4 מקומות עבודה

דוגית 4

New member
4 מקומות עבודה

כנראה שבקרוב מאד אתחיל לעבוד ב-4 מקומות עבודה. מה אני אמור לעשות כדי "להיות בסדר" עם מס הכנסה, בט"ל, וכו' וגם כדי לקבל את כל מה שמגיע לי ? בתודה

mstern

New member
וקצת יותר בפירוט...

גשי למס הכנסה הקרוב למקום מגורייך עם פרטי המעסיקים החדשים כולל מספרי תיקי הנכויים שלך ויעשו לך תיאום מס.

mstern

New member
לא כולם יודעים מה זה תיאום מס

ומה צריך להביא למס הכנסה.

shimi2205

New member
תיאום מס

היה ואתה עובד ביותר ממקום עבודה אחד כל מעסיק יקח לך משהו כמו 49% מההכנסה לטובת מיסים יש לך שתי אפשרויות. 1. להמשיך לקבל מ 4 העבודות כסף בסוף השנה אתה מקבל מכל אחד מהם טופס 106 (בסוף השנה) בטופס רשום כמה כסף הרווחת וכמה כסף נלקח לטובת מס הכנסה כך שבסוף השנה תוכל לבצע חישוב כמה סה"כ הירוחת כמה גוזז לטובת מס הכנסה במידה וגיזזו לך יותר ממה שצריך יחזירו לך את הכסף (עם ריבית :) במידה ואתה לא מעוניין לחכות לסוף השנה צריך לעשות תיאום מס זאת אומרת לדווח למס הכנסה בחברה א - אני מרוויח בשיעור של 2000 שח לחודש בחברה ב - אני מרוויח בשיעור של 2500 שח לחודש בחברה ג - אני מרוויח בשיעור של 1000 שח לחודש סהכ יוצא שאני מרוויח 5500 שח (לדוגמא) מכאן אתם צריכים לקחת לי X כסף עבור מס הכנסה אני מעוניין שהמס ירד במשכורת שאני מקבל מחברה א, אם אחד מהמכובדים יוכל לפרט את תהליך תיאום מס גם גם אני אשמח לדעת.

למעלה