3X13 The Hurt Locket

3X13 The Hurt Locket../images/Emo58.gif

הגיע הרגע שלו חיכינו
אני מזכירה לכם לסמן את ההודעות בספויילר כיוון שהפרק הזה לא שודר בישראל עדיין. (וזה לא משנה אם זה ברור שזה ספויילר..) אנא השתדלו לא לכתוב את מה שקרה בנושא ההודעה... שתהיה לכולנו צפיה מהנה..

JAP Noa

New member
4 בבוקר?../images/Emo3.gif

21.00 שעון ארה"ב, תוסיפי עוד מינימום 7 שעות, למרות שנראה לי שזה ב-9 בווסט קואסט ולכן זה בערך 9 שעות..

GossipKid

New member
דן מת. אבא של צ'אק חזר. בלייר היא סוכנת FBI

סתם, לא ראיתי עדיין
מחכה בקוצר רוח !^^ ראיתם את החידון בNRG? אוף נו שיעלו כבר :)

GossipKid

New member
חח זאת כל הפואנטה! אם סיימת לראות עכשיו

זה אומר שיעלו רק מחר :(

דווקא לא...

כבר הספקתי לראות את זה לפני ששודר אצלי בטלוויזיה (יש לנו רק טלוויזיה אחת עכשיו והיא הייתה תפוסה)...

Born To Try1

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

חיכינו אבל הזמן עבר מהר לא ככה? ממש נהניתי מהפרק הזה:) אין מה לומר "אחת שיודעת" חזרה ובגדול. התגעגעתי הכי לצ'אק ובלייר והיה כיף לראות אותם שוב
מחכה לפרק הבא
אגב-הצצה לפרק הבא (14), ממש מצחיקה: http://www.youtube.com/watch?v=hLI3LXBspc8

britmel

New member
../images/Emo45.gif אחלה פרק !!! ואיי מרגש

התגעגתייי אליהם

../images/Emo58.gif

וואי פרק טוב!!במיוחד הסוף.. האמת לא יודעת למה אבל אני ממש אנטי נייט-סרינה ובכלל כל ההחלפץ זוגות האלה..שונאת שכולם יוצאים עם כולם. אגב מי זאת הזאת שרופוס הולך אליה בחדר במלון? עבר יותר מידי זמן ואני לא זוכרת אותה אם היה אותה או שעדיין לא סיפרו מי היא?

../images/Emo58.gif

גם אני מנסה להבין מי היא.... נראלי אצטרך לראות את הפרק שוב שביל לנסות להבין מי היא...

britmel

New member
אני לא מסכימה איתך במשהו../images/Emo58.gif

אני חושבת שנייט וסרינה מאוד מתאימים. מההתחלה הם היו אמורים להיות יחד (לדעתי) וכמו שנייט אמר : " חיכיתי יותר מדי זמן בשביל שתהיי שלי ..." something like that... ובלייר וצא'ק הם באמת מושלמים אחד לשני
( והראו את התמיכה שלהם אחד בשני במיוחד בפרק הזה(לא כך?) והאשה הזאת שרופוס נפגש איתה מעניין מי זו....? ושאלה .. לא זוכרת איך הוא גילה על לילי.? .. ( שהיא נפגשה עם בעלה לשעבר.. ?(אחד מהם... )) לדעתי הם יפרדו... גם הקטע עם ג'ני והבחור שכחתי איך קראו לו.. הראתה לו שהיא יכולה לעשות מה שהוא ביקש והיא הצליחה :) אבל הסוף באמת היה טוב בכלל היה אחלה פרק! מחכה כבר לשבוע הבא :)

../images/Emo58.gif

כן, צודקת, נייט וסרינה מאוד מתאימים אבל לא יודעת בגלל שכולם שהם היו עם כולם אז לא יודעת אני ממש אנטי חחח כמו שאני גם אנטי לגבי וונסה ודן.. אגב איפה גם ונסה? אני לא זוכרת היא ודן רבו או משהו כזה? אם לא אז למה היא לא עונה לא? או שעדיין לא הראו כאילו מה קרה? לגבי איך רופוס גילה על לילי ובעלה לשעבר גם אני לא זוכרת..השאלה אם הראו את זה בכלל או שזה בכוונה חור בעלילה כרגע כמו האישה הזאת שהוא איתה...

britmel

New member
|ספוליר|

כן ונסה ודן לא ממש מאימים.. גם לדעתי אבל באיזשהו אופן כן.. חחח :) והם לא בדיוק רבו הוא אמר לה שהוא אוהב אותה והיא לא ממש הגיבה ומאז היא מתעלמת ממנו... נראה מה יהיה... ואולי באמת בקשר ללילי ורופוס זה סוג של חור בעלילה ונגלה בהמשך... גם קשר לאישה הזאת שהוא נפגש איתה...

למעלה