4 ימים חופש..סיוט

Odish16

New member
4 ימים חופש..סיוט

יש לנו סוף שבוע ארוך בגלל שהמורים יצאו לקורס..בעע, הממ ואתמול היה לנו מן כזה דבר של אינפורמציות על השנים הבאות ולמה שנרצה ללמוד...יש 17 מקצועות, לא מצאתי אפילו משהו אחד מעניין, נראה לי שאני אמשיך ללמוד בתכנית רגילה של בצפר..זתומרת את אותן מקצועות כמו שעכשיו במקום ללמוד תמקצועות לבחירה..ולא רק זה..פחח אני אפילו לא יודעת מה אני רוצה להיות כדי לבחור מהמקצועות, אם בכלל..בעע, בטח לא הבנתם כל כך על מה אני מדברת.. לאחרונה אבדו לי המון מילים בעברית..אני מרגישה כל כך בורה.. אני רוצה להגיד משהו מסוים..אני אדע אותו או בנורבגית או באנגלית..אבל בעברית? לא.... בע, זה מעצבן..אני צריכה לדבר יותר עברית, שעה לדבר עברית כל יום לא ממש עוזר.. ובלאט, אין לי מה לעשות ב4 ימים האלו, בטח אני אדגור על המחשב , אוכל לי בכמויות, אתעצל להכין שיעורים מי צריך חופשים בכלל?

מה רע בסופשבוע ארוך?

זה עדיף מהסופשבוע של יום אחד שיש לי השבוע. אני ממש מרגישה כאילו חזרתי לישראל. אה, לא.

Odish16

New member
נצל"ש לש"ש שלי..שירן כנסי נא

המממ מכוון שאינך אונליין כבר מספר שעות..ואולי מספר ימים? בושי לך! רציתי לידע אותך ששלחתי לך ברכה היום, אני מקווה שהיא תגיע אלייך בקרוב.. היא קצת עלובה, נו את יודעת..דף מסכן ומעטפה..אבל זה מה יש! חח סורי וגם תודיעי לי אם זה הגיע אליך..זה אמור, ב4 ימים הקרובים.. מזל"ט מוקדם! וזה חשוב שתגידי לי אם זה הגיע אלייך! קפיש??? מואה בייב!

../images/Emo12.gif

זאת ההודעה ה=כ=י מוזרה שקראתי בחיים שלי!!! תראי, לא משנה אם יש לך מה לעשות אם לא, זה עדיין ח=ו=פ=ש!!! תשני עד מאוחר, תדברי מתי שאת רוצה וכמה שאת רוצה עם חברים מהארץ, ולהפך, תפגשי עם חברים שלך מפה, ואם לא נהוג אז תכניסי להם לראש שכן צריך להפגש, לפחות בחופשים יהיה בסדר, אל תדאגי

יש עוד אופציות! ../images/Emo13.gif

תשלימי שינה, תעשי הרבה אנטרנט ושטויות, מרטון סרטי ג'וליה רוברטס או משו דומה... פחחחח תהני! חופש זה הכי שווה בעולם

וד"א

גם לי לא היו חברים בבוסטון, למשו כמו השנה וחצי הראשונות... (תפסתי לי בצפר פרטי סנובי כמו שצריך) .... בסוף מוצאים אנשים נחמדים... אני הוכחה לזה... חחח

למעלה