3x16

• פותח הנושא EPRT
  • פורסם בתאריך

EPRT

New member
3x16../images/Emo58.gif

סימתי עכשיו לראות את הפרק, הוא היה טוב אבל כמה דברים לא ברורים לי לגמרי: הסיום- הבנתי בערך שהאוס מזהה את החייל הזה ממשהו שקשור לסטוץ(?!) עם קאדי, אני ממציאה את זה כי אני חושבת ששזה שיפ או שלא טעיתי?
בכ"א אשמח שיסבירו לי איך הוא מכיר אותו. הקטע עם הפיפי- מי מו מה, מלבד זאת שהאוס לא מצליח בגלל הכדורים. ו- אני מתחילה לחשוב בכל פרק שהאוס וילסון זו לא המצאה מטורפת של נערות סלאש פיקים, או שבעצם התסריטי מתעניין בג'אנר בזמנו הפנוי ובעצם צוחק על כל העניין
.

את העניין עם החייל גם אני לא ../images/Emo58.gif

הבנתי עד הסוף.
ובקשר לקטע עם הפיפי - לא הבנתי מה לא הבנת... בכל אופן, ובקיצור, הוא לא הצליח לעשות פיפי, ועל כן החדיר לעצמו קטטר.
[צינורית שמובילה את השתן החוצה, בלי יותר מדי פירוט
]

הסבר על ה"חייל"../images/Emo58.gif

"החייל" הוא בעצם בחור שהיה עם קאדי באיזה אירוע והאוס היה שם, וראה אותם מתמרח(כ?)ים אחד על השני. אז היא אמרה לו שהוא גרוע בלזכור פרצופים ושהוא זכר אותו רק כי הוא היה איתה! אבל משהכי לא הגיוני, זה מה הסיכויים שאותו הבנאדם שחלם עליו יהיה הקייס שלו ישר אחרי כמה דקות שחלם. אבל שיהיה, זה היה פרק נחמד למרות הכל.

EPRT

New member
כן אכן הזוי

אני הבנתי מהירידה של האוס את הפן הרציני שהאוס וקאדי שכבו
לכן כ"כ התפלאתי. תודה

EPRT

New member
נו את זה הבנתי. מאוד חינני

אולי זו ניסחתי את זה לא נכון
- האם הוא לא הצליח לעשות פיפי בגלל הכדורים ולמה(וכן זה כבר הסבר רפואי) הוא התנהג בכזו צורה.. *כן, אני יודעת שאני מאותגרת אני מספיק מתבישת כרגע* ואה החברה עם האוסידי, לא הבנתי לאיזה אבחון הוא הגיע בסוף,שיש לה משהו הורמנלי?

../images/Emo58.gif מעליי, בתגובה שלמעלה ופה

לא לשכוח לסמן... לגבי השאלה- לצערי אין לי ידע בנושא הזה... לא מבינה את העניין [עניין הפיפי והכדורים] לעומק

li1609

New member
אנה יקירתי

סמכות עליונה בתחום, מגיע לך אדום... או כל צבע אחר שמסמל מומחיות!!! תתחברי למסנגר לפעמים!! התפספסנו...

למעלה