4 חתונות

צליליתה1

Well-known member
אז בואו לאכול איתי, זה לא
ויש להניח שלא ממש מרתק אותי כי איני מתכוונת להתחתן בקרוב, וגם לא לחתן איזה ילד. או נכד.
אבל העיקרון דומה לבואו לאכול, כל מתחרה סבורה שהיא הכי טובה, וכשהיא אומרת את זה היא יוצאת מטומטמת, וכשהיא מורידה לאחרות היא יוצאת כלבה.

איפה שי אביב כשצריכים אותו?

בתמונת פתיחה הן יושבות בבית קפה, יש ספלים כחולים על השולחן.

אלה ספלים מסט של לפיד, הקרמיקה הנפלאה ההיא. אני רכשתי לנו סט כזה אחרי החתונה, אחרי שראיתי אצל אמא של חברה והתאהבתי בכחול הזה. עד היום יש לי אי אילו ספלים וצלחות. הספלים הם לא מאג (בעוונותי לפעמים משתמשת בהם כספל מידה, בדיוק מידת ספל) ואמורים להיות מונחים על צלוחיות (לבן עם פרחים כחולים). לפעמים אני מוזגת לי קפה של בוקר נטול צלוחית וברור לי שאפילו בחדר האוכל של המשרתים בטירה לא נוהגים בברבריות כזאת
.

1755178232719.png

אבח"י

Well-known member
ויש להניח שלא ממש מרתק אותי כי איני מתכוונת להתחתן בקרוב, וגם לא לחתן איזה ילד. או נכד.
אבל העיקרון דומה לבואו לאכול, כל מתחרה סבורה שהיא הכי טובה, וכשהיא אומרת את זה היא יוצאת מטומטמת, וכשהיא מורידה לאחרות היא יוצאת כלבה.

אלה ספלים מסט של לפיד, הקרמיקה הנפלאה ההיא. אני רכשתי לנו סט כזה אחרי החתונה, אחרי שראיתי אצל אמא של חברה והתאהבתי בכחול הזה. עד היום יש לי אי אילו ספלים וצלחות. הספלים הם לא מאג (בעוונותי לפעמים משתמשת בהם כספל מידה, בדיוק מידת ספל) ואמורים להיות מונחים על צלוחיות (לבן עם פרחים כחולים). לפעמים אני מוזגת לי קפה של בוקר נטול צלוחית וברור לי שאפילו בחדר האוכל של המשרתים בטירה לא נוהגים בברבריות כזאת
.

צפה בקובץ המצורף 135781
אז צפיתי בפרק הראשון.
אכן, חסר שי אביבי, והטקסט הנלווה סובל מהיעדר אירוניה אלמנטרית.
משעמם..כן ובהחלט.
מביך, כן ובהחלט.
אין יותר קשה מלראות את הנובורישים הישראלים הצעירים, את חוסר המודעות הנורא. לפחות ב"בואי לאכול אתי" הם עושים משהו, מה הן עושות כאן?
פאתטי היה היחס של הגברות לגברים "המאושרים". אני מקווה שזו היתה הצגה למצלמה, כי אם תמשכנה כך, אני לא רואה עתיד לשנים רבות.
בזמן שצפיתי בפרק הראשון, עם הקווקזית והארוס שלה שלא שכבו במשך 4 וחצי שנים ו"חיכו לרגע" שאלתי את עצמי:
הם הבחור לא השתחרר מהצד?
האם הגברת שיקרה?
האם הם מצאו דרכים חילופיות לשחרר לחצים?
בקיצ-קוצ
לא אצפה יותר.

קלייטון.ש

Well-known member
הסתקרנתי וגיגלתי ואני רואה שזו תוכנית שעלתה לפני עשר שנים, אחר כך כלום ועכשיו עוד פעם?
אז השאלה שלי נו איך הזוגות מאז? יש ילדים? אפשר לעשות תוכנית שכל אמא מדרגת את הטיפול בילדים ע"י האימהות האחרות?
או אפשר גם שיתחלפו ביניהן במשפחות, כל כלה תיכנס למשפחה של אחרת, תטפל בבית, בילדים, תשכב עם הבעל.
ואז הילדים והבעלים ידרגו ונראה מי האשה הכי טובה.
זה נראה לי פורמט שממש יצליח.

(מדברים על אשה הכי טובה אני נזכר בעירית דותן שקראתי שזכתה בתואר האשה האידיאלית, ובאותו זמן שקראתי זה נורא הרשים אותי. וגם לא הבנתי אז מה אשה כזו יפה וגם אידיאלית ושרה יפה "תנו לנו יד ונלך לעיר הקטנה" מצאה בדודו ההוא שהוא לא הרשים אותי בכלל. לך תבין נשים)

נערך לאחרונה ב:

צליליתה1

Well-known member
הסתקרנתי וגיגלתי ואני רואה שזו תוכנית שעלתה לפני עשר שנים, אחר כך כלום ועכשיו עוד פעם?
אז השאלה שלי נו איך הזוגות מאז? יש ילדים? אפשר לעשות תוכנית שכל אמא מדרגת את הטיפול בילדים ע"י האימהות האחרות?
או אפשר גם שיתחלפו ביניהן במשפחות, כל כלה תיכנס למשפחה של אחרת, תטפל בבית, בילדים, תשכב עם הבעל.

(מדברים על אשה הכי טובה אני נזכר בעירית דותן שקראתי שזכתה בתואר האשה האידיאלית, ובאותו זמן שקראתי זה נורא הרשים אותי. וגם לא הבנתי אז מה אשה כזו יפה וגם אידיאלית ושרה יפה "תנו לנו יד ונלך לעיר הקטנה" מצאה בדודו ההוא שהוא לא הרשים אותי בכלל. לך תבין נשים)
שודרה כאן פעם תוכנית, נדמה לי בריטית, לא זוכרת את שמה. אישה או גבר מחליפים מקום עם מבוגר אחראי במשפחה אחרת. זה היה נחמד ומאיר עיניים. לא חושבת שחילקו ציונים אלא היו סיכומי ביקור.

סופהו 1

Well-known member
שודרה כאן פעם תוכנית, נדמה לי בריטית, לא זוכרת את שמה. אישה או גבר מחליפים מקום עם מבוגר אחראי במשפחה אחרת. זה היה נחמד ומאיר עיניים. לא חושבת שחילקו ציונים אלא היו סיכומי ביקור.
לפני יותר מעשור, היתה 'אמא מחליפה'.
יצא לי לצפות בפרק או שניים מ SWIPE WIFE נפלתי על פרק שכותרתו ביוטיוב היתה 'Women Are Seen, Not Heard' :oops: וזה כל מה שאני זוכרת מהפרק.

אבח"י

Well-known member
היתה תוכנית שהישראלית דומה לה.
ארבעה או חמישה פרקים - לא זוכר.
מצחיקה מאוד.
דבר שהישראלים לא מסוגלים להגיע אליו, נו טוף, אנחנו לא בריטים ולא BBC.

אבח"י

Well-known member

דודו ההוא - הרבה הרבה כסף הוא נתן לה.
הוא גם נתן לה חופש מירבי להיות "היא".
ובכלל כבר כתב ביאליק באגדת שלושה-ארבעה:

עַל כֵּן יֹאמַר בִּמְשָׁלָיו: [שלמה המלך]
שְׁלֹשָׁה הֵמָּה נִפְלְאוּ מִמֶּנִּי / וְאַרְבָּעָה לֹא יְדַעְתִּים:
דֶּרֶךְ הַנֶּשֶׁר בַּשָּמַיִם / דֶּרֶךְ נָחָשׁ עֲלֵי צוּר.
דֶּרֶךְ אֳנִיָּה בְּלֶב-יָם / וְדֶרֶךְ גֶּבֶר בְּעַלְמָה.

סופהו 1

Well-known member

לפי הכותרת, הייתי בטוחה שאת מדברת על הסרט 'ארבע חתונות ולוויה אחת' או שזה בעצם 4 לוויות וחתונה אחת?

אין לי מושג באיזו תכנית מדובר. לפי התיאור שלך, חומר טוב לאוהבי ריכולים ומתיחת ביקורת.
אין צורך להתרכז או להשקיע מחשבה. מתאים לקייץ המטורף שנפל עלינו.

יש לי מושג ב'לפיד' ובמערכות האוכל והקפה שלהם. אהבתי את העיצובים שלהם ואחרי שבקרתי במפעל וראיתי שהציורים נעשים בעבודת יד, הערכתי אותם יותר.
לא מזמן נתקלתי בסט הידוע בצבע קרם עם עיגול חום שאפשר היה לראות בהרבה בתים.

מחפשת לרכוש סט של קפה תה סוכר של הסדרה עם הפרח הכתום. למישהו יש? מוכר.ת? |  Facebook

אצלנו היה סט קפה אפרפר כחול שמאוד אהבתי וכעת, כשאני חושבת עליו, אין לי מושג מה עלה בגורלו.
אולי מסתובב באיזה בית שמנסה למכור סט קפה מהמאה הקודמת, כחדש.

נ.ב: מאז שאמי לא רואה, גם אני לא תמיד מקפידה על תחתית לספל, בטקס הקפה היומי שלי, לכן אסלח לך על הברבריות :)
יש עדיין קפה טוב על הכרמל? ומאפה?

צליליתה1

Well-known member
לפי הכותרת, הייתי בטוחה שאת מדברת על הסרט 'ארבע חתונות ולוויה אחת' או שזה בעצם 4 לוויות וחתונה אחת?

אין לי מושג באיזו תכנית מדובר. לפי התיאור שלך, חומר טוב לאוהבי ריכולים ומתיחת ביקורת.
אין צורך להתרכז או להשקיע מחשבה. מתאים לקייץ המטורף שנפל עלינו.

יש לי מושג ב'לפיד' ובמערכות האוכל והקפה שלהם. אהבתי את העיצובים שלהם ואחרי שבקרתי במפעל וראיתי שהציורים נעשים בעבודת יד, הערכתי אותם יותר.
לא מזמן נתקלתי בסט הידוע בצבע קרם עם עיגול חום שאפשר היה לראות בהרבה בתים.

מחפשת לרכוש סט של קפה תה סוכר של הסדרה עם הפרח הכתום. למישהו יש? מוכר.ת? |  Facebook

אצלנו היה סט קפה אפרפר כחול שמאוד אהבתי וכעת, כשאני חושבת עליו, אין לי מושג מה עלה בגורלו.
אולי מסתובב באיזה בית שמנסה למכור סט קפה מהמאה הקודמת, כחדש.

נ.ב: מאז שאמי לא רואה, גם אני לא תמיד מקפידה על תחתית לספל, בטקס הקפה היומי שלי, לכן אסלח לך על הברבריות :)
יש עדיין קפה טוב על הכרמל? ומאפה?
היקיות כבר מזמן לא נראות מסתובבות במרכז הכרמל עם הכובעים והכפפות הלבנות, אבל קפה טוב עם כל מיני פחמימות ריקות ומופלאות - יש ויש. וכשאין גל חום פסיכוטי, גם נושבת רוח נעימה. מוזמנת!

סופהו 1

Well-known member
היקיות כבר מזמן לא נראות מסתובבות במרכז הכרמל עם הכובעים והכפפות הלבנות, אבל קפה טוב עם כל מיני פחמימות ריקות ומופלאות - יש ויש. וכשאין גל חום פסיכוטי, גם נושבת רוח נעימה. מוזמנת!
לא יאומן, אפילו בתל-הביב (הגעתי לפני מספר דקות לקבלת שבת בככר החטופים) יחד עם הלחות האיומה, כשנמצאים בצל ברחוב שנמתח מצפון לדרום, די נעים.

סופהו 1

Well-known member
עם החות'ים אפשר אולי להגיע לאיזשהו סיכום.

לגבי מי שאחראי על הרכבת אני פחות בטוח.
מה שקרה עם הרכבת פשוט הזוי, מטורף, פסיכי- בחר את התשובה הנכונה.
רמז: (שלושתן)

יש לי תכניות להגיע עם הנכדים לירושולים והרכבת היתה הפתרון המועדף.
עכשיו? כמאמר השיר
"הַנְּסִיעָה לִירוּשָׁלַיִם
צֶ'רְלִי קָצֶ'רְלִי
הִיא (תארך) אָרְכָה כִּשְׁעָתַיִם
צֶ'רְלִי קָצֶ'רְלִי"

סופהו 1

Well-known member
מת"א 45 דקות, אולי פחות.
התחנה בבנייני האומה, וואוווו
התחנה במלחה - זוועה אבל קרובה לגן החיות ולקניון, הכלכך ירושלמי. [לא נקי!] למה זה כך?

הקו למלחה ולגן החיות חזר לפעול?

התחנה בבנייני האומה- באמת וואו. בפעם הראשונה שהייתי בה חשבתי לרגע שאני בחו"ל.

אבח"י

Well-known member
הקו למלחה ולגן החיות חזר לפעול?

התחנה בבנייני האומה- באמת וואו. בפעם הראשונה שהייתי בה חשבתי לרגע שאני בחו"ל.
לא'דע
רק נזכרתי בפעמיים שהגענו אליו, והטרחה להגיע ממנו למקומות אחרים בירושלים.

למעלה