4 קושיות

Lanni

New member
4 קושיות

1. מאיזו עונה קארטמן מפסיק להגיד screw you guys, i'm going home? 2. למה? 3. מאיזו עונה מפסיקים להרוג את קני באופן קבוע? 4. למה?

Lanni

New member
../images/Emo207.gifוקושיה חמישית

5. למה קני מכוסה בעצם? אפילו כפות הידיים שלו מכוסות בכפפות

negy1993

New member
מנסה לענות:

1.אני חושבת שבעונה הרביעית. הפרק האחרון שאני זוכרת שהוא אמר את זה היה ב:A Very Crappy Christmas. 2.לא יודעת למה...כנראה שכחו
3.קני מת "סופית" בעונה החמישית, בשישית הוא לא הופיע, ומהשביעית הוא הפסיק למות בכל פרק (אבל מאז הוא מת לפחות פעם אחת בעונה) 4.גם לא יודעת...אולי מאט וטריי התחילו לרחם עליו. 5.כי זה המעיל של קני,שמכסה לו את כל הפרצוף (מאט וטריי מנצלים את זה כדי שהוא יגיד את כל הדברים הגסים באמת),ולא רק כפות הידיים שלו מכוסות, גם של קייל,סטן,קרטמן ושאר הילדים. זה בגלל שאצלם יש 365 ימי חורף בשנה,וכל הזמן קר
מקווה שעזרתי

Lanni

New member
זהו, שבדקתי.. ולא כל הזמן הכפות

ידיים של הילדים מכוסות. לפעמים כן לפעמים לא. של קני תמיד מכוסות. לדעתי יש לו מחלת אור ואסור לו להיחשף לשמש
המשפט שאני הכי אוהב בסדרה הוא זה של קרטמן.. (למרות שגם Mooooooooooooom מאוד חביב)

jamoosa

New member
לפי דעתי..../images/Emo205.gif

או לפי הדיעה של מאט וטריי: תמיד כששואלים אותם למה קני מכוסה כולו או למה הוא מת בכל פרק הם אומרים שזה בגלל שהוא עני :)

bily n

New member
הו אני כל-כך מתגעגעת לימים ההם

בהם קני היה מת באופן סדיר.. זה היה נחמד "הרגתם את קני ,ממזרים!" הזכרונות...

תשובות לשאלות 3 ו 4

ברשותך אני אחבר את התשובות: קני מת כביכול באופן סופי בפרק האחרון של העונה החמישית, בגלל שלמט וטריי (היוצרים של הסדרה), פשוט נמאס לחלוטין מהדמות שלו ומהריטואליות של המוות החוזר שלו בכל פרק. בעקבות לחץ מאסיבי מקרב המעריצים הוחלט להחזיר את הדמות וקני אכן חוזר בשניות האחרונות של הפרק האחרון של העונה השישית. אלא שמכאן והלאה קני כמעט ולא מת בשום פרק, והתחושה היא שהיוצרים עושים זאת כדי להוכיח לנו כמה הדמות שלו ריקנית ומיותרת. דוגמה בולטת היא בפרק עם מייקל ג'קסון (The Jeffersons) בו קני מופיע בלי שום כיסוי וכשהם משתמשים בו כדי להחליף את הבן של מייקל ג'קסון אז הם גם עוקצים אותו באומרם: "Finally you get to do something...". טריק יפה של היוצרים לטעמי !

למעלה