4 סביבונים ו-3 ילדים

4 סביבונים ו-3 ילדים

אתמול נסענו לת"א לאמי להדליק נרות חנוכה ולשמוח, היה נחמד. אמי השקיעה: הכינה לביבות ומטבעות שוקולד לכל ילד ואני באמת מעריך את זה. לבסוף נתנה לכל ילד סביבון בינוני מלא צ'ופרים וסביבון אחד גדול לכולם: 'תתחלקו, שווה בשווה'. נפעמתי מעומק המחשבה שהושקע במשפט הנ"ל (וזה אחרי שלדרך הכנתי להם שקית פופקורן גדולה וחולקה ל-3 שקיות שוות לכל אחד.....). הורים, הורים.

m i t a l y

New member
איזה יופי... ../images/Emo13.gif ../images/Emo138.gif

שמחה שילדיך נהנו, אבל... מה מסתתר בעצם מאחורי המשפט: "נפעמתי מעומק המחשבה שהושקע במשפט הנ"ל"? האם באמת התפעמת? או... משהו אחר??? וגם אנחנו נוסעים מחר להדלקת נרות אצל אמי. לאחר שאתמול אחה"צ שוב היה מתוח ולא נעים, מקווה שיהיה בסדר.

אנחנו הכנו מתנה נפרדת לכל נכד ונכדה

והפעם קנינו דברים בלתי מתכלים כי ההורים שלהם מאוד לא אוהבים שמלעיטים אותם בממתקים (ואת זה הם קבלו בשפע מהסבתא רבה (אמא שלי).

pf26

New member
חנוכה וסבא/סבתא

זוכרת את הכיף שבלקבל ממתקים לחנוכה מסבתא. כאמא - ממש מקווה שהילדים לא יקבלו ממתקים. איך שהתפיסות משתנות... ולצוציק - כיף שהנכדים (וגם הוריהם) נהנו. אני בטוחה שגם הסבים נהנו.

גלבועא

New member
גם אני זוכר מהחג הזה

את מטבעות השוקולד שחילקה לנו סבתא, את דמי החנוכה, שהפרישה ממשכורתה הדלה לארבעת נכדיה. אבל ובגדול, זה החג הכי בלתי נסבל עליי.

טוב, זו בעיית ניסוח או הומור ../images/Emo13.gif

לתת ל-3 ילדים 4 סביבונים זה מתכון בטוח לריב מהרמה הנמוכה ביותר, אז התפעמתי מחוסר המחשבה..........

למעלה