4 מי יודע/ת ....

4 מי יודע/ת ....

יאללה לענות .... כינויים: כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום. שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? ארבעה מקומות בהם גרתי? ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? ארבעה מאכלים? ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?

מותר לי

New member
4 כל העולם ואשתו יודע ../images/Emo67.gif

כינויים: "מותר לי" זה הכינוי שהתחלתי איתו בתפוז... היתה תקופה שעברתי לכינוי 1255815 (שזה גם מס' הכרטיס שלו), ומי שהיה צריך- ידע שזאת אני. לגבי מקור הכינוי: תריצו חיפוש קצר, אין לי כח לספר בפעם ה-עשרים ואחת אלף... 4 דברים שאינכם יודעים עלי: אין הרבה כאלו, אז שיסלחו לי אלה שכן יודעים... 1. אני לא מדברת עם אבא שלי כמעט 4 שנים 2. 18/12 זה היום בו ברחתי מהבית ולא חזרתי אליו מאז... 3. אני הבכורה במשפחתי הביולוגית 4. פעם אחרונה שהדלקתי נרות שבת היתה לפני 10 חודשים בערך 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: (רבאק... אני בת 22!) 1. בייביסיטר על הילד של השכנה 2. בייביסיטר על הילדה של השכנה 3. בייביסיטר על הילדים של חברה של השכנה עם הילד 4. בייביסיטר על תאומות, אלוהים יודע איך האמא הגיעה אלי... 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: 1. אין כמו אלבמה 2. שלגיה ושבעת הגמדים (שמעולם לא ראיתי אותו בשלמותו, הייתי נרדמת לפני התפוח וקמה עם הכתוביות
) 3. אמא מאוהבת 4. אם היו עושים סרט על החיים שלי הייתי רואה אותו בלי להפסיק... 4 מקומות בהם גרתי: (תנו לי לבחור... בחרתי!) 1. ת"א 2. ירושלים 3. זכרון יעקב 4. בקעת הירדן 4 סדרות טלויזיה שאני רואה: (הבחירה קשה
) 1. לא רואה 2. לא מתעניינת בסדרות 3. הטלויזיה דלוקה על ערוץ מסויים והמון זמן לא שיניתי אותו 4. אין לי ערוצים בעברית 4 מקומות בהם הייתי בחופשה: (המממ...
) 1. אילת 2. אכזיב 3. שדה בוקר 4. חיספין 4 אתרי אינטרנט יומיומיים שלי: (האמת יש לי רק אחד, אבל ננסה
) 1. תפוז
2. וואלה 3. נענע 4. תפוז
4 מאכלים (אההההה!!!!) 1. פרוסה עם חמאה
2. מלפפון או חסה 3. פיתה עם לבנה 4. לחמניה חמה עם הרבה חמאה
4 מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו: (הרסת לי עם ה"אפשר
) 1. מול המחשב מתחת לפוך 2. מול הטלוויזיה מתחת לפוך 3. במיטה מתחת לפוך 4. במטבח עם כוס תה רותח אה... זהו?

4 4 4 4

שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? אני מושבניק, אני מבשל, קרדתי בעבר קלאסי, מערכת היחסים הכי ארוכה שלי נמשכה שנתיים. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? אני חייל... אממ.. אפשר לומר שזהו ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? הסנדק, אוסטין פאוורס, ונדטה, מאטריקס ארבעה מקומות בהם גרתי? בכל חיי גרתי רק בשלוש - בהרצליה, פתח תקווה ופה בכפר (כבר כמעט 18 שנים) ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? CSI, סינפלד, ג'וש בעירום, חברים ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? ים המלח, צימר בקיבוץ מחניים, כרמיאל, עכו ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? תפוז, וואלה, במה חדשה, גוגל
ארבעה מאכלים? המבורגר טרי ואמיתי, ספגטי פולו-רוסו, פטריות פורטובלו צרובות ופנה קוטה וניל עם תותים ובלסמי. ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? בית קפה במילאנו, בית אופרה בפריס, בית מלון בהוואי, בית שימוש באלנבי...

"בוא אלינו אלינו אלינו לכפר"../images/Emo182.gif

תראי, אם יש לך אחות, אולי אפשר לארגן שתבואו הרבה לכפר

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif

אחיות שלי גרות עדיין עם ההורים
הן בכפר בכל מקרה
(וההורים שלי אירגנו בית קרקע ובכל זאת הצליחו לשים שם שורה מכובדת של מדרגות, צריך להזהר!
)

Barvazoom

New member
4על4

4 מקצועות שעסקתי בהם: * צלמת * ברמנית בספינה * מפעילת CNC (מחרטה) * מוכרת ב - חנות דיסקים דיסקלאב/אירוקה/מוקד של "יס"/מוקד של פלאפון למכמונות מהירות (קיצר עבדתי בהרבה עבודות......חחח..) 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: * תלמה ולואיז - הפצעתו הבלתי נשכחת של בראד פיט
* מועדון קרב * ממנטו * סרטי סטאר טרק 4 מקומות בהם גרתי: * ירושלים * אילת * באר שבע * תל אביב 4 סדרות TV: * באטל סטאר גלקטיקה * CSI * מחשבות פליליות * איש משפחה (מצויר) 4 מקומות בהן הייתי בחופשה: * טורכיה * צרפת * שוויץ * תאילנד 4 דפי אינטרנט שפתוחים במקביל אצלי כל היום: * YNET * NRG * המייל שלי (GMAIL) * WALLA 4 מאכלים: * בשר משובח עסיסי וטעים... * לזניה (בשרית) * בראוניז * תפוחי אדמה מוקרמים

Dolphinea

New member
גם אני עונה ../images/Emo13.gif

רק עכשיו שמתי לב שלא לחצתי על שלח מבוקר
הכינוי שלי: דולפינאה - שילוב של דולפין החיה האהובה עלי ומשהו מהמיתולוגיה היוונית (גוף של דולפין ראש של אישה
) שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
חלק יודעים וחלק לא שאני רפלקסולוגית ומטפלת בפרחי באך
אני מאוד אוהבת מוזיקה
ההתמכרות האחרונה שלי היא להכין תכשיטים מחרוזים
אני מכורה לשוקולד ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
קלדנית
מזכירה
מעצבת אתרים באינטרנט ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
מטריקס (הראשון)
אמריקן ביוטי ארבעה מקומות בהם גרתי?
גבעתיים (כל החיים)
תל-אביב (גרה כרגע) לא גרתי בעוד מקומות ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
CSI מכל הסוגים
האוס
מתחילות מחדש - מדי פעם
חברים ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
אוסטרליה
ניו-זילנד
תאילנד
רודוס ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
תפוז
פליקר - אתר עם תמונות מדהימות שכל מיני אנשים צילמו
אתר סיני/יפני עם דוגמאות של חריזות
כל מיני אתרים של עבודות מחרוזים ארבעה מאכלים?
ספגטי בולונז
כדורי בשר עם אורז של אמא
יאמי...
סברינה
סופלה שוקולד עם גלידת וניל בצד... יאמי
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
באי טרופי עם משקה ובתוכו מטריה - הוואי, איי הבתולה
בקו פי פי בתאילנד
ביום כייף באיזה ספא
מקום עם שמש קיץ חום בריאות - לא רוצה חורף....

../images/Emo26.gif

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? 1. כתבתי עד לא מזמן בלוג (לא ארוך במיוחד) 2. שהיתי במשך 12 שנה בארגנטינה בתור ביצית לא מופרית 3. התחלתי לדבר רק בגיל 3 4. עברתי שני ניתוחים באוזן (לא פלסטיים) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? 1. דוור 2. קופאי במסעדת מזון מהיר 3. סבל 4. בייביסיטר ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? ספיד וסיכון מחושב ארבעה מקומות בהם גרתי? בת ים חולון ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? לא רואה טלוויזיה ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? פראג ברצלונה כינרת אילת ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? תפוז ארבעה מאכלים? לחם פסטה מקרוני אטריות ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?

מר קו23

New member
עונה עיונה עונה..................

ארבעה דברים שאתם לא יודעים עלי..... 1. אני שונא שונא שונא שוקולוד חלב ואוהב רק מריר..... 2.אני חולה על ניקיון וסדר..... 3.יש לי חולשה לסושי..... 4. וכרגע יש לי 2 מנורות שרופות בחדר שאין לי כוח להחליף(מזל שיש עוד כמה שעובדות).....חחחחחחחח ארבעה מקצועות שעסקתי בעבר....... 1.עובדבמטבח 2.מנהל משמרת בסניף של פיצה מטר 3.איש שירות לקוחות של הוט+ מדריך 4.איש שירות טכני פנימי של הוט +מדריך. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב..... 1.שר הטבעות הטרילוגיה. 2.סודי ביותר.. 3.הפריצה לאלקטרז 4.חגיגה בסנוקר ארבעה מקומות שגרתי בהם.... 1.ראשון לציון 2.ראשל"צ 3.ראשון 4.עיר היין.... ארבעה סדרות TV 1.האוס 2.CSI-על כל מרכיביה 3.יציע עיתונות 4.סיינפלד ארבעה מקומות שהייתי בהם בחופשה 1.צרפת- פריז 2.אנגליה-לונדון 3.יון-קוס 4.הולנד- אמסטרדם ארבע אתרי אינטרנט..... 1.ONE 2.תפוז 3.GMAIL 4.גוגל ארבעה מאכלים.......... 1.סושי 2.שניצל של סבתא או כל מהשסבתא מבשלת. 3.עוגיות שוקולד צ'יפס 4.גלידת שוקו-תפוז ארבע מקומות שהייתי רוצה להיות 1.בחלל החיצון 2.אוסטרליה 3.ארה"ב 4.אני שומר לעצמי...... יאללה עוד שאלון.....................

ש חף

New member
גמני

כינויים: פשוט אהבה לשם הזה (זה כנראה יהיה השם של אחד מהילדים שלי) גילגול של ניק היה שחף בת כי כולם חשבו שאני בן
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי:
אני מזל טלה טיפוסי
אני כדור שינה,אני יכולה לישון בכל שעה ביום ורצוי כמה שיותר (רק חבל שזה קורה רק בלילה)
אני שונאת את העובדה שיש לי 2 פלאפונים - אם הייתי יכולה הייתי זורקת את שניהם לים
אני חולת תמונות,אני מצלמת בכל הזדמנות ארבעה "מקצועות" בהם עסקתי בעבר בחיי:
מלצרית בגן אירועים
נציגת שירות לקוחות
טבחית בבית קפה\מסעדה
והעבודה הנוכחית שזה מסובך אז אני לא יתחיל... ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב:
גבעת חלפון אינה עונה (חובה...וכמה שיותר)
שרק - ורק בגלל שזה הסרט האהוב על אחיין שלי
אביבה אהובתי ארבעה מקומות שבהם גרתי:
בבית
בקרית מלאכי (בצבא)
וזהו... ארבע סדרות טלויזיה שאני רואה:
השיר שלנו (בגלל ההתמכרות הבלתי נשלטת)
ארץ נהדרת (חובה!)
כל השאר זיפזופים... ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה:
תאילנד
תורכיה - יון
אילת
ים המלח ארבעה אתרי אינטרנט יומיים שלי:
וואלה
תפוז
מקושרים
Google ארבעה מאכלים:
פסטה - עם כל רוטב אפשרי
כנפיים ברוטב צ'ילי
מרק בטטה
סלט חלומי ארבעה מקומות בהם אפשר להיות עכשיו:
קופנגן - תאילנד
לונדון
ברזיל
הודו

משיייי

New member
4 מספר המזל שלי

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
תגידו מה אתם יודעים ואומר לכם מה אתם לא... ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
מוקדנית, סייעת בגן,מאבטחת,מוכרת בקריוסק ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
ריקוד מושחת, קינג קונג, זוהר,והלהקה ארבעה מקומות בהם גרתי?
רעננה,הרצליה,חיפה לחודשיים ניחשב? ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
לא רואה טלויזיה ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
חד נס, אילת, חרמון, טבריה ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
תפוז, וואלה, גוגל, וכל מיני אחרים ארבעה מאכלים?
אורז, פנה שמנת עגבניות,סטייק שום, מרק כרוב ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
בסאן פרנסיסקו אצל אח שלי, במיטה לישון, בחופש באילת, בחופש בכל מקום אחר

c o h e n 8

New member
אני

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? 1.אני אוהב לשיר במקלחת 2.אני אוהב לבשל 3.אני 1.78 4. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? 1.נציג שירות לקוחות 2.נהג 3.סבל 4.מחסנאי ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? 1.שר הטבעות(כל השלושה) 2.ביג לבובסקי(ענקקקקקקקקקקקקק) 3."סוף הוליוודי" של וודי אלן 4.שקרן שקרן של ג'ים קארי ארבעה מקומות בהם גרתי? 1.בבית 2.בדירה שכורה ושוב בבית :( ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? 1.סיינפלד 2.החיים על מאדים 3. "24" 4.אבודים ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? לצערי עדיין לא הייתי בחו"ל אז... 1.אילת 2.צפון ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? 1.sport5 2. ידיעות אחרונות 3.הפורום שלנו! 4.NRG ארבעה מאכלים? 1.מוקפץ 2.שניצל ואורז 3.כנפיים ברוטב חריף 4.קוסקוס ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? אני יכול לכתוב איפה הייתי רוצה להיות עכשיו 1.ברצלונה 2.גלזגו 3.בצפון הארץ 4. במקום אחר...:)

4X4

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? יש מלא.... השאלה מה תרצו לדעת, שאלו ואני אענה ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? טלמרקטינג גננת מדריכה בקייטנה מצילה בבכירה אצלנו ואחראית על הקיוסק ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? לא יודעת... לא סגורה על זה. ארבעה מקומות בהם גרתי? מילדות אני גרה איפה שאני גרה ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? חברים, האוס, סניפלד, ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? טבריה, אילת, צימר בצפון, אצל דוד שלי אי שם... ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? ארבעה מאכלים? רק 4 ? אבל יש מלא מלא ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? במקלחת, במקרר, אצל הבייבי שלי, אצל דודה שלי

קצת באיחור אבל בכל זאת

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? שללו לי בעבר את הרישיון ל3 חודשים כי נסעתי במהירות מופרזת פעם כתבתי בפורום של ירדנה ארזי ואפילו נכנסתי קצת לקומונה שלה... רקדתי המון שנים ריקודי עם ומאד מאד נהניתי!!! עשיתי מהפך רציני בחיים שלי ואני מודה על כך כל יום ויום!!! ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? הייתי רכזת הפצה בידיעות אחרונות מוקדנית בחב' ביפר מתדלקת בתחנת דלק מדריכה בקייטנה ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? שיקאגו חומות של תקווה פורסט גאמפ אבא גנוב ארבעה מקומות בהם גרתי? ראשל"צ חולון - בית של ההורים חולון - דירה שכורה ליד העיריה חולון - דירה שכורה ונוכחית ליד הקניון ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? ארץ נהדרת לואיס וקלארק החיים זה לא הכול נולד לרקוד ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? הייתי במלא מקומות אז אני אלך מהאחרונה ספרד אילת בלגיה קפריסין ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? תפוז YNET וואלה חבר - הנחות למופעים לאנשי קבע ארבעה מאכלים? ירקות וכמה שיותר!!! חזה עוף אורז יוגורט ארבעה מקומות בהם היית רוצה להיות עכשיו? בצימר במקום מבודד בתאילנד - שרועה על החוף מתחת לחופה בבטן של אמא שלי - להתחיל את החיים מחדש ולתקן את כל הטעויות שעשיתי

מצטרפת...

[האמת הגעתי לפורום הזה בזכות המנהלת שהיתה ממש חמודה בפורום אחר
]
כינוי
הכינוי הקודם שלי היה "צמחונות מצילה חיים" ובקהילת הצמחונים יש יותר מדי נועה, אז סתם לקרוא לי נועה זה היה בלתי אפשרי, ולקרוא לי "צמחונות מצילה חיים" היה ארוך מדי, אז הם פשוט קראו לי נועה צמ"ח [שזה ר"ת של צמחונות מצילה חיים], זה הפך להיות הרבה מעבר לסתם כינוי ובאיזשהו שלב החלפתי :)
ארבעה דברים שאינכם יודעים עליי
בתור אחת שהרגע הצטרפה לפורום אתם לא יודעים עליי כלוש בערך, אז זאת לא חוכמה..
אבל ננסה בכל זאת
אני צמחונית כ3 שנים כמעט וטבעונית כשנתיים וחצי.
אני בצבא, מתעסקת עם מחשבים [
] או בשפה המקצועית אשת סיסטם של שרתי ומחשבי חיל האוויר.
למרבה הפלא אני שונאת שנאת מוות מחשבים
ולצערי, עקב התפקיד אני חתומת ר' של שנת קבע אחת.
ארבעה מקצועות שעסקתי בהם בעבר
בייביסיטר
מדריכה בקייטנה
מורה פרטית
אני גם סוג של הרס כירוני מהלך, אז אחד המקצועות שלי הם "נזק" :)
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
אני ממש גרועה בסרטים, כמעט שום סרט לא ראיתי... אבל אם הייתי צריכה לבחור, אז כמה פעמים שאני לא רואה "שישי הפוך" אני עדיין נקרעת מצחוק :)
ארבעה מקומות בהם גרתי?
בבית
אצל דודים שלי כשעזבתי את הבית
אצל האמא המאמצת שלי מפורום השכן [
] כשעזבתי את הבית
וכרגע עוברת לחור אחר
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
נמלטים
נולד לרקוד [זה לא בדיוק סדרה, אבל ככה זה כשאת גרה בחדרה ופעם קודמת הכרת את אור, ובעונה הנוכחית אני מכירה את תום -הוא היה איתי בכיתה].
ונראה לי שזהו [וואי, אני באמת גרועה
]
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
צפון
הולנד
בלגיה
צרפת
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
תפוז
גוגל-ג'ימייל
וואלה
והאתר ברשת הצהלית..
ארבעה מאכלים?
כרגע חורף, אז פשוט כל סוגי המרקים
בורקסים למיניהם
ממולאים
פסטות
ובתור תימניה אני חייבת לאהוב בצקים
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
בבית מתחת לפוך [אני אחרי שבת בצבא]
בבית עם מקלחת של מים רותחים
אני חייבת לעוף לרסר, אז נכראה הייתי אמורהל היות אצלו...
באוטובוס בדרך הביתה... ובנימה אופטימית זאת- נעים מאד, אני נועה בת 20, טבעונית סיימתי כרגע קשר של 4 שנים ולפחות ל4 שנים הקרובות אשאר רווקה ואטעם קצת מהאושר

למעלה