4 מטומטמים בסיפור

4 מטומטמים בסיפור

1.לין שלא גילתה לMISTER PRESIDENT2 2.מייסון שלא סיפר לטוני 3.קרלה שמשקרת בקשר לבעלה 4.קייט שחושדת בראזה המסכן

מסכן? הבנאדם חשוד!

רואים לו בעיניים, אני אומר לכם! וכל זה בכלל בלי לראות את זה בטלוויזיה! אני, בביקור פתע ממחשב בספרייה בצפון. ביום חמישי בבית(!!!!).

cj20

New member
רזי? מאיפה צץ הtzafon? אז עכשיו

לא רק משנים חתימות, גם כינויים?

אני במקום לעשות כזה פרצוץ...

אחרי שצרכתי (פרצוץ של סליחה אבל לא באמת סליחה) אנ הייתי אומר סליחה מקרב לב שלא ירגיש אני שונא אותו. תראו מה היא עשתה ואז אומרת מן כזה גיחוך של אשמה. שת'אמר שהיא מצטערת וכל העניין הזה נגמר! אבל זה די ברור שהאבא מעורב לא?

DesertRose1

New member
לא יודעת אם ראזה קשור.....

ב24 נוטים הרבה ליצור סתם חשדנות..... אבל קייט ממש עצבנה אותי! איך שהיא צעקה עליו... מסכן!!!!!

cj20

New member
נו, את לא היית נלחצת? היא חשבה

שהוא חוטף אותה או משהו... טרוריסט מסיע אותך, לא תפחדי?

rds15

New member
לא אומרים שהוא טרוריסט בשום מקום

זה שקייט גזענית והכותבים נותנים כל מיני רמזים קטנים לא הופך אותו לטרוריסט

cj20

New member
היא לא גזענית. החבר החוקר שלה

אמר לה שכנראה ראזה חשוד אז היא חושדת...

rds15

New member
ולמ היא ביקשה לחקור אותו מההתחלה?

היא לא בוטחת בו כי הוא מהמזרח התיכון אז היא ביקשה מהחוקר שיחקור עליו וכמו שבוב אמר בפרק אתמול, אם משלמים לאדם למצוא לכלוך על בנאדם זה מה שהוא יעשה,גם אם זה לא נכון

cj20

New member
היא בקשה לחקור עליו כי היא גלתה

אי התאמות בכספים של החברה וחשדה שאולי ראזה גונב מבוב, לא שהוא טרוריסט. החשש שהוא קשור לטרור עלה במקרה. וקייט לא רצתה שימצאו עליו לכלוך לדעתי, היא רק רצתה לוודא שאכן הוא לא מועל בכספים.

rds15

New member
אבל אי ההתאמות בכספים לא היו חייבים

להיגרם בגלל ראזה, היא סתם חושדת בו, אין לה הוחכה שהוא גרם לאי ההתאמות בכספים ובכלל היא סתם מאשימה אותו על שטויות(שהוא לוקח את המכונית של החברה ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר), זאת אומרת בעוד 6 שעות הוא צריך להתחתן עם אחותה(לפי הפרק האחרון בערוץ 10) והיא רק מנסה לגרום לו להיראות רע

cj20

New member
אין לה הוכחה אבל היא חושדת אז

היא בודקת את החשדות שלה. זה לא סתם שיש אי התאמות. מישהו אחראי לזה והיא חושדת בראזה כי הוא חדש בעסק. לפי דעתי, היא חושדת בו לא מסיבות גזעניות. לפי דעתך - לא. אז בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים

rds15

New member
נראה לי באמת כדאי שנסכים על זה

שאנחנו לא מסכימים, אבל אז אנחנו כן מסכימים על משהו, לא חשוב, סיבכתי את עצמי עכשיו

למעלה