4 כושיות לחג הפסח

אבו מוך

New member
4 כושיות לחג הפסח

1.האם מנדי יכול ? 2.האם אקרמן יכול ? 3.האם קולמן יכול ? 4.האם אנחנו, סתם נרגנים?

א ר י י ה

New member
ארבע כושיות אתה תוכל למצוא רק בספרים הישנים

שם התייחסו לכהות העור כ"כושיות". ארבע קושיות תוכל למצוא בהגדה של פסח. ארבע דקות של נחת תוכל למצוא אם תפסיק ליבב פוליטיקה על כל גבעה ירוקה ופורום כתום....... חג שמייח ומבדייח

אבו מוך

New member
קצת להפעיל את המח ולהבין למה זה נכתב באות כ

אהבתי את מנהלי הפורום שאינם מתעסקים בפוליטיקה!!! ואף מקפידים על כך יישר כח...

shavitmass

New member
מה שברור!!!!!!!!!!!!

זה ש....... גולברי לא יכול! ועוד דבר ששכחת.... הבחירות נגמרו...ולמרות שהוא לא יכול.... הוא נבחר שוב.... ולמרות כל זאת הוא ראש המועצה....לפחות עד שהוא לא יהיה. חג שמייח!

אבו מוך

New member
לא רלוונטי

לצערי הרב המועמד שאני בחרתי לא נבחר לראשות המועצה (מ.א) למרות כל זאת אני מקבל את דין הבוחר ומסתכל גם על חצי הכוס המלאה ונדהם מהאנטי כלפי המערכת (ישנם אנשים מאוד טובים שעובדים לילות כימים כדי לשרת את הציבור...) אם אתה והחבר שלך חושבים שאתם יותר טובים יותר חכמים יותר נבונים,תעזרו היום לתקן את הדברים (ולא רק דברים בעלמא) מאידך גיסא אני יכול להבין שאתם אופוזיציה ,אבל היישוב המאוחד לא צריך לסבול בגלל פוליטיקה פנימית אם באמת פניכם אל העשיה תצטרפו לעשיה ולא לדברת אמר פעם אש חכם דברים שרואים מכאן לא רואים משם... זכות הציבור לדעת

shavitmass

New member
רלוונטי...

תודה על הטפת המוסר! 1. חבריי ואני מהאופזיציה (יחד בתנופה אופק ומורשת) עושים ימים כלילות על מנת לסייע לישוב! אתה מוזמן לבחון את ההצבעות שלנו במועצה על נושאים שונים (גם שהדרך נראתה שגויה הצבענו לקידום נושאים ולא לעצירתם), אתה מוזמן לבחון את מספר ההצעות לסדר שהעלנו, מספר השאילתות, ההשתתפות שלנו בוועדות, השתתפות בוועדות נקודתיות לטיפול בנושאים שונים, היוזמות המקומיות שלנו ועוד!! 2. קואליציה -> אופוזיציה - היו המון שיחות וגם כתבנו רבות על הנושא! ויכתבו עוד דברים בעתיד . יש לציין שמיום א' לאחר הסיבוב השני, גולברי לא רצה אותנו בקואליציה (בהתאם למעשיו! לא לדיבורו!!). הוא בחר במנדי כשותף על פי דבריו " כי אם מנדי יותר נח לי"... כך שהכתובת לא אצלנו!!!!!!!!! 3. למרות היותנו אופוזיציה לוחמת (וטוב שכך) אנו מצליחים להזיז נושאים רבים במועצה (שעם לב שגם חברי הקואליציה לא מסוגלים להזיז נושאים רבים ...שאל את דעתם ב-4 עינים....על ההתנהלות של גולברי!). דברים שרואים משם (מהבית), רואים אחרת ליד שולחן המליאה ומהעשיה בשטח! זכות הציבור לדעת.....וחובתנו לעשות לשינוי בהתנהלות המועצה והעומד בראשה! חג שמייח!

אבו מוך

New member
בדיוק

לא יכול להיות שינוי אם לא תהיו בקואליציה. וזה בסדר שנח לו לעבוד עם מנדי לא כולם נולדו לידרים מלידה אבל אחרי שאדם נבחר אין מה לעשות הוא ראש המועצה ולא סביר שאין דבר אחד שהוא טוב אני חושב שהוא אדם מאוד נעים יכול להיות שהוא מנהל גרוע אני לא רוצה להכנס לוויכוח מי יותר טוב כי יש עובדה קיימת לפחות לארבע שנים וחצי הבאות אם אני לא טועה אתה בעצמך הצהרת שאתה מתמודד וחזרת בך משיקוליך בפעם הבאה תתמודד עד הסוף (תאמין בעצמך תמיד ולא באחרים\כי כוווווווולם אותו דבר) ותוכיח מהיא מנהיגות במעשים ולא בדיבורים זכות הציבור לדעת

Master Stav

New member
ואם אין רצון לקואליציה ?

מאחר ולראש המועצה יש 6 אצבעות בטוחות ..... למה הוא צריך את אופק ו/או את יחד ?

אבו מוך

New member
קואליציה מקיר לקיר

אפשרית במצב הנתון שכל אחד יתגמש מעט וימצאו את שביל הזהב כולנו גרים כאן ולטובת הכלל זה עדיף צריך לבנות מערכת אמון בין הצדדים ופשות לצאת לעשיה מחודשת אגב גם מורשת בקואליציה זכות הציבור לדעת

Master Stav

New member
כבר כתבו לך בשביל טנגו צריכים שנים...

וגם אם אופק ויחד ירצו ראש המועצה לא רוצה ולא זקוק ..... כך על פי הבנתי ...

soso1011

New member
די כבר

הנושא מוצה עד סוף מורד המעיים , נעבור למשהו מעניין יותר ואולי זה פעילות הנוער בחופש הגדול לזרוק את החברת גינון ולתת לנוער לתחזק את הישובים ניקוי גינון ועוד משימות בעבודה עצמית משכורת כבוד וגאווה ישובית כולל שמירה בלילה ועוד דברים שממש פשע לתת לקבלנים חיצוניים .

soso1011

New member
אם על חשבון

הבחירות היינו יכולים לייצר קמח היה לנו הרבה קמח

sag115

New member
אבו מוך קושיות=יענו שאלה קשה

כושיות=כהה עור יעני שחורות

למעלה