3X15

pink panther 8

New member
אני איתךךךך../images/Emo58.gif

אני גם אוהבת האמרון!!! אני ממש אבל ממש רוצה שהם יהיו ביחד כבר!!!! אבל אני מצטערת לבשר לך שאחרי שהוא רואה אותם מתנשקים הוא הולך במסדרון וצוחק....אז אי אפשר לדעת מה יהיה אם קמרון והאוס למרות התקוות הרבות שלי לגביהם אני בספק אם יתפתח משו ביניהם!!!

נמש נמש

New member
HELLLLPPPPPP!!!../images/Emo7.gif

גמדים הביאו לי את חבילה ארוזה - ממקור אמין וטוב בדרך כלל. אבל... הוא לא נפתח! אני מתה. מישהו יכול/ה לעזור? במסר בבקשה, שלא נרגיז פה אף אחד...

חדשה14

New member
מישהו יכול לעזור???

שלום אני לא מוצאת את הקובץ! בבשקה אם מישהו יכול לעזור במסר אישי תודה

מוזר מוזר מוזר ../images/Emo58.gif

באופן כללי לא אהבתי את מה שהתרחש שם זה די כל מה שיש לי להגיד בינתיים על הפרק. אני צריכה חשוב עליו קצת

Breakable

New member
../images/Emo58.gif OMG ../images/Emo221.gif

אין ספק שזה ה-פרק של האוס... בהחלט הכי אהוב עלי מעכשיו לראות את יו מנגן
וואו המקרה היה ממש מעניין.. האבא נראה לי ממש מוכר מאיפה שהוא? מישהו מזהה? הנשיקה - הולי פאק... לא ראיתי את זה בא ושהאוס עוד נישק אותה בחזרה! אבל בכל זאת קמרון קצת עיצבנה אותי בקטע הזה.. chase hug -היה ממש ממש ממש לא קשור הסרטן שהוא זייף אני עדיין לא הבנתי למה הוא עשה את זה מלכתחילה אבל אני לגמרי בעדו בזה שהם לא היו צריכים להתערב ולדעת מזה האדי היה מצחיק בטרוף אממ.. אני אנסה לעלות היום מתישהו תמונות מהפרק

Breakable

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Breakable

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Breakable

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה