהו שהגבתי לאריאלה בשרשור בו ציינתי שאני יוצאת לאילת וכבר מזמן הועף כמה עמודים אחורה (עם שינויים קלים): כיון שכבר הייתי באילת לפני מספר שנים - לא הלכתי שוב לכל אותן אטרקציות מוכרות ולכן אין לי תמונות (בפעמים הקודמות היתה לי מצלמה רגילה ולא דיגיטלית). הפעם, חוץ מללכת ל"עיר המלכים" (בזבוז זמן) לא עשיתי כלום. מה שנקרא "בטן-גב על המיטה". זה היה נראה בערך ככה: אוכל (בוקר)-העברת זמן בשיחות סרק, פתירת תשבצים והמתנה לארוחה הבאה-אוכל (צהריים)-שינה-אוכל (ערב)- נסיון להנות מההופעות אבל היה משעמם, עליה לחדר לזפזופ בטמבלוויזיה-שינה. אני חושבת שבחיים לא נחתי כמו הפעם
בכל אופן, קיס, בכלל שאת נחמדה מאד, אני מבטיחה להציב לך תמונות מהביקור שלי באילת לפני למעלה משנה. אז צילמתי בעיקר את הים ועשיתי בוקים לחברותיי, כשהן על תקן דוגמניות (ואותן, מטעמים מובנים, לא אוכל להציב). אבל תמתיני שאשלים יממה של שינה
וחוצמזה, את מותק.

kiss 18

New member
את גם נחמדה מאוד... חחחחחחח

רק שתדעי שאם המצלמה שהיא תעבוד, ואני אצליח לצלם את התמונות באלבום של אילת, והתמונות יראו ברורות.. הולך להיות פה קרב רציני ביותר... תודה על הבלונים בלונים,...

חרדינה

New member
דוסית!!!

כן,כן רק עכשיו אני רואה... אז מה,עוברים?! זה לא קל אבל אל תשכחי שלכל סוף יש התחלה,וההתחלה תהיה טובה! רק עוד טיפהל`ה... חוץ מזה את יודעת אני כאן : ) אז דברי איתי ותמסרי מזל טוב לחברה שלך איזה כיף לדעת שעוד מעגל נסגר,אז שיהיה הרבה במזל...

למעלה