4 קושיות

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
4 קושיות

איזה כוח על נראה לכם הכי שימושי? איזה כוח על נראה לכם הכי מטופש? איזה כוח על הייתם רוצים לעצמכם? מה הייתם עושים איתו?

D:../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

1.של האישה הבלתי נראית (היא בלתי נראית,יש לה שדות כוח,היא יכולה לעוף,היא יכולה להיות מתחת למים). 2.של פלאש. 3.או של סו או של ספיידי. 4.הופך לבלתי נראה,עף והולך לתוך הים.

DDN

New member
פספסת את נושא הסקר

בלי לציין דמויות, וכוח 1. לא של דמות אחת, כוח אחד. מעוף של סופרמן זה כוח, ולא "כמו של סופרמן" זה לא חוכמה אחרת.

DDN

New member
מהירות על זה כוח אדיוטי?! ../images/Emo2.gif

אה אוקיי../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

1.להיות בלתי נראה ושיש כאלה שדות כוח (כי כמו שאמרתי-אפשר לעוף,אפשר להיות מתחת למים וכ"ו). 2.מהירות על (מה זה עוזר בכלל
). 3.להיות בלתי נראה או כוחות כמו של עכביש או לשגר את עצמי ממקום למקום. 4.הופך לבלתי נראה,עף,נכנס למים מבלי להירטב ויכול לנשום,מטייל בתל אביב ומגיע לתל אביב בלי בעיה.

Ihavenonick

New member
עונה:

איזה כוח על נראה לכם הכי שימושי? טלפיה וטלקנסיס איזה כוח על נראה לכם הכי מטופש? של הצפרדע (TOAD) איזה כוח על הייתם רוצים לעצמכם? את הכוח הכי שימושי מה הייתם עושים איתו? משתלט על העולם

DDN

New member
מה הכוח של TOAD בכלל?

אתלטיות מעולה, לא?

DDN

New member
עונה בעצמי

1. טלפתיה, תעופה ומהירות 2. היה מישהו מג'ן אקס שהכוח שלו היה לתגבר כוחות של אחרים - זה מטופש! 3. מהירות, תעופה, התעתקות או מזל כמו של דומינו 4. חיים הרבה יותר קלים!

spidey 82

New member
4 תשובות

1. טלפתיה/טלקינזיס 2. להפוך לגלידה. 3. טלפתיה/טלקינזיס. 4. דואג לעצמי ולקרובים אליי, אולי אפילו משתמש בזה לרעה. אח"כ הייתי מבין את הטעות שלי ומשתמש ביכולות לטובת העולם.

The Din

New member
תשובה../images/Emo13.gif

קודם כל, כל העל שהכי שימושי, הוא... אממ... איך להסביר? כמו חוש העכביש של ספיידרמן, שהוא מרגיש כל סכנה שמתקרבת. כוח העל הכי מטומטמם, הוא... טוב, לא נראה לי שקיים כזה. כל כוח על הוא שימושי וטוב. הייתי רוצה לדעת לעוף, ולהיות מהירה. הייתי יכולה להגיע איתו לכל מקום שאני רוצה, בזמן הכי קצר.

yami 777

New member
עונה

1)עצירת הזמן. 2)מהירות 3) כוח... אממ... היה נחמד לקבל קרח. 4) מקפיא צונאמי, מכין לי שטח גלישה ענק ועוד=)

Evil Beast

New member
עונה

1) שליטה ברצף הזמן והחלל. בדיוק כמו הירו. 2)אני יודע? נגיד של טואד. יופי. הוא קופץ ויורק. 3)שליטה ברצף הזמן והחלל. או טלפתיה/טלקניזס(אני לא מקורי..) 4)אני יודע? קודם ככל שיהיה לי ואז נחשוב מה נעשה איתו.

adalia

New member
עונה

1)כמו ספיידרמן 2)הדבר (בן גרים) 3)לפיד אנושי 4)מחמם תאוכל

נה, אין לי מה לעשות...

איזה כוח על נראה לכם הכי שימושי? לא יודעת. אולי היכולת לשלוט במזג האוויר. מונע טיולים מעצבנים של בצפר וריצות ספורט מטרידות איזה כוח על נראה לכם הכי מטופש? היכולת לעוף. לבד. לעוף ולשלוט על מזג האוויר או לעוף ולהיות מסוגל להחזיר 3 מיליארד טון, את זה אני מבינה. אבל רק לעוף לא עוזר בשיט. מה אני? פיטר פן? איזה כוח על הייתם רוצים לעצמכם? אה... אני מתלבטת בין ריצת על(שוב, שיעורי ספורט) לבין היכולת להעביר את עצמי ממקום למקום. מה הייתם עושים איתו? משתמשת בו לתועלת אישית. בין היתר מצליחה להגיע לבצפר בזמן ולהשיג עובר בספורט. או פשוט להיות מסוגלת להגיע לתל אביב מתי שבא לי

0Pandemonium0

New member
First Time

איזה כוח על נראה לכם הכי שימושי? וואו, יכולים להיות המון. כל כוח הוא שימושי, רק תלוי למה הוא משמש.
איזה כוח על נראה לכם הכי מטופש? שוב, כל כוח הוא שימושי, אז קצת קשה לחשוב על זה. איזה כוח על הייתם רוצים לעצמכם? הריפוי של וולברין, ואני מדגיש את זה: לא סתם ריפוי, אלא ממש הריפוי של וולברין, כזה שאפילו יאט את ההזדקנות שלי. או זה, או תעופה. מה הייתם עושים איתו? לא מת?
או עף. נקלעתי לפורום והתחשק לי לענות.

Super Monkey

New member
גם אני! גם אני!

איזה כוח על נראה לכם הכי שימושי? שליטה במתכות כמו של מגנטו. איזה כוח על נראה לכם הכי מטופש? ראיית רנטגן. פשוט כוח צר ומוגבל מדי בשימוש שלו. איזה כוח על הייתם רוצים לעצמכם? חיי אלמוות כמו של "איש הנצח". מה הייתם עושים איתו? 1- לומד. הכל. ... אולי לא הכל - אבל המון (ידע זה כוח). 2- שוקע במדיטציה של כמה עשרות שנים ומתכנן. 3- מתחיל ליישם תוכנית סבלנית וגאונית של כמה מאות שנים לשליטה עולמית. 4- מנצל את הכוח שלי בתור דיקטטור לחוקק את החוקים הבאים: 4א- כל העולם ידבר שפה אחת. 4ב- הגבלת ילודה על ילד אחד לרחם עד להצטמצמות המין האנושי ל4 מיליארד בני אדם. 4ג- מקים את מועצת חכמי העם. קבוצת אנשים מומחים ובעלי נסיון בתחומם שיטוו קווים מנחים בתחומים שונים כמו מדע, כלכלה, חינוך וכו'... 4ד- יצירת תקן כלל עולמי אחיד למידות, מטבעות, נהלי עבודה, חינוך, בקרת שלטון וכו'. 4ה- הקמת צוות חירום לנושא איכות הסביבה ומציאת מקורות אנרגיה ירוקים. 4ו- הפרטת תחום מחקר החלל. 4ז- דת זה תחביב. לא הכרח. הפרדה מוחלטת בין דת ומדינה. כל מוסדות הדת ינהלו את כספיהם באופן עצמאי ללא סיוע מדינה. 4ח- סגירות אחרונות של חוקים פדרליים (למשל: הסגרת פדופילים, רוצחים וכו' ממדינה למדינה) ואחידות בתחום הענישה. 4ט- לאחר 100 שנים של יציבות שלטונית (בן אלמוות להזכירכם) הקמה מתוך הסקטור האזרחי והציבורי "צי כוכבים" שיוביל את האנושות להתיישבות על פלנטות אחרות. 5 - עכשיו, אחרי שהכדור הארץ מקום ראוי לחיות בו, הייתי יוצא לטייל בעולם עם חרב נינג'ה על הגב.

למעלה