4 חודשים יפה שלי

24 ברבלה

New member
4 חודשים יפה שלי

ארבעה חודשים מאז נדדת מכאן והזמן כאילו נעצר מלכת. אתמול עברתי סוג של התמוטטות עצבים אולי הרגשתי שאתה לאט לאט מתרחק, כבר לא איתי וזה כאב לי כל כך... שום דבר לא מסתדר ממי שלי, הכל כל כך שחור שאני לא מצליחה לראות איך אני מתרוממת מכל זה. רוצה לשמוע אותך רק עוד פעם אחת שתגיד לי שאתה איתי ושאתה גאה בי שאני קמה בבוקר ומתפקדת וממשיכה בשבילך וחיה בשביל שנינו. רוצה שתשלח לי איזה סימן ואתה לא... כל כך נעלם לי, דועך כמו שעוד היית כאן בסוף המתקרב... אני מתגעגעת נשמה שלי וקשה לי, מה הייתי עושה בשביל יום אחד איתך, לספר לך כמה בלתי נסבל העולם מאז, כמה החיים ממשיכים ולא ממשיכים... מי היה מאמין שככה זה ייגמר ושאהבנו לכזה קצת זמן. הקדשת לי שיר לפני שהלכת... כאילו נפרדת ממני איתו, לא מפסיקה לשמוע אותו בראש ולשיר בכאב אהוב שלי: "כשאמות משהו ממני, משהו ממני ימות בך כשתמות משהו ממך בי משהו ממך בי ימות איתך, ימות איתך... כי כולנו רקמה אנושית אחת חיה.. ואם אחד מאיתנו הולך מעימנו משהו מת.. בנו ומשהו, נשאר איתו... אמן מלאך שלי שמשהו ממני נשאר בך ושאתה קיים באיזשהי צורה וחושב עלי ומתגעגע כי זה כל כך עצוב לי שאתה לא איתי
אוהבת וזוכרת אותך תמיד

דר אר

New member
../images/Emo201.gif

"אשר הלב קיבל פעם ונצר- הוא לא יאבד לעולם" (הנרי וורד ביצ'ר) הלוואי והיו לי את המילים לחבק אותך הנרי בורובסקי בן 17, תב את הקטע הבא: "הלוואי שהשיר הזה היה זרוע סביביך אשר הייתה יכולה לנחם אותך. הלוואי שהשיר הזה היה חדר, ובו אש מבוערת כך שהיית יכולה להתכרבל בזוהרה. הלוואי שזה היה יכול להיות הרבה יותר למענך. הלוואי שהיית יכולה להביע משאלה לגבי השיר הזה. ואז, אולי, לא הית בוכה" יקירתי, אני פה בשבילך, אם תרצי.

למעלה