גם אני! גם אני!
איזה כוח על נראה לכם הכי שימושי? שליטה במתכות כמו של מגנטו. איזה כוח על נראה לכם הכי מטופש? ראיית רנטגן. פשוט כוח צר ומוגבל מדי בשימוש שלו. איזה כוח על הייתם רוצים לעצמכם? חיי אלמוות כמו של "איש הנצח". מה הייתם עושים איתו? 1- לומד. הכל. ... אולי לא הכל - אבל המון (ידע זה כוח). 2- שוקע במדיטציה של כמה עשרות שנים ומתכנן. 3- מתחיל ליישם תוכנית סבלנית וגאונית של כמה מאות שנים לשליטה עולמית. 4- מנצל את הכוח שלי בתור דיקטטור לחוקק את החוקים הבאים: 4א- כל העולם ידבר שפה אחת. 4ב- הגבלת ילודה על ילד אחד לרחם עד להצטמצמות המין האנושי ל4 מיליארד בני אדם. 4ג- מקים את מועצת חכמי העם. קבוצת אנשים מומחים ובעלי נסיון בתחומם שיטוו קווים מנחים בתחומים שונים כמו מדע, כלכלה, חינוך וכו'... 4ד- יצירת תקן כלל עולמי אחיד למידות, מטבעות, נהלי עבודה, חינוך, בקרת שלטון וכו'. 4ה- הקמת צוות חירום לנושא איכות הסביבה ומציאת מקורות אנרגיה ירוקים. 4ו- הפרטת תחום מחקר החלל. 4ז- דת זה תחביב. לא הכרח. הפרדה מוחלטת בין דת ומדינה. כל מוסדות הדת ינהלו את כספיהם באופן עצמאי ללא סיוע מדינה. 4ח- סגירות אחרונות של חוקים פדרליים (למשל: הסגרת פדופילים, רוצחים וכו' ממדינה למדינה) ואחידות בתחום הענישה. 4ט- לאחר 100 שנים של יציבות שלטונית (בן אלמוות להזכירכם) הקמה מתוך הסקטור האזרחי והציבורי "צי כוכבים" שיוביל את האנושות להתיישבות על פלנטות אחרות. 5 - עכשיו, אחרי שהכדור הארץ מקום ראוי לחיות בו, הייתי יוצא לטייל בעולם עם חרב נינג'ה על הגב.